Interzis

Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Joi, 16 August 2018 | Industrie

Modele Mercedes și Porsche, interzise în Elveția din cauza emisiilor: sunt afectate unele exemplare Vito, Macan și Cayenne cu motoare diesel

Elveția a interzis înmatriculările unor modele noi precum Mercedes Vito, Porsche Macan și Porsche Cayenne ale căror motoare diesel au “păcălit” testele de emisii, potrivit unui anunț al autorităților de transport.
Marti, 09 August 2016 | Siguranta

Ce mai interzic americanii: consumul de hamburgeri, răcoritoare sau cafea la volan va fi amendat

Autoritățile din New Jersey vor să interzică șoferilor consumul de mâncare și băuturi la volan. Amenzile pleacă de la 200 de dolari și ajung la 800 de dolari.
Miercuri, 27 Mai 2009 | General

Americanii au interzis accesul masinilor in Times Square

Celebra piata din centrul New York-ul a devenit recent zona pietonala, accesul masinilor fiind complet interzis. Masura va fi extinsa si in Herald Square.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | Video

Britanicii interzic reclama noului Volkswagen Golf 6

Peste 1000 de britanici s-au plans ca reclama noului Volkswagen Golf 6 este prea violenta. Urmarile reclamatiei nu au intarziat sa apara.

Tag-uri similare

Volkswagen, Golf, reclama, New York, Golf 6, interzis, violenta, zona pietonala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru