Jari-Matti Latvala

Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu Toyota GR Yaris: piloții care au concurat anul acesta în WRC sub culorile niponilor vorbesc despre experiența alături de noul Hot Hatch

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch GR Yaris. De această dată, Ott Tanak, Kris Meeke și Jari-Matti Latvala, piloții care au concurat pentru Toyota în 2019 în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, vorbesc despre experiența în compania noului Hot Hatch.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 18 Februarie 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Suediei: pilotul Toyota trece pe prima poziție în clasamentul general

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și a urcat pe prima poziție în clasamentul general. Pe locul secund a terminat Esapekka Lappi (Citroen), în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Thierry Neuville (Hyundai).
Duminica, 27 Ianuarie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Monte Carlo: francezul aduce victoria cu numărul 100 din istoria Citroen în WRC

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Monte Carlo cu un avans de doar 2.2 secunde în fața belgianului Thierry Neuville. Estonianul Ott Tanak termină pe ultima treaptă a podiumului, în fața lui Sebastien Loeb.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Sebastien Ogier obține al șaselea titlu de campion. Toyota se impune în clasamentul pe echipe

Echipajul Sebastien Ogier - Julien Ingrassia a obținut pentru a șasea oară consecutiv titlul de campion în cadrul WRC. Toyota Gazoo Racing este echipa campioană în 2018.
Marti, 14 Februarie 2017 | Motorsport

După Citroen și Volkswagen, un nou nume se ridică în WRC: Toyota a câștigat primul raliu după o pauză de 17 de ani

Toyota a obținut în Raliul Suediei prima victorie de la revenirea în Campionatul Mondial de Raliuri, iar succesul a fost adus de unul dintre foștii piloți ai celor de la Volkswagen: Jari-Matti Latvala.
Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Poloniei

Raliul Poloniei este etapa cu cea mai mare viteză medie din Campionatul Mondial de Raliuri şi va marca startul cu numărul 150 al lui Jari-Matti Latvala în WRC.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.
Joi, 11 Iunie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Italiei

Cea mai lungă zi de raliuri din ultimii 13 ani şi Creasta Micky pe care piloţii "plutesc" în aer pe o distanţă de 40 de metri sunt principalele atracţii ale Raliului Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Tag-uri similare

Jari-Matti Latvala, Ford Focus RS, cursa de 24 de ore de la Nurburgring, Ford Germania, FH Koln Motorsport, Latvala FOrd
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru