Levante

Marti, 13 Februarie | Industrie

Maserati Levante: Producția va fi oprită definitiv la finalul lunii martie

Potrivit informațiilor din Italia, producția lui Maserati Levante va fi oprită definitiv, la uzina din Mirafiori, în data de 31 martie. Succesorul SUV-ului va fi pur electric, dar nu va debuta mai devreme de 2027.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Maserati spune adio motorului V8 cu două ediții limitate pentru Ghibli și Levante

Maserati urmează să renunțe definitiv la motorul V8 în acest an, lucru care anunță un sfârșit de epocă pentru marca italiană. Cu această ocazie, constructorul italian va lansa două ediții speciale pentru modelele Ghibli și Levante, ca un ultim omagiu adus motorului V8.
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Maserati Levante ar putea fi pur electrică

Viitoarea generație Maserati Levante ar putea fi oferită exclusiv cu un sistem de propulsie cu zero emisii. Astfel, numele SUV-ului italian va deveni Levante Folgore.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție specială pentru Maserati Ghibli și Levante, tribut adus primei femei care a concurat în F1

Maserati prezintă ediția specială FTributo pentru modelele Ghibli și Levante. Aceasta este un tribut adus Mariei Teresa De Filippis, prima femeie care a concurat într-un mare premiu de Formula 1.
Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediție specială MC Edition pentru Maserati Ghibli, Levane și Quattroporte echipate cu motor V8

Constructorul italian de automobile anunță o ediție specială MC Edition pentru modelele Ghibli, Levante și Quattroporte echipate cu motor V8. Acestea vor fi disponibile în Europa începând cu luna februarie.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Maserati prezintă ediția specială F Tributo pentru Ghibli și Levante

Maserati sărbătorește 95 de ani de la debutul său în motorsport prin lansarea unui ediții speciale F Tributo pentru modelele Ghibli și Levante.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Primul SUV electrificat de la Maserati: Levante primește versiune micro-hibridă de 330 CP

Maserati a prezentat prima versiune electrificată pentru SUV-ul Levante. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri, un compressor electric și un sistem micro-hibrid la 48V.
Marti, 31 Martie 2020 | Tuning

Maserati Levante Trofeo, preparat de Novitec: 624 CP și 820 Nm pentru SUV-ul italian

Tunerul Novitec a lansat un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Maserati Levante Trofeo. Mulțumită modificărilor, motorul V8 de 3.8 litri dezvoltă acum 624 de cai putere și 820 Nm.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Maserati lansează ediția specială Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli: producție de doar 100 de exemplare

Maserati a lansat ediția specială Royale pentru modelele Quattroporte, Levante și Ghibli. Producția va fi limitată la 100 de exemplare, iar clienții vor putea alege între două nuanțe pentru caroserie: Blu Royale și Verde Royale.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Maserati prezintă modelele Ghibli, Quattroporte și Levante în varianta Nerissimo Edition: serie limitată ce emană eleganță și sportivitate

Maserati a venit la Salonul Auto de la Geneva cu modelele Ghibli, Quattroporte și Levante, dar nu oricum, ci în seria limitată Nerissimo Edition, o ediție specială care inspiră eleganță și sportivitate.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Marti, 30 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Maserati Levante va avea versiune plug-in hybrid: "Mașina se va conduce la fel ca orice alt Maserati"

Maserati Levante va primi o versiune plug-in hybrid cu tehnologie împrumutată de la Chrysler Pacifica, iar aceasta ar putea fi utilizată ulterior și pe Ghibli și Quattroporte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

50% din totalul vânzărilor Maserati vor fi reprezentate de SUV-ul Levante. Modelul italian sosește în România în iunie 2016

Luat cu asalt de către mulțimea de jurnaliști prezenți la Geneva, standul Maserati a fost unul din punctele fierbinți ale acestui salon auto. Responsabila fost noul model Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene, model ce va deveni rapid bestseller-ul mărcii, spun oficialii italieni.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Maserati Levante este primul SUV din istoria mărcii italiene de lux

Maserati a adus la Salonul Auto de la Geneva modelul Levante, primul SUV din istoria mărcii italiene. Este modelul în care Maserati își pune speranțe mari, acesta urmând să devină best-sellerul brand-ului italian.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO, INFO: Noul Maserati Levante atacă direct zona ocupată de Porsche Cayenne

Primăvara anului 2016 aduce pe piață un nou SUV premium sportiv. Semnat de Maserati, noul Levante vine cu motoare V6 diesle și benzină și își propune să îmbunătățească radical vânzările mărcii italiene.

Tag-uri similare

Maserati, SUV, Maserati Levante, Maserati SUV, Levante, SUV Maserati, Geneva 2016, giulio pastore, roberto corradi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru