Lewis Hamilton

Luni, 22 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, victorie pe circuitul Losail din Qatar. Alonso urcă pe podium după 7 ani

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Qatarului, găzduit de circuitul Losail. Locul doi a fost ocupat de Max Verstappen, iar podiumul a fost completat de Fernando Alonso. Spaniolul a urcat pe podium, ultima dată, în urmă cu 7 ani, pe când era pilotul celor de la Ferrari.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton câștigă în Brazilia, după un weekend tensionat pentru Mercedes-AMG Petronas F1

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, după un weekend cu multe urcușuri și coborâșuri pentru echipat Mercedes-AMG Petronas F1. Max Verstappen a încheiat pe doi, iar Valtteri Bottas a completat podiumul.
Sambata, 13 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, penalizare de 5 poziții pe grilă în Marele Premiu al Braziliei

Lewis Hamilton a primit o penalizare de 5 poziții pe grilă în cursa de duminică pentru schimbarea motorului termic. În clasamentul general, britanicul se află la 19 puncte în spatele lui Max Verstappen.
Luni, 11 Octombrie 2021 | F1 TOP

Valtteri Bottas, victorie în Turcia. Max Verstappen preia din nou conducerea în clasamentul piloților

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Turciei. Este prima victorie din 2021 a finlandezului. Max Verstappen a încheiat pe 2 și a preluat conducerea în clasamentul piloților după ce Hamilton a terminat pe poziția a 5-a.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, penalizare de 10 poziții pe grilă în Turcia pentru înlocuirea motorului termic

Lewis Hamilton a primit o penalizare de 10 poziții pe grilă în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei. Monopostul britanicului a primit un nou motor termic.
Luni, 27 Septembrie 2021 | F1 TOP

MP al Rusiei: Lewis Hamilton ajunge la 100 de victorii în Formula 1. Dezamăgire pentru Lando Norris

Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei s-a terminat cu un Lando Norris dezamăgit după ce a pierdut prima poziție și șansa la prima sa victorie în Marele Circ, și cu un Lewis Hamilton ajungând la victoria cu numărul 100 în Formula 1.
Luni, 06 Septembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, victorie pe circuitul de casă de la Zandvoort în fața unui public dezlănțuit

Olandezul Max Verstappen a câștigat pe circuitul de casă de la Zandvoort, în fața unui public dezlănțuit. Podiumul a fost completat de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Luni, 19 Iulie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton câștigă la Silverstone, după un incident controversat cu Max Verstappen

Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 găzduit de legendarul circuit Silverstone. Cursa (care a inclus în premieră o manșă de sprint) nu a fost, însă, lipsită de incidente.
Luni, 05 Iulie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, încă doi ani alături de Mercedes-AMG F1 Petronas

Britanicul Lewis Hamilton, septuplu campion mondial de Formula 1, a semnat pentru încă doi ani cu echipa Mercedes-AMG F1 Petronas.
Luni, 28 Iunie 2021 | F1 TOP

Verstappen, victorie fără emoții pe circuitul de casă al echipei sale. Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Styriei, găzduit de circuitul de casă al echipei sale, Red Bull Ring. Este a patra victorie din 2021 a pilotului olandez.
Luni, 17 Mai 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, locul 8 în topul celor mai bine plătiți sportivi ai anului

Publicația americană Forbes a realizat un top al celor mai bine plățiti sportivi ai anului. Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes-AMG F1 Petronas, ocupă poziția a opta.
Luni, 10 Mai 2021 | F1 TOP

Weekend perfect pentru Lewis Hamilton în Spania: pole-ul cu numărul 100 și victorie

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, găzduit de Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot în acest weekend, britanicul și-a trecut în cont pole-ul cu numărul 100 din carieră.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 Martie 2021 | F1 TOP

Hamilton câștigă prima cursă de Formula 1 din 2021 după o luptă strânsă cu Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat prima cursă de Formula 1 din 2021, găzduită de circuitul Sakhir din Bahrain. Podiumul a fost completat de Max Verstappen și de Valtteri Bottas.
Luni, 08 Februarie 2021 | F1 TOP

Mercedes s-a înțeles cu Lewis Hamilton: britanicul a semnat un contract pe sezonul 2021

Mercedes a ajuns la o înțelegere cu Lewis Hamilton, iar multiplul campion britanic va concura pentru echipa germană și în 2021. Contractul se întinde pe un singur sezon.
Duminica, 27 Decembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes prelungește termenul limită pentru contractul cu Hamilton: britanicul poate semna noul acord până la începutul lunii martie

Mercedes susține că Lewis Hamilton va avea timp de gândire până la începutul lunii martie pentru a semna prelungirea contractului cu echipa germană pentru sezonul 2021 al Formulei 1.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | General

Sebastien Loeb va concura în Extreme E, viitoarea competiție de rally-raid cu mașini electrice: pilotul francez a semnat cu echipa lui Lewis Hamilton

X44, echipa înființată de Lewis Hamilton, a anunțat linia de start pentru primul sezon al seriei electrice de rally-raid Extreme E. Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, și Cristina Gutierrez, pilot în Raliul Dakar, vor concura sub culorile echipei lui Hamilton.
Duminica, 29 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat în Bahrain! Cursa a fost marcată de un accident pentru Grosjean, care a evadat dintr-un monopost în flăcări

Lewis Hamilton a câștigat în Bahrain, însă cursa va rămâne în istorie pentru accidentul major suferit de Romain Grosjean, care a reușit să scape teafăr dintr-un monopost Haas care a izbucnit în flăcări după ce s-a rupt efectiv în două.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Bahrain în fața lui Bottas! Verstappen va pleca de pe trei, iar Ferrari a fost eliminată în Q2

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Bahrain din fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie prin Max Verstappen și Alexander Albon. Ferrari a fost eliminată cu ambii piloți în Q2.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Bahrain: Albon a suferit un accident în a doua sesiune

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de vineri din Bahrain, în timp ce Alexander Albon a suferit un accident în urma unei erori de pilotaj în a doua sesiune.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton explică de ce nu a semnat niciodată cu Ferrari: "Când eram eu disponibil, ei aveau deja contracte cu alți piloți"

Lewis Hamilton susține că singurul motiv pentru care nu a semnat niciodată cu Ferrari este că Scuderia avea deja înțelegeri cu doi piloți atunci când el a fost liber de contract. "Nu s-au aliniat planetele".

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Lewis Hamilton, Mini, Formula 1, Top Gear, licitatie, Valencia, vanzare, Niki Lauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru