Kris Meeke

Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu Toyota GR Yaris: piloții care au concurat anul acesta în WRC sub culorile niponilor vorbesc despre experiența alături de noul Hot Hatch

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch GR Yaris. De această dată, Ott Tanak, Kris Meeke și Jari-Matti Latvala, piloții care au concurat pentru Toyota în 2019 în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, vorbesc despre experiența în compania noului Hot Hatch.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Luni, 26 August 2019 | Motorsport

Triplă pentru Toyota în Raliul Germaniei: Ott Tanak câștigă etapa din WRC

Ott Tanak (Toyota) a câștigat Raliul Germaniei și și-a trecut în cont a cincea victorie a senzonului. Pe locul secund a încheiat Kris Meeke, în timp ce podiumul a fost completat de Jari-Matti Latvala. Toate cele trei echipaje fac parte din echipa Toyota Gazoo Racing WRT.
Luni, 03 Iunie 2019 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Portugaliei: Thierry Neuville și Sebastien Ogier au completat podiumul

Ott Tanak (Toyota) s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Portugalia. Aceasta a fost a treia victorie a estonianului în acest sezon. Pe locul secund a terminat Thierry Neuville, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Sebastien Ogier.
Luni, 29 Aprilie 2019 | Motorsport

Thierry Neuville obține a doua victorie din actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul s-a impus în Raliul Argentinei

Belgianul Thierry Neuville a obținut a doua victorie consecutivă în Campionatul Mondial de Raliuri. Podiumul a fost completat de Andreas Mikkelsen și de Sebastien Ogier.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Motorsport

Prima victorie pentru Thierry Neuville în actuala stagiune a Campionatului Mondial de Raliuri: belgianul a câștigat Raliul Corsicii după un final dramatic

Elfyn Evans a dominat cea de-a patra etapă a WRC, însă o pană de cauciuc pe ultima probă specială a făcut ca pilotul M-Sport Ford să încheie pe locul al treilea. Thierry Neuville și Sebastien Ogier au profitat de ghinionul lui Evans, cei doi clasându-se la finalul etapei din Corsica pe primele două poziții.
Luni, 11 Martie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier câștigă Raliul Mexicului: francezul obține a doua victorie a sezonului

Sebastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului și își trece în cont a doua victorie a sezonului. Locul secund a fost ocupat de estonianul Ott Tanak, pilotul Toyota reușind astfel să-și păstreze poziția de lider în cadrul clasamentului general.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2019: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri din calendar

Citroen, M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele patru echipe care se vor duela în 2019 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care se vor prezenta în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Luni, 13 Martie 2017 | Motorsport

Victorie de povestit nepoților pentru Citroen în WRC: Kris Meeke a făcut slalom printre mașini parcate în drumul spre triumf în Raliul Mexicului

Kris Meeke a câștigat etapa din Mexic a Campionatului Mondial de Raliuri după ce a făcut slalom printre mașini parcate în urma unui derapaj.
Luni, 05 Octombrie 2015 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Franţei pe ploaie torenţială. Evans, cel mai bun rezultat al carierei

Jari-Matti Latvala a triumfat în Raliul Franţei desfăşurat în bună măsură pe o ploaie torenţială, în timp ce Elfyn Evans a terminat pe doi şi a obţinut cel mai bun rezultat la carierei.
Joi, 01 Octombrie 2015 | WRC

5 lucruri de urmărit în Raliul Franţei

Un traseu complet neobişnuit pentru o etapă de WRC şi ambiţiile lui Jari-Matti Latvala, a celor de la Hyundai şi ale lui Simone Tempestini sunt principalele puncte de reper ale Raliul Franţei, care revine în Corsica după o absenţă de şapte ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Septembrie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei şi a devenit triplu campion mondial

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Australiei şi şi-a asigurat matematic al treilea titlu în WRC cu trei etape înainte de finalul sezonului. Volkswagen a cucerit de asemenea al treilea titlu consecutiv la constructori.
Joi, 10 Septembrie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Australiei

Sebastien Ogier are oportunitatea de a cuceri al treilea titlu mondial la finalul Raliului Australiei, promovat drept "sălbatic prin natură" de organizatori.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Luni, 06 Iulie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei. Simone Tempestini a obţinut prima victorie în Junior WRC

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Poloniei în ciuda dezavantajului de a pleca primul pe traseu, în timp ce Simone Tempestini şi-a adjudecat primul succes în Junior WRC.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Poloniei

Raliul Poloniei este etapa cu cea mai mare viteză medie din Campionatul Mondial de Raliuri şi va marca startul cu numărul 150 al lui Jari-Matti Latvala în WRC.
Luni, 15 Iunie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei. Hyundai, două locuri pe podium!

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Italiei după ce Hyundai a ocupat prima poziţie în cea mai mare parte a timpului prin Hayden Paddon. Constructorul sud-coreean şi-a adjudecat totuşi o dublă clasare pe podium.

Tag-uri similare

Mini, Kris Meeke, Prodrive
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru