Jaguar I-Pace

Joi, 17 August 2023 | Industrie

Final de drum. Jaguar va renunța la electricul I-Pace până în 2025

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar va renunța la electricul I-Pace. Acest lucru s-ar putea întâmpla până la jumătatea anului 2025.
Miercuri, 25 August 2021 | Masini autonome

Google începe testele cu mașini autonome și pasageri pe drumurile publice din San Francisco

Waymo, divizia de vehicule autonome de la Google, a început să transporte primii pasageri cu ajutorul mașinilor “care se conduc singure” pe drumurile publice din San Francisco.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Modele noi

Jaguar prezintă noul I-Pace facelift. Încărcarea bateriei este acum mai rapidă

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al producătorului britanic, a primit un facelift. Acesta vine acum în standard cu un încărcător de 11 kW, iar lista de dotări a fost și ea extinsă.
Marti, 20 Aprilie 2021 | Modele noi

Jaguar anunță o nouă variantă Black pentru SUV-ul electric I-Pace

Jaguar I-Pace poate fi comandat într-o nouă variantă Black. Aceasta este bazată pe nivelul de echipare HSE și propune mai multe dotări în standard care în cazul celorlalte variante sunt incluse pe lista de opționale.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

SUV-ul electric Jaguar I-Pace primește îmbunătățiri: sistem de infotainment de 12.3 inch și încărcare cu până la 11 kW la wall-box-uri casnice

Jaguar a anunțat că SUV-ul electric I-Pace a primit un nou sistem de infotainment de 12.3 inch și un încărcător tri-fazic de 11 kW în echiparea standard pentru încărcarea la wall-box-uri casnice.
Marti, 18 Februarie 2020 | Industrie

Jaguar a vândut anul trecut peste 17.000 de unități I-Pace: SUV-ul electric a avut o cotă de aproape 11% din vânzările constructorului

Jaguar a comercializat peste 17.000 de unități I-Pace în 2019, SUV-ul electric având o cotă de aproape 11% din vânzările constructorului britanic. Modelul I-Pace a depășit 24.000 de unități vândute de la momentul lansării.
Marti, 11 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Jaguar a oprit temporar producția electricului I-Pace din cauza lipsei de baterii

Jaguar a oprit producția SUV-ului electric I-Pace pentru o săptămână, pe fondul lipsei de baterii de la furnizorul LG Chem, susține presa britanică.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace primește un update software: SUV-ul electric va avea o autonomie reală cu 20 de kilometri mai mare

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a primit un update software prin care autonomia reală crește cu 20 de kilometri, însă constructorul britanic menționează că autonomia oficială va rămâne la 470 de kilometri.
Marti, 15 Octombrie 2019 | General

Jaguar I-Pace, primul model electric "transformat" în Ring Taxi: SUV-ul britanic este gata să-ți ofere senzații unice pe Nurburgring

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Oferta Jaguar include și un I-Pace, SUV-ul producătorului britanic fiind primul Ring Taxi electric de până acum.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările Jaguar în 2019: peste 12.000 de unități comercializate în acest an

SUV-ul electric Jaguar I-Pace a atins o cotă de 10% din vânzările constructorului britanic, după primele nouă luni din acest an. Peste 12.000 de unități I-Pace au fost comercializate în 2019, în timp ce vânzările SUV-ului se apropie de borna 20.000 de la momentul lansării.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Performanță în versiune electrică: SUV-ul Jaguar I-Pace va avea o variantă SVR

Directorul diviziei Special Vehicle Operations a confirmat că Jaguar va oferi o versiune de performanță SVR pentru SUV-ul electric I-Pace.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar face dubla: după ce a cucerit Europa, SUV-ul electric I-Pace primește titlul World Car of the Year 2019

Acest început de an va rămâne în istoria Jaguar: SUV-ul electric I-Pace a reușit să câștige atât titlul Mașina Anului în Europa, cât și trofeul World Car of the Year.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Martie 2019 | General

Finaliștii World Car of the Year 2019: Audi e-tron, Jaguar I-Pace și Volvo V60 se bat pentru trofeu

Cei 86 de membri ai juriului World Car of the Year au anunțat finaliștii celor 6 categorii ai competiției. Pentru marele premiu se bat Audi e-tron, Volvo S60/V60 și Jaguar I-Pace, proaspătul câștigător al titlului Mașina Anului 2019 în Europa.
Luni, 04 Martie 2019 | GENEVA 2019

Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul britanic devine al treilea model electrificat care primește prestigiosul premiu

Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa. SUV-ul electric l-a învins în finală în duel direct pe Alpine A110, după ce juriul a decis inițial că cele două modele sunt la egalitate.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Economic

Electricele fac performanță în Olanda: SUV-ul Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model în decembrie 2018

Jaguar I-Pace a fost cel mai bine vândut model din Olanda în decembrie 2018, reușind să devină primul electric cu o astfel de performanță din țara lalelelor. În urma acestei performanțe, SUV-ul britanicilor a terminat anul pe locul secund în topul electricelor vândute în 2018 în Olanda.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Mașina Anului 2019 în Europa: SUV-ul electric Jaguar I-Pace și compactele Ford Focus și Kia Ceed, printre cei 7 finaliști

Organizatorii concursului Maşina Anului 2019 în Europa au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Ford Focus și Kia Ceed, dar pe listă apar și două SUV-uri: Citroen C5 Aircross și Jaguar I-Pace.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai Kona Electric, cea mai bună autonomie într-un test comparativ: SUV-ul electric a surclasat Jaguar I-Pace și Kia e-Niro

Hyundai Kona Electric a obținut o autonomie de aproape 420 de kilometri într-un test comparativ realizat de publicația What Car?, iar SUV-ul asiatic a fost urmat la mică distanță de Jaguar I-Pace și Kia e-Niro.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar I-Pace, Jaguar F-Pace, Ian Callum, Jaguar E-Pace, Jaguar electric, Jafuar F-Type, Jaguar I-Type
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru