Investitori

Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Surse: miliardarul canadian Lawrence Stroll vrea să investească 200 de milioane de lire sterline la Aston Martin

Miliardarul canadian Lawrence Stroll, proprietarul echipei de Formula 1 Racing Point, vrea să investească aproximativ 200 de milioane de lire sterline în cadrul Aston Martin, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că interesul chinezilor de la Geely pentru producătorul britanic ar fi în scădere.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Industrie

Negocieri: Geely vrea să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin

Chinezii de la Geely, proprietarii Volvo și Lotus, vor să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin, potrivit unor surse apropiate de situație. În urmă cu o lună, britanicii anunțau că poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Economic

Daimler, dat în judecată în Germania pentru ascunderea informațiilor privind manipularea emisiilor: investitorii cer daune de 900 de milioane de euro

Daimler a fost dat în judecată în Germania de un grup de investitori instituționali, după cum anunță o firmă de avocatură. Investitorii susțin că Daimler le-ar fi ascuns informațiile cu privire la folosirea softului de manipulare a emisiilor și cer daune de 900 de milioane de euro. Daimler spune că se va apăra cu “toate mijloacele legale”.
Sambata, 14 Decembrie 2019 | Industrie

Confirmare oficială: Aston Martin poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”

Aston Martin a anunțat oficial că poartă discuții cu potențiali investitori pe care să-i atragă în “parteneriate pe termen lung”. Șeful constructorului britanic anunțase de curând că nu caută investitori noi, însă a confirmat interesul pentru acțiunile Aston Martin.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo caută finanțatori pentru brandul Polestar: constructorul negociază cu investitori din SUA și China

Volvo a anunțat că poartă discuții cu investitori din SUA și China ca să obțină finanțare externă suplimentară pentru brandul său Polestar.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are noi probleme din cauza Dieselgate: investitorii cer despăgubiri de 9 miliarde de euro pentru că n-au fost avertizați înaintea scandalului din 2015

Grupul Volkswagen se va confrunta săptămâna viitoare cu un proces în care investitorii cer despăgubiri de 9.2 miliarde de euro sub formă de compensație pentru pierderile pe care le-au avut din cauza Dieselgate. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au fost avertizați înainte să izbucnească scandalul emisiilor în septembrie 2015.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pune la încercare răbdarea clienților și a investitorilor: țintele de producție pentru Model 3 au fost din nou amânate

Tesla a anunțat din nou amânarea țintelor de producție pentru Model 3, în ciuda progresului pe care susținea că l-a făcut în livrarea sedanului său către clienți.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Economic

Aston Martin vrea să se listeze la bursă: nici vânzarea companiei nu este exclusă

Acționarii Aston Martin au angajat banca de investiții Lazard pentru a pregăti o vânzare de acțiuni, fie că va fi vorba despre o listare pe bursă, fie despre o vânzare directă către un investitor strategic, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Vineri, 17 Mai 2013 | General

Nurburgring-ul este de vânzare - 120 milioane de euro pentru tot complexul

Începând de astăzi, proprietarii complexului circuitului Nurburgring acceptă oferte pentru proprietate. Estimările anunţă o valoare de 120 milioane de euro pentru întregul complex.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Industrie

GM confirma ofertele pe care le-a primit pentru Saab

General Motors a confirmat faptul ca a primit o oferta noua de la Spyker si de la alti investitori privati, dar anunta ca va derula in paralel procesul de inchidere al marcii Saab si de analizare a propunerilor de vanzare ale acesteia.
Joi, 04 Iunie 2009 | Industrie

GM are 16 potentiali investitori pentru marca Saturn

General Motors a anuntat ca are 16 potentiali investitori pentru marca Saturn. Compania americana vrea sa vanda marca Saturn pana la sfarsitul verii.
Marti, 02 Iunie 2009 | Industrie

Saab ar putea avea un nou proprietar pana la sfarsitul lunii

Trei potentiali investitori se lupta pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni al companiei Saab. Suedezii vor anunta identitatea cumparatorului la sfarsitul acestei luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Mai 2009 | Intern

Romania va avea sosele ca in Europa in anul 2140

Daca guvernul si companiile contractate pentru asfaltare isi respecta obligatiile contractuale, Romania ar putea sa aiba drumuri la nivel european peste aproximativ 130-150 de ani.

Tag-uri similare

Opel, GM, Romania, General Motors, Saab, studiu, vanzare, Uniunea Europeana, UE, Spyker
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru