James May

Luni, 05 Februarie | General

The Grand Tour Sand Job: premiera penultimului episod va avea loc în 16 februarie

Producătorii emisiunii The Grand Tour au anunțat data premierei pentru penultimul episod. Acesta se numește Sand Job și va fi disponibil pentru vizionare pe platforma Amazon Prime Video din 16 februarie.
Luni, 04 Decembrie 2023 | General

Emisiunea The Grand Tour ajunge la final. Clarkson, Hammond și May au filmat ultimul episod

Emisiunea The Grand Tour, prezentată Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, a ajuns la final. Cei mai faimoși prezentatori auto din lume au terminat de filmat ultimul lor episod special, care va fi difuzat în 2024.
Marti, 16 Mai 2023 | General

The Grand Tour revine pe marile ecrane cu o nouă aventură în Europa. Premiera, în 16 iunie

Emisiunea The Grand Tour revine și în acest an pe marile ecrane cu o nouă aventură. De data aceasta, trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May va traversa Europa Centrală în 3 mașini neobișnuite. Premiera noului episod va avea loc în 16 iunie, pe platforma Amazon Prime Video.
Joi, 18 August 2022 | General

James May, spitalizat în urma unui accident de mașină. Britanicul filma pentru The Grand Tour

James May, celebrul prezentator al emisiunii The Grand Tour (alături de Jeremy Clarkson și Richard Hammond) ar fi fost implicat într-un accident în timp ce filma un nou episod. May a ajuns la spital în urma incidentului.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | General

Show-ul auto The Grand Tour primește un trailer pentru o ediție specială: echipa lui Jeremy Clarkson va traversa delta Vietnamului cu bărci

Show-ul auto The Grand Tour îi va provoca pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May să traverseze delta Vietnamului cu bărci. Emisiunea are premiera în 13 decembrie.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | General

Amazon a pregătit un nou trailer pentru The Grand Tour: sezonul 2 anunță modificări importante

Amazon a publicat un nou trailer care anunță al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour. Clarkson, May și Hammond pregătesc un nou format pentru secțiunea Celebrity Brain Crash.
Marti, 08 August 2017 | General

The Grand Tour mai pierde un membru al echipei: Jeremy Clarkson întrerupe filmările din cauza unei pneumonii

Producătorii emisiunii The Grand Tour au mari dificultăți în a reuni echipa. După accidentul lui Hammond, acum și Clarkson este în spital pentru o perioadă.
Joi, 08 Iunie 2017 | General

The Grand Tour revine pe micile ecrane în octombrie: buget enorm și modificări minore pentru sezonul doi

Al doilea sezon The Grand Tour ajunge pe micile ecrane în luna octombrie. Clarkson, May și Hammond mizează pe același format, dar promit și câteva modificări în structura emisiunii.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | General

James May vorbește despre pensionare: ”În maxim cinci ani vreau să mă retrag”

Chiar dacă The Grand Tour a avut un start fantastic, iar audiențele sunt mereu în creștere, James May a vorbit despre o viitoare retragere, care ar urma să se întâmple în maxim cinci ani.
Sambata, 17 Septembrie 2016 | General

Trailer spectaculos pentru The Grand Tour: noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson va începe în 18 noiembrie

The Grand Tour, emisiunea auto realizată de foştii protagonişti Top Gear, va fi difuzată pe platforma Amazon Prime începând din 18 noiembrie şi va avea 36 de episoade.
Marti, 19 Iulie 2016 | General

Clarkson și echipa au publicat primele imagini ale cortului în care se filmează The Grand Tour

Clarkson, May și Hammond au început filmările pentru primele episoade ale emisiunii The Grand Tour. Decorul a fost amenajat în interiorul unui cort care se va plimba prin toată lumea.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Un strop retro: The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, are acum şi logo

Foştii membri Top Gear au dezvăluit logo-ul noii emisiuni auto The Grand Tour pe care o vor realiza pentru platforma de conţinut video Amazon Prime.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Mai 2016 | General

Jeremy Clarkson și echipa au anunțat numele noii emisiuni: The Grand Tour se va bate cu Top Gear

După un lung proces de analiză, foștii membri Top Gear au ajuns la un nume nou pentru emisiunea lor auto. Aceasta se va numi The Grand Tour și va fi gândită ca un turneu constant.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | General

Gear Knobs, numele înregistrat de Jeremy Clarkson pentru viitoarea sa emisiune auto

Casa de avocatură care îl reprezintă pe Jeremy Clarkson a înregistrat denumirea Gear Knobs pentru emisiunea auto pe care vedeta o va face alături de Amazon Prime. Tot ei au ales și numele personajului care îl va înlocui pe Stig.
Marti, 18 August 2015 | General

Amazon: ”Cele 250 de milioane pe care le plătim pentru emisiunea lui Clarkson reprezintă o investiție costisitoare, dar merită”

Șeful Amazon a declarat că viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson este foarte scumpă, dar că deja merită investiția. Postul de televisiune online a plătit 250 de milioane de dolari pentru un contract pe trei sezoane cu fostul trio Top Gear.
Luni, 03 August 2015 | General

Salariu de vedete: Clarkson, Hammond și May vor primi câte două milioane de euro pe lună la noua lor emisiune

Cei trei foști prezentatori ai emisiunii Top Gear vor primi un salariu de 250 de milioane de dolari pe trei ani de la americanii de la Amazon.
Joi, 30 Iulie 2015 | General

OFICIAL: Clarkson, Hammond și May vor avea o nouă emisiune auto din 2016

Amazon Prime va difuza începând cu 2016 o emisiune auto complet nouă, care îi va avea ca protagoniști pe Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, triada care a făcut istorie în cadrul Top Gear.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Clarkson, May și Hammond nu vor putea avea o nouă emisiune auto. BBC a activat clauza de neconcurență

BBC a activat o clauză de neconcurență stipulată în contractul celor trei foști prezentatori Top Gear: Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond. Există însă și o soluție de rezervă.
Joi, 25 Iunie 2015 | General

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor reface echipa în cadrul unei noi emisiuni auto ce va fi găzduită, cel mai probabil, de canalul american Netflix.
Vineri, 19 Iunie 2015 | General

Top Gear caută co-prezentatori pentru Chris Evans. Oricine se poate înscrie la audiție

Chris Evans, noul prezentator Top Gear, a anunțat că producătorii emisiunii vor demara un program de audiție a celor care vor să devină co-prezentatori. Oricine poate candida pentru post.

Tag-uri similare

Subaru, Top Gear, Impreza, Jeremy Clarkson, Ken Block, Richard Hammond, James May, James Bond, film, BBC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru