Leaf

Luni, 04 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Nissan Leaf va fi un SUV electric: design inspirat de Ariya

Potrivit unor surse apropiate mărcii, cea de-a treia generație Nissan Leaf va fi un SUV electric în loc de un hatchback, cum este în prezent. Noul model urmează să fie lansat la finele anului viitor și va avea un design inspirat de Nissan Ariya.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Siguranta

Nissan Leaf, rechemat din cauza accelerațiilor bruște și oprirea motoarelor electrice în mers

Nissan Leaf este subiectul unei noi campanii de rechemare inițiate de constructorul japonez. Modelul electric, alături de alte modele vândute la nivel mondial, sunt rechemate din cauza acceleraților bruște și din cauza motoarelor electrice care se pot opri în mers.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Nissan nu renunță la pionierul său electric: Leaf va mai rămâne în gama japonezilor

Potrivit unui reprezentant Nissan, constructorul japonez de automobile nu va renunța la modelul cu zero emisii Leaf. Acesta nu a oferit, din păcate, mai multe informații.
Vineri, 15 Iulie 2022 | General

SURSE: Nissan Leaf nu va mai primi o generație nouă. Va fi înlocuit cu un crossover electric nou

Potrivit unor zvonuri recente, Nissan Leaf nu va mai primi o generație nouă odată cu retragerea actualului model electric de pe piață. Mai mult, acesta ar urma să fie înlocuit de un crossover electric nou în 2025.
Joi, 24 Februarie 2022 | Modele noi

Nissan prezintă noul Leaf facelift: autonomie de 385 de kilometri și compatibilitate cu Amazon Alexa

Constructorul japonez a publicat imagini cu noul Nissan Leaf facelift. La exterior, modelul electric primește noua siglă Nissan, jante cu design nou și o paletă de culori mai mare. Clienții vor putea alege între două baterii.
Marti, 19 Octombrie 2021 | Industrie

Nissan Leaf se transformă în crossover. Schimbarea va avea loc în 2025

Potrivit șefului Nissan Europa, viitorul Nissan Leaf va fi un crossover cu zero emisii. Schimbarea este programată să aibă loc în 2025.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Modele noi

Mici îmbunătățiri pentru Nissan Leaf: modelul electric primește mai multe tehnologii și sisteme de siguranță

Nissan a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru modelul electric Leaf, care va fi disponibil cu mai multe sisteme de siguranță, conexiune la internet și o nouă culoare pentru caroserie.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf ajunge la vânzări de 500.000 de unități: prima generație a fost lansată în 2010

Nissan Leaf a atins bariera celor 500.000 de unități vândute, la 10 ani de la lansarea primei generații. Japonezii au organizat un eveniment special la Oslo, acolo unde o clientă a primit exemplarul cu numărul 500.000.
Vineri, 21 August 2020 | General

Nissan pregătește un eveniment special: 50 de proprietari Leaf vor urmări finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona

50 de proprietari Nissan Leaf din Portugalia vor avea ocazia să urmărească finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona. Meciul va avea loc duminică între Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.
Marti, 21 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf atinge borna 450.000: vânzările au început în 2010

Nissan Leaf, cea mai vândută mașină electrică din lume, a depășit bariera celor 450.000 de unități vândute. Anul trecut, Leaf marcase comercializarea a 400.000 de unități de la lansarea inițială din 2010.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan a pregătit un prototip electric cu tracțiune integrală și 308 CP: conceptul are la bază versiunea Leaf e+

Nissan a publicat o serie de informații referitoare la un prototip electric bazat pe Leaf. Platforma tehnică folosită de niponi ar urma să stea la baza viitoarelor modele electrice și propune două motoare electrice și o putere totală de 308 cai.
Vineri, 28 Iunie 2019 | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

Nissan a început livrările pentru Leaf e+: ediția limitată a modelului electric cu autonomie de 385 de kilometri a primit deja 8.000 de comenzi

Nissan a anunțat startul livrărilor pentru Leaf e+, versiunea cu autonomie extinsă la 385 de kilometri a modelului său electric, care a primit deja peste 8.000 de comenzi de la începutul acestui an.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Joi, 06 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: Nissan Leaf se prezintă

Nissan Leaf se alătură turului nostru electric din postura de lider al vânzărilor în acest segment în 2019 în România. Bestseller-ul Nissan nu putea să lipsească din grup.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Cele mai vândute mașini electrice în lume în 2018: Tesla Model 3, lider detașat. Nissan Leaf și Renault Zoe coboară în clasament în ciuda creșterilor puternice

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în lume în 2018. Nissan Leaf și Renault Zoe au înregistrat creșteri puternice de vânzări, însă au coborât în clasamentul general în favoarea unor rivali din China.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa: peste 40.000 de unități în 2018

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în 2018 cu peste 40.000 de unități. De asemenea, Leaf a fost cea mai vândută mașină în Norvegia, indiferent de tipul de propulsie.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Vineri, 30 Noiembrie 2018 | Concepte

De înaltă tensiune: Nissan Leaf Nismo RC demonstrează potențialul extrem al tehnologiei electrice

Nissan va construi 6 exemplare ale unei versiuni extreme Leaf. Aceasta se numește Leaf Nismo RC și oferă 326 CP și 640 Nm pe o mașină electrică a cărei masă proprii este de doar 1220 de kilograme.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul efect al arestării lui Ghosn: Nissan amână lansarea versiunii de performanță a lui Leaf programată pentru 28 noiembrie

Nissan a amânat lansarea versiunii de performanță a modelului electric Leaf programată inițial pentru 28 noiembrie, iar oficialii japonezi vor avea o întâlnire cu reprezentanții Renault pentru a discuta despre arestarea lui Carlos Ghosn.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, video, Chevrolet, Nissan Leaf, design, vehicule electrice, electric, Carlos Ghosn, Volt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru