Lexus ux

Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Versiune mai puternică pentru Lexus UX: noul 300h are 196 de cai putere

Lexus a lansat o nouă versiune, mai puternică, pentru crossover-ul UX. Noua versiune este botezată 300h, iar UX devine primul model al mărcii care primește noul sistem hibrid de generația a 5-a.
Miercuri, 18 Martie 2020 | General

Un Lexus UX a fost transformat în art-car: SUV-ul niponilor, tatuat de un artist celebru din Londra

Un exemplar Lexus UX a devenit primul art-car din lume realizat prin procedee utilizate în industria tatuajelor. Proiectul a durat șase luni din momentul realizării primelor schițe, iar pentru tatuarea mașinii, Claudia De Sabe a avut nevoie de peste 40 de ore de muncă.
Joi, 06 Februarie 2020 | General

Standul Lexus din cadrul Salonului Auto de la Geneva: debut european pentru SUV-ul electric UX 300e și pentru LC 500 Convertible

Lexus va expune noile UX 300e și LC 500 Convertible în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alături de cele două modele de serie, japonezii vor aduce și prototipul electric LF-30.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus a prezentat noul UX 300e: primul model electric al companiei oferă peste 200 CP și autonomie de până la 400 de kilometri

Lexus a publicat imagini și detalii referitoare la noul UX 300e. Primul model electric al companiei este echipat cu un motor de 201 CP, iar bateria de 54.3 kWh oferă o autonomie de 400 de kilometri, valoare calculată conform vechiului standard NEDC.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Intern

Lexus UX este disponibil și în România: start de la 35.500 de euro pentru cel mai nou SUV compact premium lansat pe piață

Lexus UX poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul constructorului nipon este oferit atât într-o versiune cu motor pe benzină (UX 200), cât și într-o variantă cu sistem hibrid de propulsie (UX 250h). Prețul de pornire anunțat de producătorul japonez este de 35.453 de euro.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Lexus nu exclude lansarea unui SUV de performanță: UX este candidatul perfect

Lexus UX, cel mai mic SUV din gama constructorului japonez, ar putea primi o versiune de performanță. Pentru moment, cel mai puternic UX oferă 178 de cai putere mulțumită unui sistem hibrid de propulsie.
Vineri, 04 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Lexus plănuiește o versiune electrică pentru SUV-ul UX: japonezii au înregistrat denumirea UX300e

Lexus UX ar putea primi în curând o versiune 100% electrică după ce japonezii au înregistrat denumirea UX300e. SUV-ul nipon beneficiază în prezent de o versiune hibridă cu tracțiune integrală.
Luni, 12 Martie 2018 | Industrie

Lexus estimează că SUV-ul UX va ajunge în topul vânzărilor din Europa: livrările noului model vor începe din octombrie

Lexus se așteaptă ca noul său SUV, modelul UX, să ajungă în topul vânzărilor din Europa, după ce livrările vor începe din luna octombrie a acestui an.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Lexus UX: noul SUV japonez are versiune hibridă de 176 de cai putere cu tracțiune integrală

Lexus UX este cel mai nou SUV din gama constructorului japonez și beneficiază de un nou motor de 2.0 litri, dar și de o versiune hibridă de 176 de cai putere cu tracțiune integrală.
Marti, 27 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele imagini cu Lexus UX: noul SUV își dezvăluie principalele elemente de design

Lexus a publicat un clip video care scoate în evidență principalele trăsături de design ale noului UX. SUV-ul subcompact va avea o grilă masivă și ceasuri de bord digitale.
Marti, 20 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser cu versiunea de serie a lui Lexus UX: SUV-ul subcompact se lansează în 6 martie

Lexus a publicat primul teaser pentru versiunea de producție a SUV-ului subcompact UX, care va fi dezvăluit oficial în 6 martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Lexus UX ar putea fi lansat în martie: noul SUV va rivaliza cu BMW X1 și Audi Q2

Lexus ar putea lansa în luna martie la Geneva noul SUV UX inspirat din conceptul cu același nume pentru a ataca un segment de piață în care concurează inclusiv BMW X1 și Audi Q2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Iunie 2017 | Modele noi

Lexus pregătește noi SUV-uri: conceptul UX va intra în producție de serie, iar RX va primi o versiune cu 7 locuri

Lexus va introduce în producție de serie conceptul UX și va lansa o versiune cu 7 locuri pentru RX, ca parte a strategiei de extindere a gamei de SUV-uri.
Marti, 02 Mai 2017 | Industrie

Lexus avertizează că SUV-urile și crossoverele vor elimina sedanurile de pe piață: "Berlinele au nevoie de un caracter dinamic mai bun"

Lexus consideră că sedanurile au nevoie de un caracter dinamic mai bun și, în cazul celor premium, de o regândire a luxului modern pentru a rezista pe piață în fața SUV-urilor și a crossoverelor.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Modele noi

Lexus încearcă să atragă tinerii: japonezii vor lansa un nou SUV subcompact inspirat din spectaculosul concept UX

Lexus a confirmat lansarea unui nou SUV subcompact cu design inspirat din conceptul UX, care va avea scopul de a stârni interesul clienţilor tineri.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

Rocadă în gama Lexus: iese compacta CT și intră în scenă UX, cel mai mic SUV al japonezilor

Lexus a anunțat că va renunța la modelul compact CT, rival al lui BMW Seria 1. Locul hatchback-ului va fi luat de un nou SUV, denumit UX.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Când designul e împins la limită: Lexus UX Concept anunță tehnologii noi și (probabil) un SUV subcompact

Lexus UX Concept este una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Salonul Auto de la Paris. Pentru că nu ai cum să ignori amestecul de unghiuri drepte și ascuțite care într-un mod curios reușesc să formeze liniile acestui Show Car inedit.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Audi Q2 are motive de îngrijorare: conceptul Lexus UX are un interior cu holograme şi prefigurează lansarea unui SUV de mici dimensiuni

Lexus a publicat câteva fotografii spectaculoase cu interiorul conceptului UX, care prefigurează un viitor rival pentru Audi Q2. Conceptul utilizează holograme şi pare desprins din filmele SF.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Începe să miroasă a rival pentru Audi Q2: Lexus UX este un concept la fel de colțuros ca frații mai mari

O imaginea publicată pe internet a dezvăluit viitorul concept Lexus UX, replica japonezilor pentru segmentul în care activează Audi Q2.

Tag-uri similare

Lexus, lexus ux, Lexus concept, lexus concept paris 2016, lexus ux200, lexus ux250, lexus ux250h
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru