Interior

Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Concepte

Primele imagini cu interiorul lui Aehra SUV: italienii au instalat un ecran telescopic uriaș

Italienii de la Aehra au publicat primele imagini cu interiorul SUV-ului lor electric, care relevă un ecran masiv ce se poate extinde din bord.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu interiorul lui Volvo EX90. Design minimalist și două ecrane

Volvo a publicat imagini oficiale noi cu interiorul viitorului SUV electric EX90. Imaginile dezvăluie designul minimalist al bordului, care conține doar două ecrane pentru instrumentarul de bord și pentru sistemul multimedia.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este interiorul viitorului Mercedes-Benz EQE SUV

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu interiorul viitorului EQE SUV. Debutul modelului cu zero emisii este programat pentru data de 16 octombrie.
Joi, 23 Iunie 2022 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitoarei Honda CR-V

Honda a publicat o imagine cu interiorul viitorului SUV CR-V. Debutul acestuia este programat pentru data de 12 iulie.
Luni, 16 Mai 2022 | Modele noi

Bugatti Centodieci: Asamblarea unui interior durează aproximativ 4 luni

Potrivit francezilor de la Bugatti, finalizarea unui interior de Centodieci durează aproximativ 4 luni. Numai asamblarea unui singur scaun durează 5 zile.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Modele noi

Noi imagini cu interiorul SUV-ului Renault Austral. Prezentare în 8 martie

Constructorul francez de automobile a publicat noi imagini de la interiorul viitorului Austral. Înlocuitorul lui Kadjar va fi prezentat oficial în 8 martie.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Kamiq: noul SUV Skoda va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine cu interiorul lui Kamiq, noul său SUV de oraș ce va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Cehii spun că interiorul lui Kamiq este inspirat de conceptul Vision RS și oferă un display generos de 10.25 inchi.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Skoda Scala: lansarea oficială va avea loc pe 6 decembrie, la Tel Aviv

Skoda a publicat primele imagini cu interiorul viitorului hatchback compact Scala. Lansarea oficială a noului model va avea loc pe data de 6 decembrie, la Tel Aviv.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Economic

Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Pininfarina dezvăluie noi schițe oficiale cu viitorul hypercar electric PF0: doar 150 de exemplare vor fi construite manual din 2020

Automobili Pininfarina a publicat trei noi schițe oficiale cu interiorul viitorului său hypercar electric. Modelul PF0 va fi lansat în 2020 și va avea 2.000 de cai putere, autonomie de până la 500 de kilometri și o producție limitată la doar 150 de exemplare construite manual.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Industrie

Hennessey Venom F5: primele poze cu interiorul hypercar-ului american care vrea să bată Bugatti Chiron

Hennessey a prezentat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Venom F5, care vrea să se ia la întrecere cu Bugatti Chiron.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | General

Tu când ai fost ultima oară la spălătorie? Interiorul maşinii, mai murdar şi plin de microbi decât tastatura sau telefonul

Interiorul unei maşini este cu 55% mai murdar decât tastatura unui calculator şi de peste 2.000 de ori mai murdar decât un smartphone, potrivit unui studiu realizat de britanici.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Mai 2015 | Industrie

Mașinile viitorului vor renunța la plasticul din interior. "Nimeni nu-și amenajează casa cu bucăți din plastic", spun designerii Ford

Mașinile autonome care își anunță intrarea pe piață în circa două decenii nu vor mai avea comenzi și habitacluri clasice, iar materialele se vor schimba și ele radical. "Va fi mult mai important cum arată mașina în interior decât la exterior", spun designerii Ford.
Marti, 19 August 2014 | Modele noi

Jaguar a prezentat prima imagine cu interiorul modelului XE

Jaguar a prezentat o primă imagine cu interiorul noului model XE. Modelul de clasă medie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi va fi primul Jaguar ce va folosi noul sistem infotainment numit InControl.
Sambata, 08 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia 3: imagine teaser cu interiorul noii generaţii

Campania de teasing pentru noua generație a modelului Skoda Octavia continuă. Constructorul ceh a publicat o nouă imagine ce prezintă o mică parte a interiorului.
Luni, 05 Martie 2012 | General

Bentley Mulsanne primeşte interiorul Executive

Bentley prezintă la Salonul Auto de la Geneva un interior special dedicat oamenilor de afaceri care trebuie să fie permanent conectaţi la internet şi e-mail.
Vineri, 20 August 2010 | General

STUDIU: Luminile interioare ambientale le oferă şoferilor un sentiment de siguranţă

Americanii au descoperit că luminile interioare ambientale le conferă şoferilor sentimentul că au o maşină mai spaţioasă, cu materiale de calitate superioară şi că sunt în siguranţă.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | General

TOP 10: Cele mai confortabile locuri din spate in lumea auto

Automarket va prezinta topul celor mai confortabile si exclusiviste locuri rezervate pasagerilor din spate.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Detalii si imagini noi cu urmasul lui Hyundai Sonata

Un comunicat emis de Hyundai si un nou set de imagini spion dezvaluie noi detalii despre viitorul i40, inlocuitorul actualului Sonata.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Noul BMW X1 - patru teasere noi

BMW ofera fanilor sai patru noi teasere cu cel mai asteptat model al sau in acest moment: SUV-ul compact X1, fratele mai mic al actualului X3.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Toyota, Porsche, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Aston Martin, Chrysler, lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru