Lansari Audi

Miercuri, 08 Iulie 2015 | Autoipoteze

Audi pregătește mai multe variante allroad ale modelelor sale

Audi ar putea lansa mai multe variante allroad ale modelelor din ofertă, titrează cei de la Automobile Magazine. Printre variantele posibile se numără și o variantă allroad a lui A3.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Modele noi

Audi nu va construi un pick-up, dar ar putea lansa variante RS ale lui Q5 şi Q7

Reprezentanţii Audi au infirmat posibilitatea dezvoltării unui pick-up în viitorul apropiat, dar au confirmat intenţia lansării de variante sportive ale modelelor Q5 şi Q7.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi A7 Sportback h-tron Concept, un model alimentat cu hidrogen cu o autonomie de 500 kilometri

Audi a prezentat la Los Angeles conceptul A7 Sportback h-tron. Deşi nu arată diferit de un model de serie, acesta prezintă un sistem inedit de propulsie cu pile de combustibil şi acumulator încărcabil de la priză, care îi asigură o autonomie totală de 500 de kilometri.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi ar putea lansa o gamă de diesel-uri de performanţă care să nu poarte denumirea RS

Odată cu prezentarea lui RS5 TDI Concept, zvonurile privind o gamă de diesel-uri de performanţă de la Audi au început să se intensifice. Reprezentanţii constructorului au răspuns voalat, explicând că o asemenea gamă nu va purta denumirea RS, dacă va exista.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, noutati Audi, TDI, poze Audi, lansare Audi, lansari Audi, Audi RS5 TDi Concept, Audi RS5 TDI, modele performanta Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru