Insignia

Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Industrie

Italiano Vero: Succesorul lui Opel Insignia va fi produs în Italia

Potrivit unor informații oficiale apărute în presă, înlocuitorul lui Opel Insignia urmează să fie produs în Italia, la uzina de la Melfi. Tot acolo vor fi produse și modele Jeep, DS și chiar Lancia.
Sambata, 15 Octombrie 2022 | Siguranta

Recall Opel Insignia: peste 194.000 de exemplare, rechemate din cauza unei probleme la frâne

Opel a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Insignia. Campania vizează peste 194.000 de exemplare după ce a fost raportată o problemă la frâne.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Industrie

Final de drum pentru Opel Insignia. Producția va fi oprită la finalul acestui an

Constructorul din Russelsheim va opri producția modelului Insignia până la finalul lui 2022. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al mărcii germane.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noi informații despre viitoarea generație Opel Insignia: ar putea fi disponibilă și în versiune pur electrică

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Opel Insignia ar putea debuta în 2024. Gama de motorizări va include chiar și o versiune pur electrică, denumită cel mai probabil Insignia-e.
Luni, 03 Ianuarie 2022 | Modele noi

Surse neoficiale: Viitorul Opel Insignia va fi un SUV de dimensiuni mari

Potrivit publicației britanice AutoExpress, viitorul Opel Insignia se va transforma într-un SUV de dimensiuni mari. Acesta ar putea fi oferit chiar și într-o versiune pur electrică.
Joi, 23 Iulie 2020 | Intern

Prețuri Opel Insignia facelift în România: modelul producătorului german pornește de la 25.000 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru Insignia facelift. Pe piața din România, modelul producătorului german are un preț de pornire de 25.000 de euro pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină de 1.4 litri cu 145 de cai putere.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Opel Insignia facelift a fost prezentat la Bruxelles: motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 122 și 200 CP. Versiunea GSi propune 230 CP și cutie automată cu 9 trepte

Opel a pregătit o serie de informații noi referitoare la motorizările disponibile pe Insignia facelift. Versiunea Insignia GSi facelift va fi echipată cu un motor pe benzină de 230 CP, transmisie automată și sistem de tracțiune integrală.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.
Vineri, 03 August 2018 | General

Motorizare nouă pentru Opel Insignia: 1.6 litri benzină de 200 CP pentru vârful de gamă al nemților

Opel introduce o nouă motorizare pentru gama Insignia. Fanii unităților pe benzină vor putea comanda motorul de 1.6 litri care produce 200 de cai putere și 280 Nm. Totodată, Opel lansează și o nouă generație a sistemului de infotainment.
Luni, 16 Iulie 2018 | Industrie

Dieselgate și la Opel? Autoritatea KBA a început audierile: 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar avea emisii de 10 ori peste limita legală

Autoritățile germane au început o investigație oficială după ce au descoperit “dovezi solide” că trei modele de la Opel ar fi depășit limitele în cazul emisiilor diesel. Un număr de 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar fi afectate în acest caz.
Marti, 05 Septembrie 2017 | Modele noi

Opel Insignia primește un nou motor: unitatea diesel biturbo de 2.0 litri are 210 CP și un cuplu de 480 Nm

Opel Insignia va fi disponibil în toate versiunile sale cu o nouă motorizare diesel, care va deveni și cea mai puternică din gamă. Unitatea biturbo de 2.0 litri generează 210 cai putere și un cuplu de 480 Nm.
Vineri, 18 August 2017 | Modele noi

Start lansat pentru noua generație Insignia: 50.000 de comenzi în primele 6 luni

După ce prima generație a lui Insignia a fost comandată în 900.000 de exemplare în aproape 9 ani de carieră de piață, cea de-a doua generație atinge 50.000 de comenzi în primele șase luni de la lansare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Iulie 2017 | Modele noi

Inspirați din industria auto de lux: Opel lansează programul de personalizare Exclusive pe noua generație Insignia

Cum ar fi să-ți poți personaliza culoarea vopselei de pe viitoarea ta Insignia după pofte, fără a fi limitat de o gamă limitată de nuanțe? Programul Exclusive al celor de la Opel le oferă clienților acest lucru plus o serie de alte elemente speciale dedicate acestui serviciu.
Joi, 15 Iunie 2017 | Industrie

Opel își simplifică logo-ul și are un nou motto: "Viitorul aparține tuturor"

Lansarea noii generații Insignia le prilejuiește celor de la Opel o modificare de viziune care include simplificarea logo-ului și apariția unui nou mesaj de marcă care promite acces ușor la tehnologii de ultimă oră pentru toți clienții mărcii.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Modele noi

Noua generație Opel Insignia se prezintă oficial: miza pe dinamică și tehnologie

Opel Insignia ajunge la a doua generație. Primele imagini și informații oficiale dezvăluie o mașină care-și păstrează tenta familială, dar vine cu o alură mai sportivă și cu un pachet tehnologic generos.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Modele noi

Îți face cu ochiul? Noua generație Opel Insignia își prezintă nouile faruri LED, botezate IntelliLux

Opel a prezentat două teasere foto în care avem în față pentru prima dată noiel lumini LED ale celei de-a doua generații Insignia. Modelul german va oferi faruri avansate cu 32 de elemente LED pe versiunile de top.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Modele noi

Noua generație Opel Insignia vine în 2017. Mai mare, mai ușoară și cu un nume ușor schimbat: Insignia Grand Sport

Opel a publicat astăzi primele imagini cu noua generație Insignia. Deși mașina este camuflată, descifrăm o siluetă sportivă evident modificată față de generația actuală și aflăm informații interesante despre noul model.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | Modele noi

Ce-i bun și rivalilor le place: integrala de pe Ford Focus RS va fi coloana vertebrală a viitorului Opel Insignia OPC

Opel va utiliza pe viitoarea generație a lui Insignia OPC, programată în 2017, sistemul de tracțiune integrală utilizat de Ford pe Focus RS. Acesta este adaptat de compania GKN, care l-a dezvoltat pe modelul Ford.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | General

Record de consum cu un Opel Insignia: 2.111 kilometri cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi

Un fost pilot Airbus a reuşit să conducă un Opel Insignia cu un singur plin din Alpi până la Marea Nordului şi înapoi pe o distanţă de 2.111 kilometri. Consumul mediu a fost de 3.46 litri/100 km.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. Idei pentru Opel? Buick Avista Concept sau un viitor Insignia Coupe?

Nu știm încă dacă prototipul Avista, prezentat la Detroit sub sigla Buick, va avea vreun omolog european în versiune de serie. Dar formele sale ne evocă o viitoare generație Insignia. Cel puțin nouă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru