Li Shufu

Vineri, 10 August 2018 | Economic

Chinezii de la Geely vor să facă din Lotus un rival pentru Ferrari sau Porsche: 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea brandului britanic

Grupul chinez Geely, cel care deține și Volvo din 2010, vrea să investească cel puțin 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea Lotus, astfel încât brandul britanic să devină un rival pe măsura Ferrari sau Porsche, potrivit unor surse apropiate de companie.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely, după ce au cumpărat aproape 10% din Daimler: “Nu mai vrem și alte acțiuni, pentru moment”

Grupul chinez Geely a achiziționat de curând o cotă de 9.69% din Daimler, însă președintele Li Shufu susține că, pentru moment, nu mai dorește să cumpere și alte acțiuni la grupul german.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Industrie

Hakan Samuelsson, fostul şef MAN, a preluat conducerea Volvo

Hakan Samuelsson, fostul CEO al MAN, a fost desemnat de proprietarii mărcii suedeze Volvo să-l înlocuiască pe Stefan Jacoby la conducerea companiei.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | General

Designerul Volvo părăseşte barca suedeză pentru părintele Geely

Peter Horbury, designerul şef Volvo, părăseşte funcţia pentru a conduce departamentul similar al părintelui Geely, proprietarul constructorului suedez.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Industrie

Geely vrea să vândă două milioane de maşini pe an în 2015

Geely Holding vrea să vândă în cinci ani la fel de multe unităţi cât au vândut cei de la Renault Group sau Hyundai-Kia în 2010. Planul? Lansarea unui număr mare de modele noi în următorii ani.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Industrie

Neînţelegeri "conjugale" între managerii Geely şi cei ai Volvo

Noii patroni ai celor de la Volvo şi echipa de conducere a constructorului suedez nu au ajuns la un acord legat de viitoarea poziţionare a brandului. "Voi lăsa de la mine", anunţă preşedintele Geely.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volvo exclude pe moment posibilitatea dezvoltării unui rival pentru S-Klasse şi Seria 7

Şeful mărcii Volvo a contrazis recent afirmaţiile lui Li Shufu privind dezvoltarea unui competitor al lui BMW Seria 7 şi Mercedes-Benz S-Klasse.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Economic

Geely: “Volvo si Geely vor fi ca doi frati”

Geely a anuntat ca Volvo nu va produce modele sub brandul asiatic si viceversa. Aceste afirmatii vin la cateva zile dupa ce Volvo a intrat in familia Geely Automotive Holding.
Vineri, 25 Decembrie 2009 | Industrie

Directorul Geely: "Nu vom schimba nimic la Volvo"

Oficialii Geely, marca din China care este aproape de cumpararea Volvo, sustin ca nu se vor atinge de gama, dealerii si directorii actuali ai marcii suedeze dupa incheierea tranzctiei.

Tag-uri similare

Ford, Volvo, Geely, Suedia, director, Li Shufu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru