Jim Clark

Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Formula 1

Poveştile Formulei 1: Jim Clark - misteriosul accident fatal de la Hockenheim

Circumstanţele acciddentului fatal suferit de dublul campion mondial Jim Clark într-o cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Hockenheim sunt învăluite în mister şi la aproape 50 de ani de la producerea acestuia.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | F1 TOP

FEATURE: Campioni mondiali care au fost coechipieri

În istoria Formulei 1 s-a întâmplat de numai şase ori ca o echipă să aibă în componenţă doi campioni mondiali, ceea ce demonstrează dificultatea de a gestiona o astfel de colaborare.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | F1 TOP

TOP 10: Piloţi de Formula 1 care au concurat şi în raliuri

Alain Prost, Jim Clark sau Stirling Moss sunt doar câţiva dintre piloţii celebri din Formula 1 care au concurat şi în raliuri, în timp ce Ayrton Senna s-a rezumat doar la efectuarea unor teste.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Cele mai lungi dominaţii ca lider în curse din istoria Formulei 1

Formula 1 a cunoscut numeroase perioade în care un pilot a fost capabil să fie lider pe fiecare kilometru parcurs în mai multe curse consecutive. Automarket îţi face cunoştinţă cu 10 dintre aceştia.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | General

Licitaţie pentru 24 de exemplare Lotus care au scris istorie

În cadrul Festivalului de la Goodwood, casa de licitaţii Bonhams va scoate la vânzare colecţia lui Olav Glasius, un pasionat al modelelor Lotus şi unul dintre cei mai mari colecţionari ai brandului.
Miercuri, 28 Martie 2012 | F1 TOP

FEATURE: Cele mai spectaculoase victorii pe ploaie din istoria F1

Automarket vă prezintă o selecţie a celor mai spectaculoase şi mai dramatice victorii obţinute pe ploaie în istoria Formulei 1.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | F1 TOP

FEATURE: Maeştrii calificărilor pe străzile din Monte Carlo

Automarket vă prezintă o selecţie a celor mai buni piloţi în calificări la Monte Carlo, cel mai dificil circuit din calendarul Formulei 1.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru