Kona

Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Kona Electric: autonomie de peste 490 de kilometri

Hyundai tocmai a dezvăluit informații tehnice proaspete despre noul Kona Electric, versiunea cu zero emisii a noului crossover. Noua mașină este disponibilă cu două baterii de capacități diferite. Cea mai mare oferă o autonomie de peste 490 de kilometri.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Modele noi

Detalii proaspete despre noua generație Hyundai Kona: motorizări termice și hibride cu până la 195 CP

Hyundai a dezvăluit mai multe detalii despre noua generație Kona. Momentan, aceste informații sunt despre versiunea comercializată pe piața din Coreea de Sud, urmând ca despre modelul vândut la nivel global să aflăm mai multe în luna martie.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Hyundai Kona este aici: design complet nou și 4 versiuni diferite, inclusiv una electrică

Hyundai a prezentat oficial cea de-a doua generație a SUV-ului urban Kona. Noul model aduce un design complet diferit față de vechea generație și este disponibil în 4 versiuni de motorizare: clasic, hibrid, electric și o versiune mai performantă N Line.
Marti, 22 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Hyundai Kona Electric în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Hyundai Kona Electric este unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia, turul țării cu mașini electrice. După 8 zile în care am parcurs peste 2.000 de kilometri , SUV-ul asiatic intră sub lupa cifrelor. Astăzi aflăm cum s-a descurcat Kona Electric și care a fost autonomia reală calculată de noi.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Hyundai prezintă Kona facelift: schimbări de design exterior, ecrane mai mari la interior, motorizări mild-hybrid și versiune N-Line

Hyundai a publicat primele imagini cu Kona facelift, care primește o serie de modificări la exterior, ecrane de dimensiuni mai mari la interior și motorizări mild-hybrid. În plus, SUV-ul are în premieră și versiune N-Line.
Miercuri, 26 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Hyundai Kona Electric, propunerea mărcii coreene pe populara piață a SUV-urilor electrice

Hyundai participă pentru prima dată în Electric România by Vitesco Technologies cu noul Kona Electric, un SUV compact cu un design futurist și cu o autonomie excelentă: 450 km.
Vineri, 14 August 2020 | Masini electrice si hibride

Record de autonomie pentru Hyundai Kona Electric: SUV-ul a parcurs 1.026 de kilometri pe un circuit de teste în condiții speciale

Un Hyundai Kona Electric a parcurs 1.026 de kilometri în cadrul unui test desfășurat pe un circuit din Germania în condiții speciale. Autonomia oficială a SUV-ului subcompact este de 484 de kilometri.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul de performanță ar urma să ofere peste 200 CP

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi lansat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului Hyundai Kona N a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi lansat în scurt timp și, conform surselor, va fi echipat cu motorul de 2.0 litri disponibil în acest moment pe Hot Hatch-ul i30 N.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai Kona Iron Man: ediție specială dedicată fanilor filmelor Marvel cu Omul de Fier. Producția limitată va începe în decembrie

Hyundai și Marvel și-au dat mâna pentru a crea SUV-ul Kona Iron Man, o ediție specială dedicată fanilor filmelor cu Omul de Fier (Tony Stark), personaj jucat de actorul Robert Downey Jr. Producția va fi limitată și va începe în luna decembrie, urmând ca primele exemplare să ajungă la clienți din 2019.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Intern

Noul SUV Hyundai Kona este disponibil în România: prețurile pornesc de la 21.150 de euro cu TVA

Hyundai a publicat lista de prețuri pentru noul Kona. SUV-ul constructorului asiatic pleacă de la 21.146 de euro cu TVA în varianta echipată cu motorul pe benzină de 1.0 litri și 120 de cai putere.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va fi disponibilă în două versiuni: varianta de top va avea autonomie de 400 de kilometri

Hyundai Kona va fi disponibil într-o versiune electrică începând din 2018, iar clienții vor putea alege între două variante pentru baterie, cea mai generoasă urmând să asigure o autonomie de aproape 400 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Hyundai Kona: Versiunea electrică a SUV-ului sud-coreean vine în 2018 și va avea o autonomie de aproape 400 de kilometri

Hyundai vrea să lanseze versiunea electrică a SUV-ului său Kona la Salonul Auto de la Geneva din 2018, autonomia mașinii urmând să atingă aproape 400 de kilometri.
Marti, 13 Iunie 2017 | FRANKFURT 2017

Funky fresh: Hyundai a prezentat noul SUV Kona cu un design inspirat de Citroen

Hyundai a prezentat noul SUV Kona. Asiaticul mizează pe un design fresh, dar influențat pe ici și colo de modelele Citroen. Interiorul oferă tehnologie de ultimă generație, iar motorizările au fost preluate din gamă.
Vineri, 02 Iunie 2017 | Modele noi

Hyundai continuă campania de teasing pentru Kona: două fotografii noi cu viitorul SUV

Hyundai a publicat două imagini teaser cu viitorul Kona. SUV-ul de clasă B va fi prezentat oficial pe 13 iunie.
Marti, 30 Mai 2017 | Modele noi

Hyundai Kona, noul SUV al coreenilor, debutează oficial pe 13 iunie

Hyundai a anunțat că noul SUV Kona va fi prezentat oficial pe 13 iunie. Publicul larg va putea admira modelul în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 09 Mai 2017 | Modele noi

Hyundai Kona, surprins înainte de prezentarea oficială. Noul SUV mic al coreenilor vine cu un design exterior atipic

Noul Hyundai Kona, reprezentantul mărcii Hyundai în segmentul SUV-uruilor de clasă B, va fi primul model al mărcii care va utiliza blocuri optice frontale duble. Estetic, Kona se diferențiază evident de restul gamei Hyundai.

Tag-uri similare

Hyundai, hyundai kona, Kona
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru