Kodiaq RS

Luni, 07 Septembrie 2020 | Modele noi

Skoda va întrerupe producția lui Kodiaq RS din cauza emisiilor: versiunea de performanță va reveni în gamă la lansarea facelift-ului

Skoda a anunțat că va întrerupe gradual producția lui Kodiaq RS din cauza emisiilor prea mari, însă versiunea de performanță va fi relansată în gamă simultan cu facelift-ul pentru SUV-ul de segment mediu.
Marti, 06 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Skoda Kodiaq RS se prezintă

De la #RomanianRoads by Michelin nu putea lipsi un SUV, cel mai popular segment de pe piață din acest moment. Iar pentru ca lucrurile să fie cu adevărat interesante, l-am chemat la apel pe noul Kodiaq RS, primul SUV de performanță dezvoltat de Skoda.
Joi, 01 August 2019 | Tuning

Skoda Kodiaq RS primește un pachet de performanță din partea ABT: 270 CP și 0-100 km/h în 6.8 secunde

Tunerul german ABT Sportsline propune un kit de performanță pentru Skoda Kodiaq RS. Mulțumită acestuia, motorul diesel de 2.0 litri oferă 270 de cai putere și 540 Nm.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Intern

SUV-ul de performanță Skoda Kodiaq RS are prețuri pentru România: start de la 43.700 de euro

Skoda Kodiaq RS poate fi comandat și în România. SUV-ul de performanță echipat cu motorul diesel de 240 CP are un preț de pornire de 43.656 de euro pentru varianta cu 5 locuri.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Skoda Kodiaq RS, fotografii și detalii oficiale: 0-100 km/h în 7 secunde pentru SUV-ul de performanță echipat cu motorul diesel de 240 CP

Skoda a publicat primele fotografii cu noul Kodiaq RS. SUV-ul producătorului din Mlada Boleslav este echipat cu un motor diesel de 2.0 litri BiTDI capabil să ofere 240 CP și 500 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 7 secunde.
Marti, 25 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini cu interiorul lui Skoda Kodiaq RS: scaune sport și inserții de Alcantara

Skoda a publicat primele imagini cu interiorul lui Kodiaq RS, care va beneficia de scaune sport și numeroase inserții de Alcantara. Prezentarea oficială a SUV-ului de performanță va avea loc la începutul lunii octombrie.
Joi, 20 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Skoda Kodiaq RS, dezvăluit în schițe oficiale: SUV-ul de performanță va avea motor diesel de 240 de cai putere

Skoda a publicat două schițe cu designul exterior al SUV-ului de performanță Kodiaq RS, care va avea un motor diesel de 240 de cai putere și va fi prezentat oficial la începutul lunii octombrie.
Marti, 18 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Teasere noi cu viitorul Skoda Kodiaq RS: jante de 20 de inch pentru SUV-ul cu motor diesel de 240 CP

Skoda a publicat o serie nouă de teasere cu viitorul Kodiaq RS. Standard, SUV-ul de performanță primește jante de 20 de inch și un sistem de evacuare cu două terminații. Noul Kodiaq RS va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Skoda Kodiaq RS: suspensie adaptivă, motor diesel de 240 CP și echipamente de top

Skoda a publicat primul teaser video cu viitorul SUV de performanță Kodiaq RS. Modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie și va avea un motor diesel de 240 CP și tracțiune integrală.
Joi, 23 August 2018 | PARIS 2018

Imagini teaser cu viitorul Skoda Kodiaq RS: SUV-ul constructorului ceh va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris și are un motor diesel de 240 CP

Skoda a publicat două fotografii teaser cu viitorul Kodiaq RS. SUV-ul de performanță va avea un nou logo RS, modificări la nivel estetic și un motor diesel de 240 CP. Prezentarea este programată la începutul lunii octombrie.
Luni, 11 Iunie 2018 | Modele noi

Primele imagini teaser cu Skoda Kodiaq RS: SUV-ul de performanță debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris doar cu o versiune diesel

Skoda a publicat primele imagini teaser cu viitorul Kodiaq RS, SUV-ul de performanță pe care îl vom vedea în cadrul Salonului Auto de la Paris. În acest moment, cehii testează noul Kodiaq RS pe circuitul german de la Nurburgring.
Vineri, 01 Septembrie 2017 | Modele noi

Skoda Kodiaq RS vine în 2018: modelul de performanță va avea modificări subtile de design și un cuplu generos

Skoda Kodiaq RS, versiunea de performanță a SUV-ului ceh, va fi disponibilă pe piață începând din 2018 cu modificări minore de design, tracțiune integrală și propulsie diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Ianuarie 2017 | Modele noi

Skoda Kodiaq RS a fost confirmat: versiunea de performanță va avea doar motorizare diesel

Oficialii Skoda au confirmat lansarea unei versiuni de performanță Kodiaq RS, care va beneficia doar de motorizare diesel, în timp ce Superb RS a fost trecut pe linie moartă.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Kodiaq, skoda kodiaq rs, Kodiaq RS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru