Ingineri

Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie

România nu, Ungaria da: Jaguar Land Rover va deschide anul viitor un centru cu 100 de ingineri la Budapesta

Grupul britanic Jaguar Land Rover a anunțat că va deschide anul viitor un centru de inginerie în capitala Ungariei. Circa 100 de ingineri vor lucra la Budapesta alături de echipele JLR din regiune și Marea Britanie.
Vineri, 24 August 2018 | Industrie

Tesla Model 3, criticată din nou în Statele Unite pentru defectele de producție: o echipă de ingineri americani a descoperit “șuruburi lipsă” și alte “probleme de calitate”

O echipă de ingineri americani, angajată de banca UBS, a desfăcut piesă cu piesă un exemplar Tesla Model 3 și a descoperit numeroase “probleme de calitate”. Printre defectele găsite se numără “șuruburi lipsă” și “puncte de sudură inegale și nealiniate”.
Miercuri, 22 August 2018 | Industrie

Curățenie după Dieselgate: Volkswagen vrea să dea afară mai mulți ingineri și manageri implicați în scandalul emisiilor

Grupul Volkswagen are de gând să dea afară un grup format din mai mulți ingineri și manageri, din cauză că aceștia au fost implicați în scandalul Dieselgate, potrivit informațiilor publicate de presa germană.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Intern

Continental se extinde la Iași: compania pune la bătaie 250 de posturi pentru ingineri și specialiști IT în industria auto

Continental a anunțat că vrea să angajeze 250 de ingineri și specialiști IT pentru divizia sa din Iași. Noii angajați vor contribui la dezvoltarea companiei în sectoare ale industriei auto precum conectivitatea, electrificarea și conducerea autonomă.
Duminica, 13 Mai 2018 | Industrie

Nemulțumiți de patronii francezi: inginerii Opel au început să plece la BMW și Jaguar

Opel a suspendat programul său de plecări voluntare, după ce mai mulți ingineri au ales să părăsească firma și să plece la alți constructori precum BMW și Jaguar. Patronii francezi de la PSA au anunțat că vor să taie 3.700 de joburi la Opel până în 2020.
Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Se caută specialiști: Continental vrea 90 de ingineri pentru centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu

Grupul german Continental a scos pe piață aproape 90 de posturi vacante la centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu.
Miercuri, 24 Decembrie 2008 | Video

VIDEO: Cum se construieste o masina de WRC

Echipa e WRC a celor de la Peugeot ne arata, intr-un film dat pe repede-inainte, cum are loc asamblarea unui exemplar 307 WRC.
Vineri, 05 Decembrie 2008 | Motorsport

Ultima ora: Audi se retrage oficial din Le Mans

Audi a anuntat astazi oficial ca se va retrage din Le Mans din cauza crizei economice mondiale.

Tag-uri similare

Audi, Peugeot, WRC, R8, A4, raliu, asamblare, ingineri, R10 TDI, 307
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru