Luca di Montezemolo

Marti, 14 Martie 2017 | General

Președintele Ferrari: ”Oamenii își cumpără un Lamborghini pentru că trebuie să aștepte prea mult după un Ferrari”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat Chrysler și al brandului Ferrari consideră că producția actuală este în continuare insuficientă pentru a satisface cererea. Motiv pentru care o parte din clienți cumpără Lamborghini.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Industrie

Mazilirea lui Montezemolo a dat roade: Sergio Marchionne anunță că Ferrari va depăși pragul de 10.000 de mașini produse pe an

Ferrari va miza pe tehnologia hibridă pentru a se supune noilor norme de poluare și pentru a putea să depășească pragul de 10.000 de unități vândute anual.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Mazilirea lui Montezemolo nu a fost zadarnică: Ferrari va avea vânzări record în 2016

Plecare lui Montezemolo din fruntea Ferrari s-a datorat dorinței sale de a păstra brandul italian drept unul exclusivist, cu o producție anuală limitată. Acum însă, Ferrari anunță vânzări record în 2016.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Ferrari pierde din exclusivitate: vom vedea mai multe supercaruri pe stradă

Cunoscut ca unul dintre brandurile pentru ale cărui modele trebuia să aștepți mai bine de un an de zile, Ferrari a decis să mărească producția anuală, chiar dacă această măsură ar putea afecta exclusivitatea.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Formula 1

Montezemolo şi Ecclestone revin în consiliul de administraţie al Formulei 1

Luca di Montezemolo a fost numit director fără rol de execuţie, în timp ce Bernie Ecclestone a revenit ca CEO al consiliului de administraţie al Formulei 1.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Montezemolo: "Vettel este bun pentru Ferrari"

Luca di Montezemolo consideră că Sebastian Vettel este o alegere bună pentru Ferrari, însă Alain Prost anticipează că germanul va avea parte de un sezon 2015 dificil.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Formula 1

Montezemolo: "Alonso pleacă de la Ferrari pentru că vrea să câştige din nou"

Luca di Montezemolo a confirmat că Fernando Alonso va părăsi Ferrari la sfârşitul acestui sezon, întrucât vrea să câştige din nou curse şi nu are răbdare să aştepte revenirea Scuderiei.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Industrie

Ferrari nu va produce modele cu patru portiere sau SUV-uri

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Luca di Montezemolo a ţinut o ultimă conferinţă de presă în calitate de preşedinte al mărcii Ferrari. Printre altele, Montezemolo a declarat că Ferrari nu va construi modele SUV sau cu patru portiere.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Industrie

Luca di Montezemolo a părăsit Ferrari, dar trasează viitorul companiei: fără SUV-uri şi un singur Ferrari american

Luca di Montezemolo şi-a anunţat retragerea din fruntea Ferrari. Omul care a stat alături de Enzo Ferrari şi care a salvat compania de la faliment se desparte de fotoliul de preşedinte după o activitate de 23 de ani, descrişi ca fiind „de neuitat”.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Divorţul dintre Sergio Marchionne şi Luca di Montezemolo este iminent. Soarta Ferrari în derivă

Luca di Montezemolo şi-a dorit mereu ca Ferrari să fie un brand autonom, dedicat exclusivităţii. În schimb, Sergio Marchionne îşi doreşte ca Ferrari să fie integrat complet în conglomeratul Fiat-Chrysler. Diferenţele de opinie apropie un divorţ între cei doi lideri şi un nou destin pentru Ferrari.
Sambata, 06 Septembrie 2014 | Formula 1

Montezemolo ar putea pleca de la Ferrari. Marchionne, favorit să devină preşedintele Scuderiei

Luca di Montezemolo şi-ar putea anunţat retragerea din funcţia de preşedinte al Ferrari cu ocazia cursei de la Monza, potrivit presei italiene, care susţine că locul său ar putea fi luat de Sergio Marchionne sau chiar Marco Mattiacci.
Luni, 14 Iulie 2014 | Formula 1

Montezemolo susţine că este pregătit să salveze Formula 1

Luca di Montezemolo afirmă că este pregătit să intervină direct pentru salvarea Formulei 1, în mijlocul apariţiei unor speculaţii cu privire la posibila concediere a şefului de deasign Nikolas Tombazis şi a directorului tehnic Pat Fry.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Ferrari reacţionează la criticile lui Alonso: "Este cel mai bun pilot din lume"

Luca di Montezemolo afirmă că Fernando Alonso este cel mai bun pilot din lume, la numai câteva zile după apariţia unor critici în presă din partea spaniolului la adresa oficialilor Scuderiei Ferrari.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Formula 1

Montezemolo: "Senna a negociat venirea la Ferrari cu patru zile înainte de Imola"

Luca di Montezemolo susţine că a negociat transferul lui Ayrton Senna de la Williams la Ferrari cu numai patru zile înainte ca acesta să-şi piardă viaţa. "A vrut să vină la Ferrari", afirma italianul.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Formula 1

Montezemolo se va implica mai mult la Ferrari pentru a ajuta echipa să câştige curse

Luca di Montezemolo a dezvăluit că se va implica mai mult în conducerea echipei pentru a-l ajuta pe noul şef Marco Mattiacci cu scopul ca Ferrari să câştige curse în curând.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Ferrari critică noua eră a Formulei 1 pentru că nu câştigă"

Lewis Hamilton susţine că Ferrari critică lipsa de spectacol şi sunetul motoarelor din noua eră a Formulei 1 din simplul motiv că nu câştigă.
Joi, 02 Ianuarie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Raikkonen va utiliza simulatorul echipei în 2014"

Luca di Montezemolo a dezvăluit că simulatorul Scuderiei Ferrari va fi utilizat din plin de Kimi Raikkonen, deşi finlandezul nu agreează acest instrument folosit pentru dezvoltarea monopostului.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Formula 1

Ferrari nu se teme că Alonso ar putea pleca la McLaren în 2015

Ferrari anticipează că Fernando Alonso îşi va respecta contractul scadent la sfârşitul sezonului 2016 şi insistă că relaţia cu pilotul spaniol este una bună.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Formula 1

Ferrari solicită schimbarea modului în care sunt penalizaţi piloţii în timpul curselor

Luca di Montezemolo consideră că FIA trebuie să schimbe modalitatea în care piloţii sunrt penalizaţi în timpul curselor.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Formula 1

Ferrari îi acordă nota 8 lui Alonso pentru performanţele din 2013

Luca di Montezemolo consideră că Fernando Alonso merită nota 8 pentru prestaţia din acest sezon şi este încântat de schimbarea regulamentului tehnic.

Tag-uri similare

Ferrari, licitatie, Ferrari 458 Italia, Luca di Montezemolo, 599 GTB Fiorano, Ferrari 458 Italia Spider, 599, Ferrari Spider
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru