Lucrari autostrada

Vineri, 14 Octombrie 2022 | Intern

Autostrada A1: un tronson de 9 kilometri va fi gata în 45 de luni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de CNAIR și firma UMB, au semnat contractul pentru construirea tronsonului lipsă între localitățile Margina și Holdea. Porțiunea de drum măsoară peste 9 kilometri și va fi gata în 45 de luni.
Sambata, 12 Septembrie 2020 | Intern

CNAIR reia lucrările de reparație pe autostrada A2 București - Constanța: restricțiile de circulație intră în vigoare din 14 septembrie

CNAIR a anunțat că va relua lucrările de reparație pe 13 kilometri din cadrul autostrăzii A2 București - Constanța începând din 14 septembrie, astfel că va introduce anumite restricții de circulație.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Intern

Autostrada Transilvania: a fost semnat contractul pentru tronsonul de 13.5 kilometri dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău

Autoritățile au semnat un nou contract pentru proiectarea şi execuţia unui tronson din Autostrada Transilvania. Este vorba despre 13,5 kilometri între Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, segment ce ar trebui realizat de turcii de la Nurol în termen de 24 luni. Valoarea contractului este de circa 384 milioane de lei.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Intern

Autostrada A2 va intra în reparații majore pe segmentul București - Fundulea: lucrările vor dura doi ani

Autostrada A2 va intra în reparații majore de la km 12 la km 36 pe segmentul dintre București și Fundulea. Lucrările vor dura doi ani, însă vor avea loc doar primăvara și toamna.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Intern

Autostrăzi în 2017: tronsoane finalizate, dar impracticabile. Autorităţile nu promit niciun kilometru nou deschis circulaţiei

România are 19 kilometri de autostradă finalizaţi, dar care nu pot fi utilizaţi, iar în acest an povestea s-ar putea repeta cu alţi 40 de kilometri. Poate tocmai de aceea, noul ministru al Transporturilor nu promite niciun kilometru nou de autostradă în 2017.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.

Tag-uri similare

autostrazi Romania, Sibiu, autostrada sibiu, Orastie-Sibiu, lucrari autostrada, Orastie, autostrada Orastie, autostrada Orastie-Sibiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru