Lagonda

Joi, 29 Februarie | Masini electrice si hibride

Aston Martin amână lansarea primului său model electric

Aston Martin a anunțat că a amânat lansarea primului său model electric până în 2026. Totodată, Aston Martin renunță la planurile de a transforma Lagonda într-o marcă de lux.
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Concepte

Primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin: conceptul electric All-Terrain va fi prezentat la Geneva

Aston Martin a publicat o imagine teaser pentru Lagonda All-Terrain, conceptul unui SUV electric ce va fi prezentat la Geneva. Este primul model al brandului Lagonda de la Aston Martin.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: primul model electric de la Aston Martin se va numi Rapide E și va fi produs în Țara Galilor din 2019

Aston Martin a anunțat că fabrica sa din St Athan, Țara Galilor, va deveni un adevărat “centru al electrificării”. Din 2019, aici va fi produs primul model electric de la Aston Martin, numele confirmat fiind Rapide E. Tot aici vor fi construite și modelele brandului Lagonda.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Primul model 100% electric de la Aston Martin va fi un SUV de lux: schiță oficială cu modelul Lagonda programat în 2021

Aston Martin este aproape să devină primul producător auto de lux care va oferi un model 100% electric. Britanicii au publicat prima schiță oficială cu un SUV ce va fi construit sub brandul Lagonda.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Modele noi

Duel cu Bentley și Rolls-Royce: Aston Martin vrea să lanseze două modele noi pentru brandul Lagonda

Aston Martin vrea să revitalizeze brandul Lagonda și plănuiește să lanseze două modele noi până în 2023.
Marti, 21 Martie 2017 | Modele noi

Aston Martin se gândește să facă din Lagonda o marcă dedicată limuzinelor, capabilă să se dueleze cu Bentley și Rolls Royce

Președintele Aston Martin vrea să transforme Lagonda într-un brand dedicat producției de limuzine. Astfel, Marea Britanie ar urma să mai dea lumii o marcă de talia Rolls Royce și Bentley.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Aston Martin DBX, conceptul care prefigurează primul crossover al mărcii britanice

Aston Martin a venit la Salonul Auto de la Geneva cu o surpriză dificil de digerat pentru puriştii mărcii: DBX Concept. Exponatul este un crossover şi prezintă o potenţială direcţie de viitor pentru marca britanică.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda Taraf: sedanul cu care brandul britanic renaşte oficial în Orient

Aston Martin a dezvăluit astăzi noul Lagonda Taraf, un sedan exclusivist, destinat pieţei din orientul Mijlociu. Modelul de lux marchează şi revenirea numelui Lagonda.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda: fotografii oficiale cu sedanul de lux dedicat arabilor

Aston Martin a dezvăluit primele fotografii oficiale ale noului Lagonda sedan. Modelul va fi dedicat exclusiv pieţei din Orientul Mijlociu şi va avea la bază actualul Rapide.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Aston Martin Lagonda - un sedan exclusivist, disponibil doar în Orientul Mijlociu

Aston Martin vrea să atragă clienţii din Orientul Mijlociu cu un sedan exclusivist, disponibil doar pe bază de invitaţie şi cu un preţ secret. Este şi modul în care britanicii renasc oficial brandul Lagonda.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Modele noi

Aston Martin ar putea primi platforme de la Mercedes-Benz

Aston Martin ar putea să extindă parteneriatul cu Mercedes-Benz prin implementarea unei platforme dezvoltate de divizia AMG. În prezent, englezii primesc motoare V8 şi elemente electronice de la Mercedes-Benz.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Iulie 2012 | Autoipoteze

Aston Martin lucrează în continuare la SUV-ul său

Englezii de la Aston Martin continuă dezvoltarea SUV-ului prefigurat de conceptul Lagonda. Modelul va fi bazat pe Mercedes-Benz G-Klasse şi va avea un design diferit de cel al conceptului.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Aston Martin confirmă lansarea unui SUV Lagonda

Preşedintele Aston Martin a declarat că brandul Lagonda va renaşte cu o gamă completă de modele. Primul produs va fi un SUV, destinat condiţiilor dure din Rusia.
Vineri, 29 Octombrie 2010 | Modele noi

Lagonda va construi un SUV pe platforma lui Mercedes GL

Viitorul Mercedes-Benz GL va fi utilizat pentru crearea primului model din era modernă al mărcii Lagonda. Modelul va fi un SUV de lux.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Modele noi

Aston Martin renunţă la SUV-ul Lagonda în favoarea unui sedan

Aston Martin nu va mai construi un SUV pentru marca Lagonda, preferând să lanseze o altă versiune a lui Rapide peste patru ani sub sigla mărcii britanice defuncte.
Vineri, 12 Februarie 2010 | GENEVA 2010

SUV-ul Lagonda vine la Geneva intr-o noua versiune concept

Lagonda va reveni la Geneva cu o noua versiune a SUV-ului concept pe care l-a dezvaluit anul trecut. Sub capota s-ar putea afla un tren de rulare hibrid, de provenienta Mercedes.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Mediu

Aston Martin: "Doar modelele Lagonda vor fi hibride"

Presedintele Aston Martin a anuntat ca nu intentioneaza sa introduca propulsoare hibride in gama sa de supercaruri. Emisiile vor fi reduse insa cu ajutorul modelelor Lagonda, care vor avea tren de rulare electro-termic.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Concepte

Aston Martin Lagonda, noi imagini oficiale

Aston Martin a publicat un nou set de imagini ale conceptului Lagonda, SUV-ul care va reinvia numele brandului de lux britanic. SUV-ul exclusivist va fi propulsat de un motor V12 si va imprumuta din tehnologia lui Mercedes GL.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Modele noi

Planurile de dezvoltare Aston Martin pana in 2012

Aston Martin a dat publicitatii planul sau de dezvoltare pana in 2012. Constructorul britanic intentioneaza sa lanseze in perioada imediat urmatoare micro-car-ul Cygnet si supercarul One-77.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Hyundai, Aston Martin, Kia, Salon Auto, Seat, Concept, Geneva, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru