Interviu

Marti, 25 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: În încercarea de a deveni un BMW britanic, Jaguar a intrat în mediocritate

Potrivit celor mai recente declarații ale șefului Jaguar Land Rover, Adrian Mardell, deciziile luate în trecut au împins Jaguar în mediocritate. În special, faptul că s-a încercat transformarea mărcii într-un BMW britanic.
Duminica, 08 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Luni, 12 Decembrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Hyundai Elantra N va păstra motorul termic. Hot hatch-ul i30 N, în pericol

Potrivit lui Albert Biermann, consilier tehnic executiv în cadrul Hyundai, viitoarea generație Elantra N va fi oferită alături de un motor termic, pe benzină. În ceea ce privește hot hatch-ul i30 N, viitorul nu sună prea bine pentru el.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Interviu

Cum se vede România pe harta ZF: pe lângă producția de airbaguri și volane, la noi se dezvoltă tehnologii pentru mașinile viitorului

Compania ZF, cunoscută lumii întregi ca unul dintre cei mai importanți furnizori pentru piața auto, are o prezență importantă în România. Pe lângă producția de volane și airbaguri, ZF are și un centru de cercetare și dezvoltare, unde se nasc tehnologii pentru mașinile viitorului.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Interviu

Interviu cu Nick Heidfeld, fost pilot de Formula 1: "Cel mai trist a fost că nu am câștigat un Grand Prix"

În cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Timișoara, românii au putut să vadă, în premieră, un monopost de Formula E îndeaproape. Pe lângă asta, noi am avut ocazia să-i luăm un scurt interviu pilotului, nimeni altul decât Nick Heidfeld, germanul care a activat 11 ani în Formula 1.
Marti, 30 August 2022 | Industrie

Inginer Rimac: O mașină de serie ar putea atinge 96 km/h în mai puțin de o secundă

Potrivit unui inginer Rimac, o mașină de serie ar putea atinge 96 km/h, cu plecare de pe loc, în mai puțin de o secundă. Hypercar-ul Nevera accelerează până la 96 km/h în 1.85 secunde.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful diviziei BMW M: Electricele vor fi atât de rapide, încât vei spune "Nu mă așteptam la asta"

Potrivit șefului diviziei BMW M, viitoarele mașini electrificate (hibride sau pur electrice) care vor purta "cea mai puternică literă din lume" vor fi atât de revoluționare încât ne vor face să spunem "Nu ne așteptam la asta".
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

Noul director de design Dacia: "Duster este ca un Porsche 911 al mărcii Dacia"

Miles Nurnberger, actualul șef de design al mărcii Dacia, susține că Duster este ca un Porsche 911 pentru producătorul de la Mioveni. Nurnberger a lucrat mai bine de 14 ani pentru Aston Martin.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful BMW: "Tesla nu prea face parte din segmentul premium"

Oliver Zipse, șeful BMW, este de părere că Tesla nu prea face parte din segmentul premium. Între timp, Tesla a comercializat mai multe mașini (în primele 9 luni ale anului) în SUA decât Mercedes-Benz.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche ar putea vinde doar mașini electrice după 2030: “Este absurd să ne gândim acum la dispariția motoarelor tradiționale”

Șeful Porsche, Oliver Blume, a declarat că eliminarea motoarelor cu combustie internă în viitorul apropiat este “absurdă”. În același timp, oficialul susține că investițiile în electromobilitate nu trebuie să fie neglijate. Potrivit acestuia, chiar și modelul 911 ar putea să devină electric până în anul 2030.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Interviu

INTERVIU Peter Schoppmann, Rolls-Royce: "Nu avem niciun concurent în industria auto. Ne batem cu imobiliare, elicoptere, avioane private și iahturi"

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu Peter Shoppmann, omul care se ocupă de dezvoltarea business-ului Rolls-Royce în Germania, Europa de Nord și Europa de Est. Acesta ne-a oferit câteva informații legate de profilul și potențialul mărcii britanice în România.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Interviu

Kevin Rice, designer-şef Mazda Europa: "La Mazda ne aflăm într-o căutare constantă a frumuseţii"

Automarket a discutat la Milano cu designerul-şef al Centrului de Creaţie Mazda Europa. Kevin Rice ne-a explicat atât logica designului de familie Mazda, cât şi legăturile liniilor maşinilor mărcii cu tradiţia estetică japoneză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Tu întrebi, Ken Block răspunde. Pune-i întrebări pilotului-showman, iar noi i le adresăm într-un interviu exclusiv la Geneva

Automarket va realiza la Geneva un interviu cu Ken Block, unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi contemporani de raliuri. Vă dăm ocazia de a-i adresa întrebările voastre lui Ken.
Vineri, 08 Martie 2013 | GENEVA 2013

Interviu cu Jozef Kaban, designerul-şef Skoda: "Vom aduce noutăţi în segmentul SUV"

Jozef Kaban, responsabilul designului tuturor modelelor Skoda actuale, ne-a acordat un interviu exclusiv la Salonul Auto de la Geneva. Acesta ne-a vorbit despre modelele viitoare şi despre tendinţele din industrie.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Interviu

INTERVIU: 5 întrebări pentru Jozef Kaban, designerul-şef Skoda

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, cu omul care lucrat la liniile lui Bugatti Veyron şi acum desenează viitoarele modele Skoda.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Interviu

Interviu cu Mani Gyenes şi Marcel Butuza, românii din Raliul Dakar

Ediţia de anul acesta a Raliului Dakar a adus o performanţă deosebită pentru românii Mani Gyenes şi Marcel Butuza. Gyenes a reuşit chiar primul loc la categoria Maraton.
Sambata, 03 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Impresiile lui Eric Clapton despre maşinile Ferrari

Într-un interviu acordat de Eric Clapton lui Stephen Lai, director de comunicare Ferrari, muzicianul englez a declarat că adoră "muzica" produsă de propulsorul cu 12 cilindri al italienilor.
Sambata, 10 Octombrie 2009 | F1 TOP

Exclusiv: Interviu cu Romain Grosjean (Renault F1 Team)

Automarket a realizat un interviu in exclusivitate cu Romain Grosjean cu ocazia participarii pilotului echipei Renault la demonstratia de Formula 1 de la Bucuresti.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Interviu

Seful Lamborghini: "Clientii nostri fac maxim 8000 de kilometri pe an"

Stephan Winkelmann, presedintele si directorul executiv Lamborghini, explica intr-un interviu cateva dintre dedesubturile marcii pe care o conduce.
Luni, 24 August 2009 | Video

VIDEO: Presedintele Koenigsegg vorbeste despre cumpararea Saab

Christian von Koenigsegg, presedintele grupului cu acelasi nume, vorbeste despre recenta preluare a constructorului suedez Saab.

Tag-uri similare

Renault, Red Bull, Tesla, Vettel, Hamilton, video, vanzari, Lamborghini, SUV, lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru