International Engine of the Year

Joi, 23 Mai 2019 | Industrie

Motorul Anului 2019: Ferrari câștigă titlul pentru al patrulea an consecutiv, iar Jaguar are cel mai bun motor pentru mașini electrice

Motorul V8 biturbo de 3.9 litri dezvoltat de Ferrari a fost desemnat Motorul Anului pentru al patrulea an consecutiv, în timp ce sistemul de propulsie disponibil pe Jaguar I-Pace a câștigat trofeul pentru cel mai bun motor pentru mașini electrice.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Industrie

Motorul Anului 2018: Ferrari câștigă titlul pentru al treilea an consecutiv, în timp ce Volkswagen întrerupe supremația lui 1.0 EcoBoost

Ferrari a reușit să câștige, pentru al treilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford pierde în fața lui Volkswagen în segmentul sub un litru, iar Tesla se impune în categoriile dedicate modelelor electrice.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Premii auto

Italienii au luat potul. Cel mai bun motor al anului 2016 este produs de Ferrari: V8 Biturbo de 3.9 litri

Premiile International Engine of the Year și-au desemnat și în acest an câștigătorii. După ce în ultimii ani premiul mare a mers la motoare de cilindree mică, în 2016 Ferrari este constructorul care a primit distincția supremă pentru un V8 Biturbo lansat anul trecut pe piață.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Ford, modele noi Ford, PSA Peugeot-Citroen, motoare BMW, Ecoboost, motoare Ford, motoare Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru