Jerome Olive

Joi, 06 Septembrie 2018 | Intern

Schimbare surprinzătoare la conducerea Dacia: Jerome Olive redevine director general, după mandatul din 2010-2013

Începând cu luna septembrie, Jerome Olive a devenit noul director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România, după ce Antoine Doucerain s-a retras din motive personale. Mandatul lui Jerome Olive este unul interimar, până când grupul Renault va face o nouă nominalizare.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Interviu

Jérôme Olive, la final de mandat în fruntea Dacia: "Succesul mărcii ar trebui să-i decomplexeze pe români"

Jerome Olive, omul care a condus Dacia în ultimii patru ani, se desparte de România în ianuarie. Nu înainte de a le transmite câteva mesaje românilor. De la "Aveți cu ce să vă lăudați" la "Participați la transformarea acestei țări în pubela Europei".
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Industrie

Jerome Olive, Dacia: "Nu ne temem de potenţiala concurenţă chineză low-cost"

Directorul general Dacia susţine că marca românească va continua să crească şi după anul-record 2013 şi că potenţialii concurenţi din China nu îi sperie pe oficialii de la Mioveni. "Ne aflăm într-o poziţie favorabilă", spune Jerome Olive.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia va avea un nou director general începând cu 1 ianuarie 2014

Dacia a anunţat astăzi că anul 2014 va aduce un nou director general în locul lui Jerome Olive. Se numeşte Nicolas Maure şi în trecut a fost directorul Uzinei Mecanice Dacia.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Jerome Olive: "Felicit toate cele 5.555 femei care lucrează în entităţile Renault România"

Jerome Olive, directorul general Renault România, a adus un omagiu tuturor angajatelor din ţara noastră ale concernului francez în cadrul prmei ediţii a Galei Femeilor de Succes Renault România.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | Intern

Salariaţii Dacia ameninţă cu mitinguri dacă Guvernul nu modifică ”Timbrul de mediu”

Dacia se teme tot mai mult de noul ”timbru de mediu”, înlocuitorul vechii ”taxe auto”. Angajaţii au ameninţat că vor organiza mitinguri pentru că se tem de o scădere a vânzărilor de maşini noi şi, implicit, de şomaj.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Intern

Renault România revine asupra declaraţiei privind dublarea timbrului de mediu

Reprezentanţii Grupului Renault România au emis o clarificare privind declaraţiile de vineri ale lui Jerome Olive în legătură cu timbrul de mediu, informează 0-100.ro.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

Şeful Dacia: "Cerem dublarea timbrului de mediu pentru Euro 3 şi Euro 4"

Jerome Olive, Directorul General al Automobile Dacia, le cere guvernanţilor să dubleze coeficienţii de calcul ai timbrului de mediu pentru automobilele Euro 3 şi Euro 4, pentru a evita scăderea masivă a vânzărilor de autoturisme noi în România.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Modele noi

Şeful Dacia: "Duster va avea o transmisie automată şi motoare noi"

Jerome Olive, şeful Automobile Dacia, a declarat într-un interviu pentru ZF că Duster va primi o transmisie automată care va fi disponibilă şi în România, dacă va exista cerere pentru aceasta.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Intern

Dacia va avea un nou director general

Dacia isi schimba directorul general dupa ce Francois Fourmont se va pensiona la sfarsitul acestui an. Inlocuitorul lui Fourmont va fi, cel mai probabil, Jerome Olive.

Tag-uri similare

Dacia, Jerome Olive, Francois Fourmont, director general Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru