Judecata

Marti, 07 Ianuarie 2020 | Economic

Daimler, dat în judecată în Germania pentru ascunderea informațiilor privind manipularea emisiilor: investitorii cer daune de 900 de milioane de euro

Daimler a fost dat în judecată în Germania de un grup de investitori instituționali, după cum anunță o firmă de avocatură. Investitorii susțin că Daimler le-ar fi ascuns informațiile cu privire la folosirea softului de manipulare a emisiilor și cer daune de 900 de milioane de euro. Daimler spune că se va apăra cu “toate mijloacele legale”.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Nissan se gândește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn: constructorul vrea să ceară daune de la fostul său președinte

Nissan plănuiește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn pentru a cere daune fostului său președinte, după ce acesta a fost acuzat de abateri financiare și alte nereguli, potrivit Reuters.
Duminica, 06 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen, dat în judecată de un land german: oficialii federali ar fi cerut daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate

Landul german Baden-Wuerttemberg a dat în judecată Volkswagen pentru manipularea emisiilor diesel, iar oficialii federali vor să ceară daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania, citată de Reuters.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen, aproape să fie dat în judecată de un land german: oficialii federali vor să ceară daune în scandalul Dieselgate

Landul german Baden-Wuerttemberg vrea să dea în judecată Volkswagen pentru manipularea emisiilor diesel, iar oficialii federali vor să ceară daune în scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania, citată de Reuters.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Formula 1

Force India a dat în judecată Lotus Racing

Force India i-a acţionat în judecată pe Lotus Racing şi Mike Gascoyne, considerând că aceştia au copiat designul monopostului echipei lui Vjay Mallya.
Duminica, 23 Mai 2010 | O lume nebuna

Renault, obligați să schimbe numele conceptului Zoe

Oficialii Renault se văd nevoiţi să schimbe denumirea conceptului electric Zoe, deoarece o femeie care poartă acest nume i-a avetizat că îi va da în judecată.
Sambata, 20 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari a dat FIA in judecata pe 15 iunie

Ferrari a dezvaluit ca a dat deja FIA in judecata pe 15 iunie pentru incalcarea unui contract semnat de cele doua parti, dupa ce forul mondial a luat vineri o decizie similara impotriva Scuderiei.
Vineri, 30 Ianuarie 2009 | Formula 1

Gascoyne da in judecata Force India

Mike Gascoyne, fostul director tehnic al Force India, a dat echipa in judecata si cere daune de peste 2,5 milioane de dolari pentru ca a fost concediat in noiembrie 2008.

Tag-uri similare

Ferrari, regulament, Force India, FIA, Mallya, Gascoyne, haos, judecata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru