Jeep Grand Cherokee

Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee: versiune plug-in hybrid cu 380 CP și 40 km autonomie electrică

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre cea de-a cincea generație Grand Cherokee (varianta cu cinci locuri). Aceasta va fi disponibilă și într-o versiune plug-in hybrid cu 380 CP și 40 de kilometri autonomie electrică.
Luni, 27 Septembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee, prezentare în 29 septembrie. Inclusiv versiunea plug-in hybrid

Cea de-a cincea generație Jeep Grand Cherokee va debuta oficial în 29 septembrie. SUV-ul american va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid, denumită Grand Cherokee 4xe.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep anunță lansarea unui model nou în 17 noiembrie: producătorul american ar putea prezenta noua generație Grand Cherokee

Oficialii Jeep au anunțat că în 17 noiembrie vor lansa un nou model. Conform unor surse apropiate companiei, americanii pregătesc debutul unei noi generații Grand Cherokee.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Jeep anunță noutăți pentru gama de modele: "Noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în acest an"

Directorul de design al Jeep a anunțat că noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în cursul acestui an, în timp ce livrările ar putea începe în 2021.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Olanda: “Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara au manipulat emisiile diesel și ar putea fi interzise la vânzare”

Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara ar fi trucat emisiile diesel cu ajutorul unor “strategii nepermise”, potrivit unei investigații a autorităților olandeze, care arată că ambele modele trebuie să fie “reparate” sau vor fi interzise la vânzare.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler plătește despăgubiri de 300 de milioane de dolari clienților din SUA: constructorul a păcălit testele pentru emisii

Fiat-Chrysler a ajuns la un acord cu autoritățile americane pentru a plăti despăgubiri de circa 300 de milioane de dolari clienților care au cumpărat unități Jeep Grand Cherokee echipate cu un software de trucare a emisiilor.
Luni, 11 Martie 2019 | Modele noi

Jeep va extinde gama de modele: americanii pregătesc un SUV cu șapte locuri în același segment cu Grand Cherokee

Jeep va lansa în acest an un SUV cu șapte locuri care va concura în același segment cu Grand Cherokee, însă nu a decis încă numele noului model.
Marti, 05 Iunie 2018 | Modele noi

Noua generație Jeep Grand Cherokee, în cel mult 5 ani: viitorul SUV va fi construit pe aceeași platformă cu Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo

Noua generație Jeep Grand Cherokee va fi lansată în cel mult 5 ani și va fi construită pe aceeași platformă cu modelele Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo, potrivit FCA.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee S: SUV-ul american primește o versiune sportivă cu jante de 20 inch

Jeep a lansat o versiune sportivă S pentru Grand Cherokee, care include în special noutăți estetice la exterior, dar și o suspensie îmbunătățită.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Modele noi

Americanii au mai construit un SUV-monstru: Jeep Grand Cherokee Trackhawk are 707 cai putere

Jeep a dezvăluit o versiune nouă a actualului Grand Cherokee. Se numește Trackhawk și vine la pachet cu o putere impresionantă și cu un sprint de la 0 la 100 de km/h demn de supercaruri.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

SUV-ul Alfa Romeo Stelvio îi va împrumuta platforma și viitoarei generații Jeep Grand Cherokee

Viitoarea generație Jeep grand Cherokee va beneficia de platforma Giorgio, folosită de Alfa Romeo pentru recent lansatul Stelvio.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Septembrie 2016 | Accidente exotice

Samsung Note 7 face victime și în rândul mașinilor: telefonul a incendiat un Jeep Grand Cherokee în timp ce se încărca

Un american susține că telefonul său, un Samsung Note 7, pe care îl lăsase la încărcat în mașină, a luat foc și a dus la incendierea completă a vehiculului.
Marti, 21 Iunie 2016 | Siguranta

Actorul Anton Yelchin (Star Trek) a murit după ce propriul Jeep Grand Cherokee l-a zdrobit de un perete. Mașina se afla pe lista unui recall în service încă neinițiat

Moartea stupidă a actorului Anton Yelchin, împins de propria mașină într-un perete de cărămidă, subliniază o problemă de design a levierului cutiei de viteze automate a lui Jeep Grand Cherokee 2014-2015. Aceasta face ca poziția în care stă acesta să nu fie foarte clară pentru șofer. Recall-ul a fost anunțat, dar nu e încă inițiat de compania americano-italiană.
Duminica, 27 Martie 2016 | Modele noi

Jeep își suflecă mânecile și încalță cizmele de cauciuc: noul Grand Cherokee Trailhawk se simte în off-road ca peștele în apă

Jeep caută să se adreseze adevăraților pasionați de off-road cu versiunea Trailhawk a modelului Grand Cherokee. Modelul vine echipat pentru orice provocare off-road.
Joi, 27 August 2015 | Modele noi

Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru următorul Dodge Charger

Sergio Marchionne, șeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunțat că Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru două modele Dodge: Charger și Barracuda.
Marti, 19 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: ”Simt cum îmi fierbe sângele în vene când văd un Range Rover”

Sergio Marchionne este intrigat de succesul lui Range Rover şi susţine că îşi doreşte un rival creat sub brandul Jeep, pentru SUV-ul britanic de lux. Acesta ar putea sosi în anul 2018.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Modele noi

Jeep Grand Wagoneer: cel mai mare model al americanilor va concura actualul Range Rover

Jeep și-a anunțat oficial planurile de a lansa un rival pentru actualul Range Rover. Modelul va fi o renaștere a vechiului Jeep Wagoneer și se va adresa publicului premium.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Economic

Record de vânzări istoric pentru Jeep în 2013

Anul care s-a încheiat a fost unul de bun augur pentru Jeep, care a reuşit cel mai bun an comercial din istoria sa. Brandul american a depăşit un record stabilit chiar în 2012.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Fiat 500, Jeep Grand Cherokee, Chrysler 300
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru