Loeb

Vineri, 02 Octombrie 2020 | Motorsport

Sebastien Loeb va concura în Raliul Dakar 2021: pilotul francez a semnat cu echipa Bahrain Raid Xtreme

Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, a semnat cu Bahrain Raid Xtreme și va concura în ediția din 2021 a Raliului Dakar. Francezul va pilota o mașină dezvoltată de Prodrive.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Motorsport

Revenire spectaculoasă în WRC: Sebastien Loeb va concura două sezoane pentru Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

Sebastien Loeb a semnat un contract pe două sezoane cu Hyundai pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri, după ce Citroen nu i-a mai putut oferi o mașină pentru 2019. Francezul va lua startul în 6 runde din sezonul următor.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Motorsport

Loeb, șanse minime să concureze în WRC în 2019: Hyundai neagă existența unui contract cu campionul francez

Hyundai a negat speculațiile cu privire la semnarea unui contract cu Sebastien Loeb, astfel că multiplul campion mondial de raliuri are șanse minime să concureze în WRC în 2019.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2018: Sebastien Loeb câștigă etapa din Spania

Sebastien Loeb, francezul cu 9 titluri de campion mondial în WRC, s-a impus în etapa din Spania. Pilotul Citroen a câștigat pentru a noua oară în carieră singura etapă din Mondialul de Raliuri care se desfășoară atât pe asfalt, cât și pe macadam.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Part-time: Sebastien Loeb revine în Campionatul Mondial de Raliuri alături de Citroen

Sebastien Loeb revine în Campionatului Mondial de Raliuri alături de copilotul Daniel Elena și de Citroen. Francezul a programat doar trei etape, fanii urmând să-l încurajeze în Mexic, Corsica și Spania.
Luni, 26 Iunie 2017 | General

Cadou inedit: Loeb a primit mașina Peugeot 208 T16 cu care a doborât recordul la Pikes Peak în 2013

Sebastien Loeb a primit cadou exemplarul Peugeot 208 T16 cu care în 2013 a reușit să stabilească un nou record în cadrul ascensiunii de la Pikes Peak.
Joi, 30 Mai 2013 | Motorsport

Peugeot 208 T16 a încheiat primele teste pe şosea înainte de Pikes Peak

Sebastien Loeb a testat noul Peugeot 208 T16 pe drumurile publice. Constructorul francez a dus echipa la Mont Ventoux, pe un traseu virajat din munţi, pentru a-i urmări reacţiile pe un drum public înainte de Pikes Peak.
Vineri, 08 Martie 2013 | WRC

Ogier: "Nu sunt noul Sebastien Loeb"

Sebastien Ogier şi-a exprimat frustrarea că este comparat insistent cu Sebastien Loeb şi susţine că este dintr-o cu totul altă generaţie decât conaţionalul său care a câştigat nouă titluri mondiale.
Joi, 07 Martie 2013 | WRC

Raliul Mexicului - începe era post-Loeb în WRC

Raliul Mexicului va marca prima absenţă a lui Sebastien Loeb din Campionatul Mondial de Raliuri după aproape şapte ani, lăsând deschisă lupta pentru titlu după retragerea parţială a francezului din competiţie.
Miercuri, 06 Martie 2013 | Motorsport

Loeb a efectuat primul test pentru campania din WTCC din 2014

Sebastien Loeb a efectuat un test cu un Citroen DS3 WRC adaptat pentru a concura pe circuit, ca parte a pregătirilor pentru participarea în Campionatul Mondial de Turisme.
Marti, 12 Februarie 2013 | WRC

Loeb: "A fost imposibil să-l înving pe Ogier în Raliul Suediei"

Sebastien Loeb a recunoscut superioritatea lui Sebastien Ogier în Raliul Suediei şi afirmă că nu l-a putut învinge pe pilotul Volkswagen chiar dacă a dat tot ce avea mai bun.
Luni, 11 Februarie 2013 | WRC

Ogier a obţinut în Raliul Suediei prima victorie pentru Volkswagen în WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Suediei şi a adus astfel prima victorie pentru Volkwagen în Campionatul Mondial de Raliuri după ce l-a învins pe marele său rival Sebastien Loeb.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Februarie 2013 | WRC

WRC: Raliul Suediei - Loeb, în căutarea succesului în zăpezile scandinave

Campionatul Mondial de Raliuri ajunge în această săptămână în Suedia, acolo unde Sebastien Loeb speră să repete succesul din 2004 într-o manieră mai spectaculoasă.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Formula 1

Kubica, ofertat de Citroen să concureze alături de Loeb în WTCC

Robert Kubica a primit o ofertă din partea Citroen pentru a concura alături de Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Turisme începând din sezonul 2014.
Luni, 21 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb: "Nu voi reveni asupra deciziei de a mă retrage din WRC"

Sebastien Loeb insistă că victoria obţinută la Monte Carlo nu îi va influenţa decizia de a participa în numai patru etape de WRC din acest an.
Duminica, 20 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Monte Carlo, în timp ce Jari Matti Latvala şi Evgeny Novikov au abandonat în ultima zi. Ultimele două probe au fost anulate din cauza ploii.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 3: Loeb rămâne lider, Novikov urcă pe podium

Sebastien Loeb continuă să fie lider în Raliul Monte Carlo cu cinci probe înainte de final. Evgeny Novikov (M-Sport) a urcat pe locul trei, în timp ce Jari Matti Latvala a progresat pe cinci.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 2: Loeb îşi consolidează poziţia de lider

Sebastien Loeb are un avans confortabil în fruntea Raliului Monte Carlo la finalul celei de-a doua zile, chiar dacă a câştigat doar două dintre cele şase probe speciale.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo, ziua 1: Loeb, lider detaşat. Volkswagen produce surpriza

Sebastien Loeb este lider în clasamentul Raliului Monte Carlo la finalul primei zile, în timp ce Volkswagen a început campania cu o victorie obţinută de Sebastien Ogier chiar în prima probă specială.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | WRC

Raliul Monte Carlo - Loeb, favorit să câştige la ultima prezenţă în Principat

Sebastien Loeb este favorit să câştige Raliul Monte Carlo, însă rivalii de la M-Sport şi Volkswagen mizează pe ninsoare pentru a putea să-i încurce planurile.

Tag-uri similare

Ford, Red Bull, regulament, Citroen, Toro Rosso, Vettel, Alonso, video, Schumacher, Raikkonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru