Jato Dynamics

Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Ce mașini au cumpărat europenii în luna februarie: Sandero ocupă locul al treilea

În luna februarie, Volkswagen Golf a revenit pe prima poziție în topul celor mai comercializate mașini din Europa. Locul secund este ocupat de Peugeot 208, iar Dacia Sandero completează podiumul.
Vineri, 27 August 2021 | Masini electrice si hibride

Cota de piață a vehiculelor cu emisii reduse a ajuns la 17% din totalul european: declinul “termicelor” continuă

Datele analizate de Jato Dynamics pentru 26 de piețe europene arată că, în iulie, cota de piață a mașinilor electrice și hibride (BEV și PHEV) a atins 17% din totalul înmatriculărilor europene. Analiza arată că interesul pentru mașini diesel și pe benzină este în scădere, dar acestea continuă să domine piața europeană.
Sambata, 21 August 2021 | Masini electrice si hibride

ANALIZĂ: Cum au evoluat prețurile mașinilor electrice în ultimii 10 ani

Un raport al companiei de consultanță Jato Dynamics arată evoluția prețurilor pentru mașinile electrice în China, Europa și Statele Unite, începând din 2011 și până în prezent.
Joi, 11 Martie 2021 | Economic

Un 2020 dezastruos: Vânzările mondiale de mașini noi au scăzut la nivelul din 2011

Potrivit unei analize realizate de JATO Dynamics, piața mondială a vehiculelor ușoare a scăzut anul trecut la nivelul din 2011. În Europa, vânzările au însumat 14.55 milioane de mașini (-24%).
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Industrie

Cel mai mare declin din ultimii 40 de ani pentru vânzările globale de mașini: 5.5 milioane de unități și scădere de 39% în martie

Vânzările globale de mașini au scăzut cu 39% în martie, la 5.5 milioane de unități, din cauza impactului negativ al COVID-19, arată datele Jato Dynamics. Potrivit analiștilor, acesta este cel mai mare declin din ultimii 40 de ani al vânzărilor de mașini la nivelul unei singure luni.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Vânzările globale în 2017: Toyota a rămas cel mai căutat brand, urmat de Volkswagen și Ford. SUV-urile și-au continuat ascensiunea spre o cotă de piață record

Toyota a rămas cel mai bine vândut brand auto din lume în 2017, podiumul fiind completat de Volkswagen și Ford, potrivit analiștilor de la JATO Dynamics. Datele mai arată că segmentul SUV-urilor a continuat să crească semnificativ, atingând o cotă de piață de 34% la nivel global.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Industrie

Producția a crescut, dar vânzările celor de la Alfa Romeo au fost sub așteptări în 2017

Alfa Romeo și-a mărit producția cu 62% anul trecut, datorită cererii pentru modele Giulia și Stelvio, dar vânzările companiei au fost sub așteptările șefului său.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Mediu

Renault, Peugeot şi Citroen, brandurile auto cu cele mai mici emisii de CO2. BMW, Audi şi Mercedes, la coada clasamentului

Jato Dynamics a publicat un clasament al brandurilor auto cu cele mai mici emisii. Media cea mai mică e înregistrată de Renault, urmat de conaţionalii Peugeot şi Citroen. În clasamentul ţărilor, cea mai mică medie a emisiilor de CO2 a avut-o Olanda. România ieşit pe locul 14 din 23.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru