Jaguar F-Type

Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Modele noi

60 de ani de Jaguar E-Type: britanicii sărbătoresc momentul cu versiunea aniversară F-Type Heritage 60 Edition

În 2021 se vor împlini 60 de ani de la debutul lui Jaguar E-Type, iar britanicii vor marca momentul cu o ediție specială dezvoltată pe baza actualului F-Type R. Varianta aniversară va fi disponibilă în 60 de unități și va fi realizată cu ajutorul diviziei SV Bespoke.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jaguar F-Type: design modificat, instrumentar digital de bord și un V8 nou cu 450 CP

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Type facelift. Producătorul britanic propune modificări estetice consistente, un instrumentar digital de bord și un propulsor V8 de 5.0 litri cu 450 CP.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser video pentru Jaguar F-Type facelift: sportiva va fi prezentată în 2 decembrie

Jaguar a publicat un teaser video care anticipează lansarea unui facelift pentru sportiva F-Type. Prezentarea oficială va avea loc în 2 decembrie.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Type ar putea primi versiune 100% electrică până în 2021: “Mașinile sport nu sunt într-o zonă de creștere, dar există un viitor pentru F-Type”

Jaguar a anunțat că viitorul F-Type ar putea primi o versiune 100% electrică până în 2021, în ciuda succesului de care se bucură SUV-urile și în contextul în care mașinile sport nu se mai bucură de aceeași atenție din partea clienților.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aniversare în stil britanic: Jaguar a transformat două exemplare F-Type Cabrio în mașini destinate raliurilor pentru a sărbători 70 de ani de la debutul lui XK 120

Au trecut 70 de ani de când ADN-ul Jaguar a fost îmbunătățit cu gene sportive. Pentru a marca acest moment, producătorul britanic a pregătit o serie de versiuni limitate ale unor modele deja aflate în gamă. Astăzi, facem cunoștință cu două exemplare F-Type Cabrio pregătite pentru probe de macam.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Jaguar XK 120 împlinește 70 de ani de la debut: britanicii sărbătoresc momentul prin lansarea ediției F-Type Chequered Flag

Jaguar lansează ediția specială Chequered Flag în gama F-Type. Britanicii vin cu mici modificări estetice și cu o serie de elemente noi la nivelul habitaclului. Versiunea F-Type Chequered Flag poate fi comandată cu motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 300 CP și 380 CP.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Modele noi

Jaguar F-Type va avea un succesor electrificat: "Nu renunțăm la mașinile sport, în ciuda succesului pe care îl au SUV-urile"

Jaguar a confirmat că F-Type va primi un succesor care va beneficia de un sistem de propulsie electrificat, în ciuda succesului de care se bucură în prezent SUV-urile.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Modele noi

Cea mai blândă pisică: Jaguar F-Type primește o versiune entry-level cu motor de 2.0 litri

Jaguar a lansat o nouă motorizare în gama coupe-ului F-Type. Este vorba despre un motor de numai 2.0 litri din noua gamă Ingenium.
Miercuri, 30 Martie 2016 | Industrie

Ne luăm adio de la Jaguar XK. Sportiva a fost sacrificată de dragul mașinilor care aduc volume mai mari

Jaguar a confirmat oficial că va renunța la modelul XK. Sportiva nu va primi un înlocuitor pentru că englezii se vor concentra pe modele care aduc volume mai mari.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Primele poze cu ”pisici” care îi vor sensibiliza și pe bărbați: Jaguar F-Type SVR Coupe și Cabrio au debutat oficial

Jaguar a dezvăluit oficial cea mai puternică versiune a modelului F-Type. Se numește SVR și este capabilă să atingă 320 de km/h.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h

Jaguar va lansa la Geneva noul F-Type SVR, versiunea de performanță a frumosului coupe. Modelul va beneficia de un motor V8 și va putea atinge o viteză maximă de 320 km/h.
Miercuri, 20 Mai 2015 | General

Jaguar F-Type ajută Bloodhound SSC să doboare recordul de viteză pe uscat: 1228 km/h

Jaguar a lansat un F-Type personalizat în culorile vehiculului care va încerca stabilirea unui nou record de viteză pe uscat: Bloodhound SSC. Deşi ediţia specială F-Type va fi expusă în Marea Britanie, vehiculul de 135.000 de cai putere va fi expus în România în iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Februarie 2015 | General

Astăzi se decid ultimii finalişti: Mercedes-Benz S-Klasse Coupe vs Jaguar F-Type şi VW Touareg vs Mazda6 facelift

A doua zi de semifinale în Autovot 2015 va pune faţă în faţă două coupe-uri premium: Mercedes S-Klasse Coupe şi Jaguar F-Type Coupe. La categoria Maşini Accesibile lupta se va da între VW Touareg şi Mazda6 facelift.
Joi, 19 Februarie 2015 | General

Provocările de azi în Autovot 2015: Nissan X-Trail vs. Mazda6 şi Jaguar F-Type vs. Porsche Cayenne

Două SUV-uri caută să se califice în semifinalele Autovot. Sferturile le pun însă faţă în faţă cu doi adversari redutabili.
Vineri, 13 Februarie 2015 | General

Skoda Fabia şi Mazda6 facelift îşi dispută astăzi calificarea în sferturi în Autovot 2015

Un duel de zile mari are loc azi în categoria Maşini Accesibile: Skoda Fabia vs Mazda6. La categoria Maşini Premium se anunţă o zi grea pentru Mercedes-Benz Clasa B care are de înfruntat arătosul Jaguar F-Type.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Jaguar F-Type primeşte o cutie manuală şi promite tracţiune integrală

Jaguar a prezentat cu ocazia Salonului de la Los Angeles primele versiuni echipate cu transmisie manuală ale actualului F-Type. Cutiile vor avea şase trepte şi vor fi produse de ZF.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Jaguar confirmă versiunea cu tracţiune integrală a lui F-Type şi anunţă mărirea gamei în 2015

Jaguar va lansa în 19 noiembrie o versiune cu tracţiune integrală a lui F-Type. Marca britanică a anunţat şi lărgirea gamei F-Type în 2015, fiind aşteptată introducerea versiunilor cu transmisie manuală.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, succesorul lui X-Type, va avea o caroserie cu 75% aluminiu şi o versiune cu consum de 4 litri la sută

Englezii de la Jaguar au publicat detalii noi despre viitorul lor model de clasă medie, XE. Competitorul lui Seria 3, C-Klasse, IS şi A4 vine cu o caroserie realizată dintr-un aliaj special de aluminiu şi promite atât versiuni ecologice, cât şi o variantă de performanţă.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3, va fi prezentat în 8 septembrie

Englezii de la Jaguar au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul XE, berlina lor de clasă medie, care va debuta în data de 8 septembrie.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Jaguar va construi o versiune de serie a lui F-Type Project 7, prototipul de 567 CP prezentat la Goodwood

Jaguar a venit la Goodwood cu F-Type Project 7, un model construit de divizia sa de proiecte speciale. Este cel mai rapid Jaguar construit vreodată, iar modelul va fi introdus în producţie într-o serie limitată.

Tag-uri similare

Jaguar F-Type, roadster Jaguar, berlin[ Jaguar, Land Rover Freelander ]n China, noul SUV Land Rover, uzina Land Rover Marea Britanie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru