Karoq

Marti, 23 Noiembrie 2021 | Modele noi

Teaser video cu viitoarea Skoda Karoq facelift. Debutează în 30 noiembrie

Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Karoq facelift. Debutul este programat pentru data de 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment care se va desfășura online.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Modele noi

Primele schițe de design cu viitorul Skoda Karoq facelift. Debutează în 30 noiembrie

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat primele schițe de design cu viitorul Karoq facelift. Debutul este programat pentru data de 30 noiembrie.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Modele noi

Skoda Karoq facelift: debutul este programat pentru data de 30 noiembrie

Constructorul ceh de automobile anunță că noul Karoq facelift va debuta oficial în 30 noiembrie. Skoda a pregătit modificări de ordin estetic, atât la interior cât și la exterior.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut cu 19% în 2020

Skoda a livrat peste un milion de mașini în 2020, pentru al șaptelea an consecutiv, însă cu 19% mai puține față de 2019.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au atins o producție de două milioane de SUV-uri

Skoda a ajuns la o producție de două milioane de SUV-uri, primul astfel de model al cehilor fiind construit în 2009.
Luni, 01 Februarie 2021 | Industrie

Skoda cheamă în service peste 14.000 de unități Kodiaq şi Karoq: posibilă defecțiune la pedala de frână

Skoda cheamă în service peste 14.000 de exemplare Kodiaq și Karoq, după ce a depistat o posibilă defecțiune a pedalei de frână.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Skoda pregătește creșterea producției pentru Kodiaq și Karoq: un nou model va fi construit la fabrica din Cehia

Skoda a anunțat creșterea producției pentru SUV-urile Kodiaq și Karoq, după ce noua generație Superb va fi “mutată” din 2023 la uzina din Slovacia a grupului VW. Constructorul din Mlada Boleslav susține că un nou model Skoda va lua locul lui Superb și va fi produs la uzina din Kvasiny.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc îmbunătățiri: o nouă versiune pentru sistemul de infotainment și porturi USB-C

Skoda Karoq, Kodiaq și Superb primesc un nou sistem de infotainment care include asistentul vocal Laura, tehnologia wireless SmartLink sau posibilitatea de a personaliza setările. În plus, cele trei modele au porturi USB-C.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Skoda Karoq facelift: cehii pregătesc motorizări mild-hybrid și îmbunătățiri pentru interior

Skoda va prezenta Karoq facelift în 2021. Cehii pregătesc câteva modificări minore pentru partea exterioară, tehnologii noi pentru interior și, conform surselor, motorizări mild-hybrid preluate din portofoliul modelului Octavia.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Industrie

Skoda a extins producția modelului Karoq și în Rusia: SUV-ul constructorului ceh este fabricat în patru uzine

Uzina Nizhny Novgorod din Rusia a demarat producția de kit-uri CKD pentru Skoda Karoq. Oficialii constructorului ceh spun că vânzările bune au dus la această decizie.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Industrie

Efectul întârzierii noii uzine din Turcia: Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia

Volkswagen ar putea muta producția lui Passat în Slovacia, ca urmare a întârzierii unei decizii finale cu privire la uzina din Turcia, a cărei construcție a fost amânată din cauza unui conflict armat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut ușor în primele 9 luni: cele mai căutate modele au fost Octavia, Fabia și Kodiaq

Skoda a livrat peste 913.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, în scădere ușoară față de aceeași perioadă din 2018. Cele mai căutate modele din gama cehilor au fost Octavia, Fabia și Kodiaq, însă cele mai mari creșteri au fost înregistrate de Kamiq și Karoq.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: SUV-ul Karoq a ajuns la borna 250.000

Skoda a produs 250.000 de exemplare Karoq. SUV-ul a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny în luna iulie 2017, iar din ianuarie 2018 este produs și în fabrica din Mlada Boleslav.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut în prima parte a lui 2019: cehii dau vina pe “situația dificilă din China”

Skoda a livrat peste 620.000 de mașini către clienți în primele 6 luni ale anului, însă rezultatul este în scădere față de aceeași perioadă din 2018. Constructorul a pus declinul pe seama situației dificile cu care se confruntă piața auto din China.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Economic

Skoda a livrat peste un milion de mașini în primele 11 luni, în creștere cu 5%: Octavia rămâne cel mai căutat model, creșteri pentru Kodiaq și Karoq

Skoda a livrat peste un milion de mașini de la începutul anului și până la sfârșitul lunii noiembrie, în creștere cu 5.1% față de aceeași perioadă din 2017. Skoda Octavia rămâne cel mai căutat model din gama cehilor, în timp ce SUV-urile Kodiaq și Karoq continuă să crească.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au ajuns la o producție de un milion de SUV-uri de la lansarea lui Yeti încoace

Skoda a ajuns la o producție totală de un milion de SUV-uri, în aproape 10 de ani de activitate pe acest segment. Lansat în 2009, Skoda Yeti a fost primul SUV al constructorului din Mlada Boleslav.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Skoda și visul oricărui constructor: “Cererea pentru Kodiaq și Karoq este atât de mare, încât producția s-ar putea dubla până în 2025”

Skoda se gândește să externalizeze o parte din producție pentru a face față cererii din partea clienților. Cehii susțin că producția lor s-ar putea dubla în 7-8 ani, de la 1.2 milioane la 2 milioane de unități pe an.
Marti, 01 Mai 2018 | General

În pas cu cererea: SUV-ul Skoda Karoq va fi asamblat și în Germania

În prezent, SUV-ul Skoda Karoq este asamblat atât în uzina din Kvasiny, cât și în cadrul fabricii din Mlada Boleslav. Dar pentru a face față pieței, Skoda a decis ca SUV-ul Karoq să fie asamblat și în uzina Volkswagen din Osnabruck.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Industrie

În pas cu cererea: Skoda a demarat asamblarea SUV-ului Karoq și în cadrul fabricii din Mlada Boleslav

Uzina din Mlada Boleslav a demarat producția lui Skoda Karoq. SUV-ul constructorului ceh este asamblat și în cadrul fabricii din Kvasiny.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Yeti, Skoda Karoq, Karoq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru