Jaguar

Miercuri, 06 Martie | Industrie

Jaguar: Producția modelelor termice, oprită în vara lui 2024

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar ar urma să oprească producția tuturor modelelor echipate cu motoare termice în luna iunie 2024. În următorii 3 ani, britanicii vor lansa 3 modele noi cu zero emisii.
Vineri, 16 Februarie | Oameni si masini

Audi va avea un designer nou. Massimo Frascella vine de la Jaguar Land Rover

Audi va avea un designer nou din vara acestui an. Noul designer al mărcii germane este Massimo Frascella, un italian venit de la Jaguar Land Rover. Acesta îl va înlocui pe Marc Lichte.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Modele noi

Faceți cunoștință cu noul Callum Skye, un buggy electric creat de fostul designer Jaguar

Compania britanică Callum Designs, fondată de fostul designer Jaguar Ian Callum, a dezvăluit primul său vehicul. Acesta este un buggy electric cu design futurist și cu o autonomie de 274 de kilometri.
Miercuri, 11 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Jaguar F-Type ZF Edition anunță finalul sportivelor termice ale mărcii

Constructorul britanic de automobile anunță o nouă ediție specială pentru F-Type. Aceasta anunță finalul sportivelor echipate cu motoare termice ale mărcii.
Luni, 25 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Modelele electrice Jaguar vor putea fi încărcate la stațiile Tesla Superchargers

Jaguar a anunțat oficial că modelele sale electrice vor putea fi alimentate la stațiile de încărcare Tesla. Astfel, viitoarea generație de modele electrice a mărcii britanice va adopta standardul de încărcare NACS.
Joi, 17 August 2023 | Industrie

Final de drum. Jaguar va renunța la electricul I-Pace până în 2025

Potrivit celor mai recente informații, Jaguar va renunța la electricul I-Pace. Acest lucru s-ar putea întâmpla până la jumătatea anului 2025.
Marti, 25 Iulie 2023 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: În încercarea de a deveni un BMW britanic, Jaguar a intrat în mediocritate

Potrivit celor mai recente declarații ale șefului Jaguar Land Rover, Adrian Mardell, deciziile luate în trecut au împins Jaguar în mediocritate. În special, faptul că s-a încercat transformarea mărcii într-un BMW britanic.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un viitor Jaguar electric: va fi cel mai puternic Jaguar din istorie

Jaguar a publicat o primă imagine teaser cu un viitor model electric, ce va fi lansat în 2025. Noul model va fi un coupe cu 4 uși și va avea un preț de peste 110.000 de euro.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jaguar anunță îmbunătățiri pentru electricul I-Pace, inclusiv o grilă frontală nouă

Modelul cu zero emisii Jaguar I-Pace a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o grilă frontală nouă. Din punct de vedere technic, acesta a rămas neschimbat.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Jaguar F-Pace: gamă simplificată, dotări noi și autonomie mai mare pentru versiunea electrificată

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de performanță F-Pace. Printre îmbunătățirile aduse se numără o gamă simplificată a modelului, dotări noi și o autonomie mai mare pentru versiunea electrificată P400e.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Noiembrie 2022 | General

Jaguar Land Rover are un CEO nou: Adrian Mardell îl înlocuiește pe Thierry Bolloré, care a demisionat

Thierry Bolloré, CEO-ul Grupului Jaguar Land Rover, și-a anunțat demisia din funcție, din cauza unor motive personale. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mardell, șeful departamentului de finanțe al grupului.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Jaguar prezintă o ediție aniversară pentru C-Type Continuation. Preț de 1.7 milioane de euro

Jaguar Classic, divizia de modele clasice a mărcii britanice, a lansat două exemplare speciale pentru C-Type Continuation, o reproducție fidelă a celebrului model de curse. Ediția marchează 70 de ani de când Jaguar a câștigat pentru prima dată celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Modele noi

Adio, Jaguar F-Type! Rivalul lui Porsche 911 iese din producție anul viitor

Jaguar se pregătește să îi spună adio modelului F-Type, anul viitor, dar nu înainte de a lansa o ediție specială. Denumită F-Type 75, aceasta marchează și cei 75 de ani împliniți de modelele sport ale mărcii.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Modele noi

Jaguar intră în priză: va lansa 3 SUV-uri electrice de performanță în 2025

Jaguar se pregătește să lanseze 3 SUV-uri electrice de performanță noi în viitorul apropiat. Acestea vor fi bazate pe o platformă nouă și vor concura cu SUV-urile celor de la Bentley. Cele 3 SUV-uri noi vor fi lansate în 2025.
Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

Jaguar F-Type va fi ultimul model sport cu motor termic al mărcii

Jaguar a anunțat că va lansa o ediție specială a modelului F-Type, cu ocazia aniversării a 75 de ani de când constructorul britanic produce mașini sport. Însă, constructorul britanic a confirmat că F-Type va fi ultimul model sport al mărcii cu motoare termice.
Luni, 06 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Jaguar F-Pace SVR Edition 1988: culori speciale exclusive și producție limitată la 394 de exemplare

Jaguar a dezvăluit o ediție specială pentru SUV-ul F-Pace SVR, numită Edition 1988. Mașina aduce un omagiu victoriei obținute în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1988 și este vopsită într-o culoare mov specială, cu accente aurii. Mașina va fi produsă în doar 394 de exemplare.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar XE și XF 300 Sport: 300 CP și asistent virtual Amazon Alexa

Jaguar completează gama modelelor XE și XF cu noua versiune 300 Sport. Sub capotă regăsim un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 300 de cai putere
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar F-Pace 300 Sport și 400 Sport: motoare cu șase cilindri și până la 400 CP

Jaguar anunță două noi versiuni pentru SUV-ul F-Pace. Denumite 300 Sport și 400 Sport, acestea vin echipate cu motoare cu șase cilindri în linie, atât pe benzină cât și diesel, asistate de un sistem micro-hibrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru