Lexus LS

Joi, 05 Octombrie 2023 | Modele noi

Lexus LS: limuzina primește instrumentar digital și roți spate viratoare

Lexus a dezvăluit o serie de actualizări pentru limuzina sa de lux LS. Noul model primește acum un instrumentar digital nou de 12.3 inch și direcție integrală pentru versiunile cu 4 roți motrice, printre altele.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Lexus a prezentat LS facelift: mici modificări de design și suspensii îmbunătățite

Lexus a prezentat LS facelift dedicat pieței din Japonia. Modelul propune o serie de noutăți la nivel estetic, îmbunătățiri în dreptul sistemelor de siguranță și asistare, și o suspensie mai confortabilă.
Joi, 11 Iulie 2019 | Masini autonome

Toyota începe testele cu mașini autonome în Europa: un Lexus LS echipat cu senzori și camere video se va conduce singur în Bruxelles

Toyota începe în Bruxelles primele teste cu mașini autonome desfășurate pe drumuri publice din Europa. Japonezii vor evalua performanțele unui Lexus LS echipat cu senzori și camere video.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Modele noi

Lexus are planuri de dezvoltare pentru LS: limuzina ar putea primi o versiune hibridă mai puternică

Lexus LS ar putea primi în viitorul apropiat o nouă versiune hibridă, iar oficialii mărcii se gândesc inclusiv la posibilitatea unei variante integral electrice.
Marti, 22 August 2017 | FRANKFURT 2017

Lexus nu-i uită pe europeni: NX facelift și CT200h facelift vin la Frankfurt

Lexus aduce în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunile facelift ale lui NX și CT200h. Alături de acestea, japonezii vor mai expune și cea de-a cincea generație a lui Lexus LS.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Lexus LS 500 F-Sport: versiunea sportivă a limuzinei japoneze vine cu mici modificări de design, dar cu aceleași motorizări

Lexus a prezentat la New York versiunea sportivă a limuzinei LS 500, care introduce modificări la grila, scaune îmbunătățite și un sistem de frane revizuit, însă păstrează motorizările pe benzină și hibride.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Modele noi

Lexus LS 500 F Sport: primul teaser pentru noua versiune sportivă a limuzinei japoneze

Lexus LS 500 și versiunea sa hibridă LS 500h vor primi versiuni F Sport cu un design mai agresiv și setări îmbunătățire pentru suspensii. Lansarea este programată în luna aprilie la New York.
Marti, 14 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Pentru fanii limuzinelor eco: noua generație Lexus LS va primi o versiune hibridă pentru piața europeană

A cincea generație a limuzinei Lexus LS va primi o versiune hibridă care va fi dezvăluită oficial la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

Lexus LS reîncărcat: japonezii prezintă oficial a cincea generație a limuzinei prin excelență

Lexus LS este modelul prin care marca japoneză speră să-i atragă pe oamenii cu bani care nu vor să intre în "cercul închis" al limuzinelor germane din segmentul de lux. Iar noua generație este mai agresivă ca niciodată la nivel estetic.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Modele noi

Propulsia pe hidrogen nu se predă: viitoarea generaţie Lexus LS va fi disponibilă şi cu varianta electrică alimentată cu hidrogen

Lexus LS va primi o versiune electrică alimentată cu hidrogen la lansarea pe piaţa în 2019, chiar dacă acest tip de propulsie nu se bucură de un succes major.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Noul Lexus LS se va lansa în 2016 şi va avea un design emoţional

Lexus lucrează deja la noua generaţie a modelului LS. Acesta se va lansa în 2016 şi va miza pe un design emoţional pentru a cuceri publicul din acest segment pretenţios.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Lexus LS - informaţii complete despre motorizări

Lexus LS va avea pe versiunea sa entry-level un motor V8 de 391 cai putere. Derivatul hibrid, versiunea de top LS 600h vine cu 444 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Iulie 2012 | Modele noi

Noul Lexus LS - imagini oficiale cu nava amiral

Lexus a publicat un set complet de fotografii oficiale ale noului LS. Modelul de lux va debuta la Salonul de la Paris şi va avea două versiuni de motorizare.
Vineri, 27 Iulie 2012 | Modele noi

Lexus LS - prima imagine a noii generaţii

Lexus va dezvălui la începutul săptămânii viitoare, în 30 iulie, noua generaţie a modelului LS. Până atunci avem însă o primă imagine oficială.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Lexus LS - noua generaţie se lansează în 30 iulie

Lexus pregăteşte lansarea noii generaţii LS cu un teaser. Imaginea trădează profilul navei amiral ce va fi oferită în premieră şi cu un pachet F-Sport.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Modele noi

Noua grilă Lexus va fi introdusă şi pe modelele ES, LS şi LX

Lexus se pregăteşte să introducă noua sa grilă şi pe celelalte modele din gamă. Vor fi afectate de restilizarea forntală nava amiral LS, SUV-ul LX şi ES.
Marti, 22 Martie 2011 | Video

VIDEO: Un proprietar Lexus încearcă să recreeze o reclamă din 1989

Inspirat de o reclamă Lexus din 1989, proprietarul unui Lexus din 2010 a încercat să refacă spotul original. Acesta nu a reuşit, în schimb reprezentanţii Lexus din SUA au prezentat secretul filmului.
Joi, 12 August 2010 | Autoipoteze

Preşedintele GM vrea un rival Cadillac pentru Mercedes S-Klasse

Ed Whitacre, preşedintele executiv GM, se arată interesat de lansarea unei limuzine Cadillac, capabile să rivalizeze cu mercedes S-Klasse.
Joi, 27 Mai 2010 | Industrie

Toyota şi Mercedes se pregătesc de o colaborare

Informaţii neoficiale anunţă discuţii între Mercedes şi Toyota, oficialii germanii luând în considerare folosirea fabricilor japoneze din Europa pentru producţia viitoarelor A şi B-Klasse.
Marti, 16 Martie 2010 | Autoipoteze

Infiniti nu dezvolta momentan un urmas pentru nava amiral Q

Modelul Infiniti care se batea de la egal la egal cu Mercedes S-Klasse, BMW Seria 7 sau Lexus LS nu va beneficia de un succesor, cel putin momentan, cand eforturile sunt concentrate pe reducerea emisiilor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Lexus, Seria 7, Audi A8, BMW Seria 7, S-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru