Londra

Luni, 27 Februarie 2023 | Siguranta

Range Rover, a doua cea mai furată mașină în Marea Britanie. SUV-ul, refuzat de firmele de asigurări

SUV-ul de lux Range Rover este oficial a doua cea mai furată mașină din Marea Britanie. Din acest motiv, firmele de asigurări din această țară cer sume foarte mari pentru acest model, o problemă mare pentru cei care trăiesc în orașe mari ca Londra.
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Oameni si masini

Bentley sărbătorește 100 de ani de la primul său client

Constructorul britanic Bentley sărbătorește, în această lună, împlinirea a exact 100 de ani de la primul său client. Primul Bentley comercializat a fost un model 3-Litre și i-a aparținut unui nobil din Londra.
Miercuri, 29 August 2018 | Industrie

Confirmare oficială: Aston Martin vrea să se listeze pe Bursa de la Londra până la sfârșitul anului

Aston Martin și-a anunțat oficial intenția de a se lista pe Bursa de Valori de la Londra într-o perioadă favorabilă și profitabilă, după mai mulți ani de pierderi repetate.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Cercetătorii britanici lovesc din nou: “Mașinile electrice reduc stresul șoferilor și au beneficii asupra sănătății”

Un studiu realizat în Marea Britanie a dezvăluit că șoferii care conduc mașini electrice sunt mai puțin stresați decât restul participanților la trafic. Cercetătorii britanici susțin că șoferii sunt mai concentrați, mai calmi și mai fericiți atunci când conduc o mașină electrică.
Marti, 24 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Transportul viitorului: Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver vor să cumpere doar autobuze electrice din 2025

Londra, Paris, Barcelona, Los Angeles și Vancouver se numără printre orașele care vor să cumpere doar autobuze electrice începând cu anul 2025.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Mediu

Londra va introduce o taxă pentru cele mai poluante autovehicule: sunt vizate mașinile înmatriculate înainte de 2006 și care nu respectă normele Euro 4

Londra va introduce o taxă pentru cele mai vechi și mai poluante autovehicule, în încercarea de a îmbunătăți calitatea aerului în capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Propunere de lege în Marea Britanie: stațiile de încărcare pentru mașinile electrice să devină obligatorii în benzinării și spațiile de servicii de pe autostrăzi

Marea Britanie a propus o lege prin care stațiile de încărcare pentru mașinile electrice devin obligatorii în toate benzinăriile și spațiile de servicii de pe autostrăzi.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Investiții în cercetare și inovare: Marea Britanie pune la bătaie un miliard de lire sterline pentru promovarea mașinilor electrice

Marea Britanie vrea să investească un miliard de lire sterline în promovarea mașinilor electrice și a altor vehicule cu emisii reduse de carbon.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Tehnologie

Investiții în cercetare: Universitățile Cambridge și Oxford participă la crearea unui institut al bateriilor pentru mașini electrice

Guvernul din Marea Britanie a anunțat un plan de investiții de 65 de milioane de lire sterline pentru înființarea unui institut de cercetare în domeniul bateriilor pentru mașini electrice. Celebrele universități Cambridge și Oxford se vor alătura proiectului.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Industrie

Dispuși la concesii: Uber caută soluții ca să-și continue activitatea la Londra

Uber este dispusă la unele concesii pentru a-şi continua activitatea la Londra, în contextul în care autorităţile londoneze au decis vineri să revoce licenţa de funcţionare a VTC Uber.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Industrie

Inovație în Londra: showroom multi-marcă dedicat exclusiv mașinilor electrice

O companie specializată în dezvoltarea punctelor de încărcare pentru mașini electrice a deschis la Londra un showroom dedicat acestora. Nu există oameni de vânzări, ci specialiști care îți explică ce știe să facă o astfel de mașină.
Joi, 30 Martie 2017 | Mediu

Londra și Paris își dau mâna pentru un aer mai curat: emisiile mașinilor noi vor fi calculate în traficul real al acestor orașe

Primarii capitalelor Londra și Paris au anunțat că la sfârșitul acestui an vor demara teste în trafic real pentru mașinile noi. Rezultatele emisiilor vor fi astfel mult mai aproape de realitate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Februarie 2017 | Mediu

Londra vrea să elimine mașinile diesel printr-un program Rabla dedicat acestora: până la 4000 de euro bonus la casare

Primarul Londrei consideră că principala cauză a aerului poluat din capitala Angliei sunt mașinile diesel. Acesta propune un program prin care posesorii acestor mașini primesc vouchere între 2500 și 4000 de euro la casare.
Joi, 09 Februarie 2017 | Mediu

Poliția din Londra trece pe verde: 700 de mașini hibride și electrice vor intra în parcul auto în 2017 și 2018

Mașinile de patrulare a polițiștilor din Londra se vor "înverzi" în următorii doi ani. 700 din cele 4000 de vehicule ale parcului auto vor fi înlocuite cu modele hibride sau 100% electrice.
Marti, 16 August 2016 | O lume nebuna

Bancuri cu polițiști: doi ofițeri din Brigada Rutiera londoneză, sancționați după ce au confiscat un Lamborghini pentru a se distra cu el prin oraș

Doi polițiști britanici au reușit să ne dovedească faptul că unele bancuri dedicate acestei profesii pot să aibă rădăcini în realitate. Aceștia au confiscat un Lamborghini și apoi l-au condus în viteză prin Londra, fiind însă înregistrați de GPS-ul de la bord.
Luni, 08 Februarie 2016 | Masini autonome

Maşinile autonome aterizează în Europa: Londra vrea să testeze prototipul Google

Londra speră să convingă Google să testeze maşina sa autonomă pe străzile oraşului. Capitala Regatului Unit vrea să construiască două tuneluri speciale pentru maşini autonome, mai mici decât cele tradiţionale.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Mediu

Londra vrea să interzică maşinile diesel: "E cel mai simplu mod de a elimina poluarea"

Londra consideră că interzicerea maşinilor diesel este cea mai eficientă metodă de a elimina poluarea în centrul metropolei. Acestea sunt responsabile pentru 40% din emisiile de noxe.
Joi, 15 Octombrie 2015 | General

Mercedes a inaugurat primele sale apartamente de lux în Londra

Mercedes a inaugurat șase apartamente de lux în Londra. Sunt primele locuințe de închiriat dintr-un proiect amplu, care presupune construirea unor astfel de apartamente în mai multe orașe ale lumii.
Marti, 28 Iulie 2015 | General

Londra: două consilii locale vor să interzică accelerările puternice și turarea motoarelor în gol în oraș

Comportamentul unor șoferi de supercar-uri a devenit o problemă pentru consiliile locale ale unor cartiere înstărite din Londra. Aceștia propun interzicerea accelerărilor puternice, a turării motoarelor în gol și staționarea cu motorul pornit.
Luni, 29 Iunie 2015 | Formula 1

Reportaj: Cum se trăieşte o cursă de maşini electrice într-un parc londonez

O cursă de maşini pe aleile pietonale dintr-un parc din centrul Londrei. Pare o idee imposibil de pus în practică într-o ţară civilizată precum Anglia, dar conceptul a devenit realitate datorită Formulei E, prima competiţie de monoposturi electrice din lume.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Lotus, Citroen, Fiat, Tesla, Salon Auto, Jaguar, Concept, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru