Lewis Hamilton

Miercuri, 05 August 2020 | F1 TOP

Hamilton își dorește o luptă echilibrată pentru titlu cu Verstappen și Leclerc: "Nu speram la un astfel de sezon"

Lewis Hamilton susține că ar prefera să lupte roată la roată cu Max Verstappen și Charles Leclerc pentru titlul mondial în loc să domine sezonul așa cum se întâmplă în acest an.
Duminica, 02 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Silverstone cu o pană în ultimul tur! Verstappen și Leclerc, pe podium după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final

Lewis Hamilton a obținut victoria pe circuitul de la Silverstone cu o pană în ultimul tur, iar Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final.
Sambata, 01 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc, pe a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Max Verstappen va pleca de pe locul trei din fața lui Charles Leclerc.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | F1 TOP

Vettel și Leclerc cred că Mercedes va domina sezonul: "Hamilton poate fi învins în lupta pentru titlu doar de Bottas"

Sebastian Vettel și Charles Leclerc consideră că Valtteri Bottas este singurul pilot care îl poate opri pe Lewis Hamilton din cursa pentru al șaptelea titlu mondial în Formula 1.
Duminica, 19 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 din Ungaria! Verstappen termină pe podium în fața lui Bottas după un start excelent

Lewis Hamilton a obținut fără emoții victoria în cursa de Formula 1 din Ungaria, în timp ce Max Verstappen a terminat pe locul doi în fața lui Valtteri Bottas după un start excelent.
Sambata, 18 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Ungaria în fața lui Bottas! Racing Point ocupă a doua linie a grilei, iar Vettel va pleca de pe cinci

Lewis Hamilton a obținut pole positionul pentru Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins cu o zecime de secundă pe Valtteri Bottas, în timp ce Racing Point a monopolizat a doua linie prin Lance Stroll și Sergio Perez.
Vineri, 17 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamente de Formula 1 din Ungaria: a doua sesiune a avut loc pe ploaie

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de Formula 1 din Ungaria, în timp ce Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.
Duminica, 12 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Austria! Bottas, locul doi după ce l-a depășit pe final pe Verstappen

Lewis Hamilton a obținut fără emoții victoria în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Valtteri Bottas a terminat pe locul doi după ce l-a depășit pe Max Verstappen cu trei tururi înainte de final.
Sambata, 11 Iulie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie în Austria! Verstappen, locul doi în fața lui Sainz după un derapaj în ultimul tur rapid

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pe ploaie pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Max Verstappen, care a derapat în ultimul tur rapid. Carlos Sainz va pleca de pe locul trei.
Sambata, 04 Iulie 2020 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa de Formula 1 din Austria! Hamilton, învins de finlandez cu numai 0.012 secunde

Valtteri Bottas a obținut cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton și Max Verstappen.
Luni, 29 Iunie 2020 | F1 TOP

Mercedes schimbă culorile noului monopost: Hamilton și Bottas vor concura în negru ca măsură pentru lupta împotriva rasismului

Mercedes a decis să schimbe culorile noului monopost pentru sezonul 2020 în negru ca reacție la campania împotriva rasismului.
Marti, 21 Aprilie 2020 | F1 TOP

Vettel a reluat negocierile pentru noul contract cu Ferrari: "Sunt șanse mari să luăm o decizie până la startul sezonului"

Sebastian Vettel a dezvăluit că sunt "șanse mari" ca până la startul noului sezon să ia o decizie în privința prelungirii contractului cu Ferrari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Februarie 2020 | F1 TOP

Prima controversă în testele de la Barcelona: Mercedes utilizează un volan reglabil pe adâncime pentru îmbunătățirea performanțelor

Mercedes a introdus în testele de la Barelona un volan ajustabil pe adâncime care permite îmbunatățirea performanțelor în viraje și a apăsării aerodinamice pe liniile drepte.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Red Bull anticipează un sezon "de poveste" în 2020: "Va fi interesant să vedem cum se descurcă Hamilton cu Leclerc și Verstappen"

Christian Horner anticipează că Formula 1 va avea un sezon 2020 "de poveste" datorită luptei strânse dintre Mercedes, Ferrari și Red Bull în contextul în care Lewis Hamilton va trebui să facă față "lupilor tineri" Max Verstappen și Charles Leclerc.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton minimalizează importanța recordurilor în Formula 1: "Este ireal să fiu comparat cu Michael Schumacher"

Lewis Hamilton susține că nu s-a obișnuit încă cu ideea de a fi comparat cu Michael Schumacher în privința recordurilor în Formula 1 și sugerează că acestea nu sunt foarte importante.
Luni, 16 Decembrie 2019 | F1 TOP

Ferrari confirmă discuțiile cu Hamilton: "Este prematur să vorbim despre un contract"

Ferrari a confirmat că a purtat o serie de conversații cu Lewis Hamilton, însă susține că este prematur să vorbească despre un contract cu actualul campion mondial de la Mercedes.
Joi, 05 Decembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc ar accepta să fie coechipier cu Hamilton: "Întotdeauna ai ceva de învățat de la campioni"

Charles Leclerc susține că ar accepta să fie coechipier cu Lewis Hamilton, în mijlocul speculațiilor că Ferrari a inițiat o serie de discuții cu pilotul rivalilor de la Mercedes.
Luni, 02 Decembrie 2019 | F1 TOP

Ferrari ar putea negocia un contract cu Hamilton: "Suntem bucuroși că va fi disponibil în 2021"

Ferrari se bucură că Lewis Hamilton va fi disponibil începând din sezonul 2021, în mijlocul speculațiilor ca președintele Scuderiei s-a întâlnit de două ori cu campionul mondial pe parcursul acestui an.
Duminica, 01 Decembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton încheie sezonul 2019 al Formulei 1 cu o victorie la Abu Dhabi! Verstappen și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de la Abu Dhabi după ce a plecat din pole position și a fost lider în permanență, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după strategii diferite la boxe.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi în fața lui Bottas și Verstappen! Leclerc și Vettel, doar locurile 4 și 5

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, iar Valtteri Bottas a obținut locul doi, dar va pleca din spatele grilei în urma unor penalizări. Astfel, Hamilton va fi acompaniat în prima linie de Max Verstappen.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Lewis Hamilton, Mini, Formula 1, Top Gear, licitatie, Valencia, vanzare, Niki Lauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru