John Cooper Works

Joi, 18 Mai 2023 | Modele noi

Odă cutiei manuale: Mini John Cooper Works 1to6 Edition

Mini a lansat oficial o nouă ediție specială pentru hot hatch-ul John Cooper Works. Botezată 1to6 Edition, această ediție sărbătorește cutia de viteze manuală, iar noul model va fi produs în doar 999 de exemplare.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Motorsport

Mini John Cooper Works revine la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani

Un exemplar Mini John Cooper Works va participa la cea de-a 50-a ediție a cursei de 24 de ore de la Nurburgring, după o pauză de 10 ani. Mașina a fost dezvoltată de o echipă privată și va concura în clasa SP3T.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va avea și variantă de performanță John Cooper Works: primele imagini cu prototipul viitorului model

Mini a publicat primele imagini cu prototipul viitorului John Cooper Works Electric. Modelul va avea la bază actuala versiune electrică a hatchback-ului britanic.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noul Mini John Cooper Works GP va fi expus în 20 noiembrie: Hot Hatch-ul britanic cu peste 300 CP va fi produs în doar 3.000 de unități

Mini va expune noul Hot Hatch John Cooper Works GP în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului britanic va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă peste 300 de cai putere.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Doctorat pe Nurburgring: viitorul Mini John Cooper Works GP își arată calitățile sportive pe Iadul Verde

Mini a publicat un clip și o serie de fotografii cu unul dintre prototipurile Mini John Cooper Works GP. Cadrele au fost realizate în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch britanic va avea peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Mini John Cooper Works GP: cel mai puternic Mini de serie va avea un motor de peste 300 CP

Mini a publicat primele imagini teaser cu viitorul John Cooper Works GP. Hot Hatch-ul va fi lansat în 2020, va miza pe un motor de peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Familia John Cooper Works se mărește din nou: Mini Countryman are și el versiune de performanță

Mini lărgește familia sa de modele de performanță John Cooper Works. Cel mai nou membru este Countryman JCW, un crossover de performanță cu 228 de cai putere.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Concepte

Mini John Cooper Works, conceptul care prefaţează viitoarea versiune sportivă a hatchback-ului britanic

Englezii de la Mini au prezentat primele imagini ale conceptului John Cooper Works, pe care îl vor dezveli public la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Primele imagini ale versiunii John Cooper Works a lui Mini Paceman au fost publicate pe internet. Modelul prezintă tratamentul clasic aplicat versiunilor JCW şi dezvoltă 218 CP.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Mini John Cooper Works: motor mai economic şi cutie automată pentru toate versiunile

Mini se preocupă şi de eficienţa modelelor sale. Motiv pentru care anunţă un nou motor pe benzină, de 1.6 litri, dedicat familiei sale de performanţă, John Cooper Works.
Sambata, 12 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: Mini John Cooper Works GP este cel mai rapid Mini de serie

Iată cel mai rapid Mini de serie. Poate face un tur al vechiului Nurburgring în 8 minute şi 23 de secunde. Este noul Mini John Cooper Works GP.
Marti, 08 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Povestea John Cooper Works

Pentru cei care îşi doresc un Mini mai puternic faţă de versiunile de serie a existat mereu kitul oferit de John Cooper Works. Iată cum a evoluat acesta de-a lungul timpului.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mini Countryman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Countryman va primi şi o versiune John Cooper Works. Modelul debutează la Geneva în 2012, iar constructorul britanic a prezentat primele imagini ale respectivei versiuni.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mini Coupe se prezintă

Mini a prezentat primul său model cu două locuri, denumit Coupe. Versiunea de top este echipată cu un motor turbo de 1.6 litri şi 211 CP.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Concepte

Mini va prezenta un nou concept pe 23 septembrie

Mini va organiza un eveniment special în Londra pentru a prezenta un nou concept înaintea Salonului Auto de la Paris. Evenimentul este deschis şi pentru public şi are ca vedetă o versiune nouă a lui Countryman.
Miercuri, 26 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mini a prezentat noul Coupe Concept

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prezentarea primului model Mini, marca britanica prezinta conceptul unui model coupe, care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

Viitorul Mini Broadspeed va ataca piata lui Audi TT

Mini isi doreste un rival impotriva lui Audi TT si il va avea probabil foarte curand, imediat dupa ce da nastere roadsterului Speedster. Modelul va fi un coupe si se va numi Broadspeed.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Citroen, Honda, Peugeot, Mini, Mazda, Salon Auto, Concept, Formula 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru