Jeep Compass

Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass în Europa: peste 80 de sisteme de asistență noi

Jeep a pregătit câteva îmbunătățiri pentru modelul Compass în Europa. Printre acestea se numără nu mai puțin de 80 de sisteme de asistență noi, un sistem de conducere autonomă care funcționează pe toate tipurile de drumuri, dar și linii de echipare noi.
Sambata, 29 Mai 2021 | Modele noi

Jeep Commander revine în scenă: va fi un SUV cu 7 locuri, pe baza lui Compass

Jeep a anunțat că noul său SUV compact cu 7 locuri se va numi Commander. Numele nu este străin celor familiarizați cu istoria Jeep. Noul model va avea la bază Jeep Compass.
Marti, 06 Aprilie 2021 | Modele noi

Jeep Compass facelift debutează în Europa cu sisteme care permit un condus semi-autonom de nivel 2

Nou înființatul grup Stellantis a prezentat primul său SUV pe piața din Europa. Este vorba despre Jeep Compass facelift, care debutează cu sisteme care permit un condus semi-autonom de nivel 2.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele teasere cu Jeep Compass facelift: SUV-ul compact va primi modificări de design și noutăți la interior

Jeep a publicat mai multe teasere pentru facelift-ul pregătit pentru Compass. SUV-ul compact va primi modificări de design, însă principalele noutăți vor fi la interior, care va avea un sistem de infotainment de mari dimensiuni.
Duminica, 16 August 2020 | Modele noi

Primele detalii despre Jeep Compass facelift: îmbunătățiri de design și interior mai modern

Jeep Compass va primi un facelift cu noutăți de design exterior și o serie de îmbunătățiri la interior, potrivit unor informații neoficiale. Din acest an, modelul este disponibil și în versiune plug-in hybrid.
Marti, 21 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii despre versiunile plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile au până la 240 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Jeep a publicat o serie de detalii despre versiunile plug-in hybrid dezvoltate pentru SUV-urile Renegade și Compass, care oferă variante de 190 CP și 240 CP cu autonomie electrică de 50 de kilometri.
Vineri, 15 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass: motorizare pe benzină de 1.3 litri și versiuni plug-in hybrid de 190 CP și 240 CP

Jeep a pregătit o serie de modificări pentru Compass. Modelul constructorului american va fi disponibil pe piața din Europa cu o nouă motorizare de 1.3 litri în versiuni de 130 CP și 150 CP. Totodată, Jeep introduce și variantele plug-in hybrid cu 190 CP, respectiv 240 CP.
Marti, 07 Mai 2019 | Modele noi

Jeep Compass ar putea primi un motor diesel de la Mercedes-Benz: americanii testează o unitate de 2.0 litri și aproape 200 de cai putere

Jeep Compass ar putea primi pe piața europeană un motor diesel de 2.0 litri și 194 de cai putere furnizat de Mercedes-Benz, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Versiuni plug-in hybrid pentru Jeep Renegade și Compass: SUV-urile vor avea până la 240 CP și autonomii electrice de 50 de kilometri

Jeep a anunțat introducerea unor versiuni plug-in hybrid pentru Renegade și Compass, prin care cele două SUV-uri vor avea autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Intern

Noua generație Jeep Compass este disponibilă în România: prețurile încep de la 23.000 de euro

Noua generație a SUV-ului Jeep Compact poate fi cumpărată în România la prețuri care încep de la 23.000 de euro pentru un motor pe benzină de 1.4 litri și 140 de cai putere.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Americanul european: noua generație Jeep Compass a debarcat pe Bătrânul Continent la Salonul de la Geneva

principala noutate a mărcii Jeep este, în această primăvară, nou generație a SUV-ului Compass. Modelul compact vine cu update-uri serioase la nivelul interiorului și al motorizărilor, primind un look inspirat din cel al fratelui mai mare Jeep Grand Cherokee.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Septembrie 2016 | Modele noi

Primele imagini și informații cu noua generație Jeep Compass. Modelul vine după o așteptare de nouă ani

Jeep nu a ținut cont că atenția lumii auto se concentrează în aceste zile asupra Salonului Auto de la Paris. Motiv pentru care a dezvăluit primele imagini și informații ale noului Jeep Compass.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | Modele noi

Jeep și-a pus alarma să sune în 2017: va lansa un urmaș al lui Compass și un Wrangler pick-up

Jeep a confirmat oficial lansarea a două noi modele. Primul este un SUV compact, gata să înlocuiească bătrânul Compass, iar al doilea va fi un Wrangler cu benă, adică un pick-up.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Economic

Record de vânzări istoric pentru Jeep în 2013

Anul care s-a încheiat a fost unul de bun augur pentru Jeep, care a reuşit cel mai bun an comercial din istoria sa. Brandul american a depăşit un record stabilit chiar în 2012.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Jeep va lansa noua generaţie Compass anul viitor

Jeep plănuieşte relansarea mărcii la nivel mondial. primele modele care vor marca acest eveniment vor fi noua generaţie Compass şi faceliftul lui Patriot.
Marti, 29 Mai 2012 | General

Şeful Chrysler: “Jeep Compass va fi scos la pensie“

Sergio Marchionne, şeful alianţei Fiat-Chrysler, a anunţat că în următorii ani vor fi scoase la pensie modelele Grand Voyager şi Jeep Compass.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Jeep Compass dezamăgeşte cu doar 2 stele. Honda Civic impresionează

Jeep Compass a primit doar două stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În aceeaşi sesiune de teste, noul Honda Civic a primit cinci stele de siguranţă.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Modele noi

Chrysler va folosi platforma lui Dodge Dart pentru viitorul Avenger

Chrysler nu vrea să mai repete experienţa neplăcută avută cu actualul Avenger. Tocmai de aceea va folosi platforma noului Dart pentru a obţine un model competitiv şi o reducere a costurilor.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Jeep Compass a primit un facelift

Americanii de la Jeep i-au aplicat lui Compass un facelift. Modelul a primit partea frontală a lui Grand Cherokee, motorizări noi, suspensii noi şi un interior îmbunătăţit.

Tag-uri similare

Toyota Prius, Ford Mustang, BMW Seria 7, Ferrari 458 Italia, Mini Cooper, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4, Kia Soul, Ferrari Enzo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru