Karsan

Sambata, 14 Ianuarie 2023 | Intern

Timișoara va primi 44 de autobuze electrice noi din Turcia

Producătorul turc de autobuze Karsan a început să livreze autobuze electrice noi în Timișoara și Brașov. Cel dintâi oraș va primi 44 de autobuze cu zero emisii, cu ocazia desemnării acestuia drept Capitala Europeană a Culturii din acest an.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Intern

Turcii de la Karsan vor livra 56 de autobuze electrice în Timișoara și Brașov

Turcii de la Karsan vor livra 56 de autobuze electrice, de 18 metri lungime, în Timișoara și Brașov. Contractele în valoare de 35 de milioane de euro au fost semnate, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul anului viitor.
Duminica, 10 Ianuarie 2021 | Intern

În România apar noi autobuze electrice: primăria din Dej a primit 20 de unități cu baterii BMW

Municipalitatea din Dej a primit 20 de autobuze electrice pentru transportul public din oraș. Vehiculele sunt produse în Turcia și vin echipate cu baterii furnizate de BMW i.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Autobuzul electric cu tehnologie de BMW i3: Karsan Jest Electric are autonomie de 210 kilometri și a primit comenzi inclusiv în România

Producătorul Karsan a lansat un autobuz electric gândit pentru centrele orașelor mari. Jest Electric mizează pe bateriile și motorul lui BMW i3 și promite o autonomie de până la 210 kilometri. Producția începe în luna noiembrie, iar turcii spun că au primit comenzi și din România.

Tag-uri similare

autobuz electric, karsan, karsan jest electric, karsan jest
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru