Lewis Hamilton

Duminica, 01 Decembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton încheie sezonul 2019 al Formulei 1 cu o victorie la Abu Dhabi! Verstappen și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de la Abu Dhabi după ce a plecat din pole position și a fost lider în permanență, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după strategii diferite la boxe.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi în fața lui Bottas și Verstappen! Leclerc și Vettel, doar locurile 4 și 5

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, iar Valtteri Bottas a obținut locul doi, dar va pleca din spatele grilei în urma unor penalizări. Astfel, Hamilton va fi acompaniat în prima linie de Max Verstappen.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi: ultima impresie contează

Cu ambele titluri deja adjudecate, piloții vor încerca să încheie sezonul 2010 al Formulei 1 prin rezultate convingătoare în ultima cursă din Abu Dhabi.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Efectele incidentelor din Brazilia: Hamilton a pierdut podiumul. Nicio acțiune împotriva lui Leclerc și Vettel după un duel "prostest"

Lewis Hamilton a fost penalizat cu 5 secunde în cursa din Brazilia și a pierdut ultimul loc pe podium în favoarea lui Carlos Sainz, în timp ce comisarii nu au dictat nicio sancțiune împotriva lui Charles Leclerc și Sebastian Vettel în urma unui duel "prostesc".
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat la Interlagos! Leclerc și Vettel au abandonat după un acroșaj în finalul cursei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat în urma unui acroșaj în finalul cursei. Pierre Gasly și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton se pregătește pentru negocierea contractului cu Mercedes pentru 2021: "Este frustrant, discuțiile vor fi stresante"

Lewis Hamilton anticipează că urmează o perioadă "frustrantă" la începutul anului viitor, când va începe o serie de negocieri "stresante" cu Mercedes pentru prelungirea contractului pentru 2021.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Statele Unite! Hamilton a devenit campion mondial pentru a șasea oară

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial pentru a șasea oară cu două curse înainte de finalul sezonului.
Joi, 31 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: Hamilton vrea să câștige titlul mondial cu o victorie

Lewis Hamilton își propune să devină matematic campion mondial cu o victorie în cursă din Statele Unite, însă rivalii de la Ferrari promit că vor opune rezistență.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din Mexic

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton anticipează o cursă dificilă în Mexic: "Nu cred că voi câștiga titlul aici, este una dintre cele mai grele curse ale anului"

Lewis Hamilton anticipează că va avea o cursă dificilă în Marele Premiu al Mexicului, astfel că nu crede că va deveni campion la finalul etapei de duminică.
Luni, 14 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton crede că putea câștiga cursa de la Suzuka cu o strategie cu o singură oprire la boxe: "Echipa a decis să fac două opriri"

Lewis Hamilton consideră că ar fi putut câștiga cursa de la Suzuka dacă efectua o singură oprire la boxe, însă echipa a decis ca britanicul să adopte aceeași strategie ca Valtteri Bottas cu două opriri.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 Septembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Rusia după un abandon al lui Vettel! Bottas și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut în Rusia prima victorie după pauza de vară ca urmare a unui abandon suferit de Sebastian Vettel și a unei strategii riscante pentru Charles Leclerc care nu a avut efect.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Marti, 24 Septembrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 ar putea experimenta în 2020 un nou format pentru calificări: "grila inversată" este deja criticată vehement de Hamilton și Vettel

Formula 1 intenționează să introducă un format nou pentru calificările la unele curse din sezonul 2020, iar una dintre opțiuni este inversarea grilei de start. Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au criticat deja vehement propunerea.
Duminica, 22 Septembrie 2019 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Singapore după ce l-a depășit la boxe pe Leclerc! Verstappen a completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria în Singapore după ce l-a depășit pe coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în urma singurei opriri la boxe. Max Verstappen a completat podiumul în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și Mercedes, luptă echilibrată în antrenamentele din Singapore: Verstappen și Hamilton au fost cei mai rapizi

Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu din Singapore.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut la Spa-Francorchamps prima victorie din carieră în Formula 1! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Belgiei și a oferit prima victorie a Scuderiei Ferrari în acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au completat podiumul în fața lui Sebastian Vettel.
Luni, 26 August 2019 | F1 TOP

Hamilton, precaut înaintea reluării sezonului de Formula 1: "A doua jumătate a campionatului ar putea fi mult mai dificilă"

Lewis Hamilton anticipează că a doua jumătate a sezonului ar putea fi mult mai dificilă după progresele realizate de Red Bull și Ferrari, deși are un avans de 62 de puncte în clasamentul general.
Duminica, 04 August 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Hungaroring după o strategie excelentă la boxe! Verstappen și Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Ungaria cu trei tururi înainte de final după ce a efectuat o oprire suplimentară la boxe și a recuperat aproape 20 de secunde pentru a-l depăși pe Max Verstappen, care a completat podiumul alături de Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Lewis Hamilton, Mini, Formula 1, Top Gear, licitatie, Valencia, vanzare, Niki Lauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru