Lada

Luni, 04 Decembrie 2023 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Lada Niva, inclusiv motor Euro 5

Rușii de la AutoVAZ anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebra Lada Niva. Printre altele, primește un motor Euro 5, iar sistemul ABS revine după ce a fost suspendat din cauza problemelor cu furnizorii.
Luni, 08 August 2022 | Masini electrice si hibride

Prototipul primului model electric Lada. Bazat pe vechea Dacia Logan MCV

Lada a publicat o serie de imagini cu prototipul primului său model electric. Acesta este bazat pe vechea generație Dacia Logan MCV și va avea, potrivit zvonurilor, circa 400 de kilometri autonomie.
Miercuri, 27 Aprilie 2022 | Economic

Renault vinde simbolic acțiunile AvtoVAZ, pe o rublă, către Institutul de Știință

Potrivit agenției de presă ruse Interfax, Renault ar fi vândut simbolic acțiunile AvtoVAZ către Institutul de Știință pentru prețul de numai o rublă. Constructorul francez a cedat și acțiunile uzinei din Moscova către autoritățile locale. Renault va putea răscumpăra toate aceste acțiuni în următorii 5 sau 6 ani.
Luni, 21 Martie 2022 | Industrie

Lada oprește din nou producția de mașini din cauza lipsei de componente

Pentru a doua oară în mai puțin de o lună, Lada a anunțat că va opri producția de mașini la uzinele sale, din cauza lipsei de piese esențiale. Activitățile uzinelor vor fi oprite între 21 și 25 martie.
Joi, 10 Martie 2022 | Industrie

Lada oprește temporar producția de mașini, ca urmare a sancțiunilor impuse Rusiei

Cea mai mare marcă de volum din Rusia, Lada, a anunțat că va opri temporar producția de mașini la uzina din Toliatti. Motivul este atribuit lipsei de componente esențiale ca urmare a sancțiunilor economice impuse Rusiei pentru declanșarea războiului din Ucraina.
Miercuri, 10 Februarie 2021 | Industrie

Șeful Renault: “Versiunile de serie ale lui Bigster vor aduce vânzări anuale de un milion de unități”

Versiunile de serie ale conceptului Bigster, care vor fi vândute sub brandurile Renault, Dacia și Lada, vor aduce vânzări anuale de un milion de unități, potrivit declarațiilor pline de optimism făcute de Luca de Meo, șeful grupului francez.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Intern

Dacia anunță planurile pentru următorii 5 ani: trei modele noi, motoare hibride, prețuri accesibile

În cadrul conferinței de presă care a dezvăluit noua strategie de dezvoltare a Grupului Renault, francezii au anunțat modificări importante și pentru brandul nostru național, Dacia. Constructorul de la Mioveni va avea un nou logo începând cu 2021 și va intra pe un nou segment de piață.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

După 40 de ani de activitate, Lada Niva se pregătește de o nouă generație

AvtoVAZ se pregătește să dea naștere unui urmaș pentru actualul Lada Niva, celebrul model off-road, prezent pe piață în formă actuală de aproape 40 de ani.
Joi, 25 August 2016 | Concepte

Noua eră Lada arată bine: conceptul XCode anunță un crossover compact cu look reușit

Adio, linii angulare și mașini comuniste! Lada și-a pus designerii la treabă, iar primul rezultat cu adevărat notabil al noii epoci este conceptul XCode, din care se va naște un viitor crossover compact.
Miercuri, 17 August 2016 | Concepte

Lada ne surprinde: SUV-ul concept Lada XCode aduce marca din Rusia în secolul 21

Conceptul SUV Lada XCode va fi prezentat la Salonul Auto de la Moscova și are rolul de tort în anul în care Lada aniversează 50 de ani de activitate. În plus, promite să arate foarte interesant.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Modele noi

Rușii pregătesc o armă nouă în segmentul SUV-urilor: legendarul Lada Niva va avea un urmaș în 2018

Lada se află în plin proces de renaștere, iar următorul model pe lista relansărilor este legendarul Niva. Noua generație se va lansa în 2018.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | Modele noi

Rușii lansează ofensiva low-cost: Lada Xray este SUV-ul care țintește clienții lui Dacia Duster

Dacia Duster ar trebui să își facă griji începând cu anul viitor. Rușii lansează Lada Xray, un crossover cu preț accesibil, care va ajunge și în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Iulie 2013 | Industrie

Lada preia modelul Kia: "Vom revoluţiona designul modelelor mărcii"

Designerul-şef al mărcii Lada susţine că viitorul apropiat ne va face cunoştinţă cu faţa complet modernizată a brandului din Rusia. "Vom avea modele mult mai dezirabile", spune Steve Mattin.
Duminica, 23 Iunie 2013 | Modele noi

Noua Lada Kalina - un concurent de segment B venit din Rusia

Rușii de la Lada au lansat noua generație a modelului Kalina, o automobil de clasă mică. Nu va face furori în Europa, dar este un model important pentru piața din Rusia.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Feature

Top 20: Automobile rare produse în Uniunea Sovietică

Uniunea Sovietică a produs o serie de maşini celebre în întreaga lume pentru faptul că simbolizau comunismul. Volga şi Lada sunt cele mai celebre dintre ele, dar Uniunea Sovietică a avut mult mai multe de oferit.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Lada X-Ray - primele imagini ale unui viitor crossover rusesc

Lada a expus în cadrul Salonului Auto de la Moscova conceptul X-Ray, un crossover futurist care anunţă viitoarea filosofie de design a constructorului rus.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Industrie

Lada scoate din producţie celebrul 2107

Ruşii de la Lada au anunţat că vor scoate modelul 2107 din producţie. Acesta a fost fabricat în aceeaşi formă vreme de trei decenii şi era bazat pe Fiat 124.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Industrie

Rusia: Piaţa auto a crescut cu 39% în 2011

Piaţa auto din Rusia a înregistrat o creştere remarcabilă în 2011, de 39%, totalizând 2.653.000 unităţi. Cea mai populară marcă este Lada, cu o cotă de piaţă de 22%.
Luni, 29 August 2011 | General

Moment istoric: Dacia Logan MCV devine Lada Largus în Rusia

Dacia Logan MCV va fi vândută în Rusia sub sigla Lada. Noul Lada Largus taie astfel brusc rivalitatea de decenii dintre cele două mărci ale fostului bloc comunist.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru