Kamiq

Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Skoda Scala și Kamiq facelift: vor primi faruri LED Matrix

Skoda a publicat două imagini oficiale noi cu farurile viitoarelor Scala și Kamiq facelift. Cele două modele vor primi faruri LED Matrix ca dotare opțională, cu un aranjament nou al blocurilor optice.
Marti, 18 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini oficiale cu noile Skoda Kamiq și Scala facelift: faruri mai subțiri și jante noi

Skoda a publicat primele imagini oficiale cu viitoare facelift-uri pentru modelele Kamiq și Scala. Noile modele vor aduce un design ușor modificat al farurilor, precum și jante noi și alte noutăți vizuale.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Skoda pregătește noutăți în 2023: facelift pentru Scala și Kamiq, generații noi pentru Superb și Kodiaq

Skoda anunță o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele în 2023. Astfel, modelele Superb și Kodiaq vor primi o generație nouă, iar modelele Scala și Kamiq vor primi un facelift în acest an.
Luni, 23 Mai 2022 | Concepte

Afriq este cel mai recent concept dezvoltat de studenţii Skoda: bazat pe Kamiq

Constructorul ceh de automobile a publicat primele imagini şi informaţii despre Afriq, un concept dezvoltat de studenţii Skoda. Acesta este bazat pe modelul Kamiq.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Concepte

Studenții Skoda transformă crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu

Studenții Skoda au primit provocarea de a transforma crossover-ul Kamiq într-o mașină de raliu demnă de legendarul Raliu Dakar. Conceptul se află în primele faze de dezvoltare.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut cu 19% în 2020

Skoda a livrat peste un milion de mașini în 2020, pentru al șaptelea an consecutiv, însă cu 19% mai puține față de 2019.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au atins o producție de două milioane de SUV-uri

Skoda a ajuns la o producție de două milioane de SUV-uri, primul astfel de model al cehilor fiind construit în 2009.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

Skoda a vândut un milion de mașini în 2020: creșteri considerabile pentru Kamiq și Scala

Vânzările Skoda au depășit borna de un milion de unități în 2020, pentru al șaptelea an la rând, în ciuda unei scăderi de 19% față de 2019. Cele mai performante modele din gamă au fost Kamiq și Scala, în timp ce liderul Octavia a pierdut teren.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Modele noi

Skoda lansează nivelul de echipare Scoutline pentru SUV-ul Kamiq: protecții suplimentare și tapițerie specială

SUV-ul Skoda Kamiq Scoutline va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nivelul de echipare propune elemente noi pentru caroserie și scaune îmbrăcate într-un material special.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Skoda Kamiq și Scala: modelele constructorului ceh pot fi comandate și cu motorul de 1.5 litri TSI de 150 CP

Skoda introduce motorul pe benzină de 1.5 litri TSI de 150 CP pe modelele Kamiq și Scala. Totodată, cehii au pregătit și pachetul opțional Sport Chassis Control.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut ușor în primele 9 luni: cele mai căutate modele au fost Octavia, Fabia și Kodiaq

Skoda a livrat peste 913.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, în scădere ușoară față de aceeași perioadă din 2018. Cele mai căutate modele din gama cehilor au fost Octavia, Fabia și Kodiaq, însă cele mai mari creșteri au fost înregistrate de Kamiq și Karoq.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Tehnologie

Skoda lansează un asistent digital inteligent: Kamiq și Scala, primele modele care primesc noul serviciu

Laura este numele asistentului digital inteligent pregătit de Skoda. Serviciul este disponibil pe modelele Kamiq și Scala și face parte din sistemul de infotainment de top Amundsen.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Prețuri Skoda Kamiq în România: cel mai mic SUV al cehilor pleacă de la 14.800 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noul Kamiq. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune a SUV-ului din Mlada Boleslav pornește de la 14.791 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru și 95 CP.
Miercuri, 28 August 2019 | Tehnologie

Skoda introduce conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir: Scala și Kamiq, primele modele care vor beneficia de noul sistem

Skoda introduce pe noile Scala și Kamiq serviciul Wireless SmartLink. Acesta permite conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir și poate fi comandat împreună cu sistem de încărcare wireless dedicat telefoanelor inteligente.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Skoda Scala și Kamiq primesc versiunea de echipare Monte Carlo: prezentarea va avea loc la Frankfurt

Skoda a anunțat că noile Scala și Kamiq vor fi disponibile în versiunea de echipare Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda a prezentat noul Kamiq: motoare de până la 150 CP și sisteme moderne de siguranță pentru cel mai mic SUV din gama constructorului ceh

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq. SUV-ul constructorului ceh va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, cu o mulțime de tehnologii de siguranță, dar și cu o gamă variată de motorizări. Noul Kamiq va debuta în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Kamiq: grila și blocurile optice, dezvăluite înainte de lansarea noului SUV în martie

Skoda a publicat două imagini cu grila frontală și blocurile optice ale noului SUV Kamiq, pe care îl va dezvălui la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Kamiq: noul SUV Skoda va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine cu interiorul lui Kamiq, noul său SUV de oraș ce va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva. Cehii spun că interiorul lui Kamiq este inspirat de conceptul Vision RS și oferă un display generos de 10.25 inchi.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu Skoda Kamiq: cel mai mic SUV din gama cehilor va fi prezentat în martie

Skoda a publicat primele schițe cu Kamiq. Cel mai mic SUV din gama constructorului ceh va avea blocuri optice duble, cu luminile de zi poziționate deasupra. Prezentarea oficială va avea loc la începutul lunii martie.

Tag-uri similare

Skoda, skoda kamiq, kamiq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru