Insight

Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Atac la Prius și Ioniq: hibridul Honda Insight va fi resuscitat în 2018 într-o formă mult îmbunătățită

Honda va readuce numele Insight în propria gamă în 2018. Hibridul fără încărcare la priză va fi lansat în SUA și va fi unul dintre modelele care anunță "electrificarea" gamei mărcii japoneze până în 2030.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Siguranta

STUDIU: Şoferii hibrizilor sunt mai protejaţi decât cei ai modelelor clasice în caz de accident

Un institut american a cercetat 25 de modele hibride şi vehiculele pe care sunt bazate acestea şi a descoperit că pasagerii hibrizilor sunt cu 27% mai protejaţi în caz de accident.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Insight va sta cu motorul oprit de trei ori mai mult

Inginerii Honda au modificat sistemul stop-start al lui Insight şi Jazz Hybrid pentru a permite oprirea motorului pe o durată de trei ori mai mare decât cea permisă până în prezent.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Mediu

Toyota iQ este maşina ecologică a anului 2010 în Marea Britanie

Toyota iQ a fost ales cel mai ecologic model din Marea Britanie de Asociaţia pentru Transport Ecologic din Londra. Modelul l-a surclasat pe "fratele" Prius cu patru poziţii şi a fost urmat în clasament de Honda Insight şi VW Polo.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Intern

Garda Nationala de Mediu va testa un Honda Insight

Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu va testa un Honda Insight. Durata testului ecologic pe care il vor efectua cei de la Garda Nationala de Mediu este de o luna si jumatate.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Honda a primit deja 7.000 de comenzi pentru CR-Z in Japonia

Noul hibrid sportiv de la Honda a inregistrat deja 7.000 de comenzi pe piata din Japonia. Clientii producatorului nipon au comandat astfel 58% din numarul total de unitati destinate pietei interne.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Versiunea europeana a lui Honda CR-Z a debutat la Geneva

Japonezii de la Honda au prezentat versiunea de productie a lui CR-Z la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de conceptele FCX Clarity, 3R-C si EV-N.
Sambata, 20 Februarie 2010 | Tehnologie

Honda va introduce un sistem hibrid pentru SUV-uri pana in 2013

Japonezii de la Honda lucreaza la dezvoltarea unui nou sistem de propulsie hibrida pentru automobile mai mari, de genul SUV sau monovolum.
Luni, 08 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Versiunea europeana a lui Honda CR-Z vine la Geneva

Honda a prezentat primele imagini ale versiunii europene a lui CR-Z inainte de debutul de la Geneva. Comercializarea acestui model va incepe in vara anului 2010, iar preturile vor fi anuntate inca de luna viitoare.
Marti, 02 Februarie 2010 | Modele noi

Honda: "Insight nu se vinde pentru ca e prea mic"

Vicepresedintele executiv al companiei Honda a motivat insuccesul lui Insight pe piata globala: de vina a fost excesul de zel al inginerilor, care au micsorat masina in favoarea economiei de carburant.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Siguranta

VW Golf este cea mai sigura masina testata de EuroNCAP in 2009

Volkswagen Golf VI a fost clasificat de belgienii de la EuroNCAP ca fiind cea mai sigura masina testata in 2009 conform noilor proceduri de evaluare.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Modele noi

Honda va prezenta conceptul unui Insight sportiv la Tokyo

Divizia de accesorii a celor de la Honda va prezenta trei modele la Salonul Auto de la Tokyo, printre care si o versiune mai sportiva a lui Insight.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 August 2009 | Siguranta

Vezi ultimele modele "premiate" cu 5 stele la EuroNCAP!

In cadrul ultimei sesiuni de teste de siguranta, EuroNCAP a acordat cinci stele modelelor VW Polo, Kia Sorento, Honda Insight, Toyota Prius, Subaru Legacy, Skoda Yeti si Renault Grand Scenic.
Vineri, 14 August 2009 | General

Honda: "Insight nu seamana deloc cu Prius!"

Un oficial Honda a declarat ca noul hibrid Insight nu a copiat designul rivalului Toyota Prius. Japonezul sustine insa ca arhitectura hibridelor poate duce uneori la similaritati.
Vineri, 31 Iulie 2009 | Tuning

Japonezii au creat primul kit de tuning pentru Honda Insight

Un tuner japonez a dezvoltat primul pachet de tuning pentru Honda Insight. Modelul a primit un aspect extrem de agresiv si o garda la sol foarte redusa, dar motorul nu a fost modificat in niciun fel.
Joi, 30 Iulie 2009 | Industrie

Honda Insight pierde teren in lupta vanzarilor cu Toyota Prius

Honda Insight incepe sa piarda in lupta vanzarilor cu noul Toyota Prius in acelasi mod in care Insight a surclasat cea de-a doua generatie a lui Prius in materie de vanzari in lunile imediat urmatoare lansarii acesteia.
Marti, 28 Iulie 2009 | Modele noi

Hyundai pregateste un rival pentru Toyota Prius

Coreenii de la Hyundai vor ataca segmentul hibridelor, dominat de Toyota Prius si Honda Insight, cu o versiune a conceptului Blue-Will.
Joi, 23 Iulie 2009 | General

Honda lucreaza la imbunatatirea hibridului Insight

Speriati de avantul pe care l-a luat Prius in vanzari, inginerii Honda analizeaza solutii de coborare a consumului si de imbunatatire a comportamentului dinamic.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Modele noi

Toyota Auris Hybrid vine in Europa in anul 2010

Lansarea europeana a versiunii hibride a lui Toyota Auris va avea loc la jumatatea anului 2010.
Joi, 09 Iulie 2009 | Video

VIDEO: "Liniuta" hibridelor - Toyota Prius vs Honda Insight

Jurnalistii de la iMotor au incercat sa puna in balanta doua dintre cele mai populare hibride ale momentului Toyota Prius si Honda Insight. Britanicii au analizat performantele, consumul si emisiile, imaginea brandului si pretul.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru