M5

Luni, 19 Februarie | Modele noi

Informații neoficiale noi despre BMW M5: motor hibrid preluat de la XM și variantă break

Au apărut mai multe informații neoficiale noi despre viitorul BMW M5. Noul model de performanță ar urma să primească un motor hibrid preluat de la XM, care va dezvolta 718 cai putere.
Vineri, 11 August 2023 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul BMW M5 Touring: motor V8 PHEV de 790 de cai putere

Au apărut noi detalii tehnice despre viitorul BMW M5 Touring, varianta break a modelului de performanță. Potrivit celor mai noi informații, noul model va primi un motor V8 hibrid cu încărcare la priză de 790 de cai putere.
Marti, 16 August 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful diviziei BMW M: Electricele vor fi atât de rapide, încât vei spune "Nu mă așteptam la asta"

Potrivit șefului diviziei BMW M, viitoarele mașini electrificate (hibride sau pur electrice) care vor purta "cea mai puternică literă din lume" vor fi atât de revoluționare încât ne vor face să spunem "Nu ne așteptam la asta".
Duminica, 03 Ianuarie 2021 | Modele noi

BMW a confirmat că pregătește o variantă CS pentru M5: lansare în ianuarie 2021

Șeful diviziei BMW M a confirmat că sedanul M5 va primi o variantă de top CS (Club Sport), a cărei lansare va avea loc în luna ianuarie. Modelul va oferi circa 650 de cai putere și va beneficia și de o serie de elemente modificate la nivelul caroseriei.
Marti, 28 Iulie 2020 | General

BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru Seria 5 și M5 facelift: elemente de caroserie din fibră de carbon și noutăți pentru interior

BMW introduce o gamă de accesorii M Performance pentru Seria 5, M5 și M5 Competition facelift. Nemții propun o serie de accesorii de caroserie fabricate din fibră de carbon, noutăți pentru interior și un sistem de frânare îmbunătățit.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Industrie

BMW a început producția modelelor Seria 4, Seria 5 facelift și Seria 6 GT facelift la uzina din Dingolfing

BMW a anunțat că a început producția de serie a noului Seria 4. Alături de coupe-ul de clasă medie, nemții au demarat și producția versiunilor Seria 5 facelift, Seria 5 Touring facelift, M5 facelift și Seria 6 Gran Turismo facelift. Toate aceste modele sunt asamblate la Dingolfing.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

BMW ar putea lansa M5 CS: sedanul de performanță va livra circa 650 de cai putere

Actualul BMW M5 facelift ar putea primi și o variantă de top CS (Club Sport). Conform primelor rapoarte, modelul va oferi circa 650 de cai putere și va beneficia și de o serie de elemente modificate la nivelul caroseriei.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat M5 și M5 Competition facelift: noutăți estetice și ecran central de 12.3 inch pentru versiunile de performanță

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 și M5 Competition facelift. Nemții au pregătit o serie de modificări exterioare și câteva noutăți la interior. Motorul V8 de 4.4 litri va fi disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele modele de performanță BMW: M5 facelift debutează în următoarele două săptămâni, iar M3 și M4 vor fi lansate în toamnă

Markus Flasch, directorul BMW M, a anunțat că viitorul BMW M5 facelift va fi prezentat în următoarele două săptămâni. Totodată, oficialul diviziei de performanță a menționat că noile M3 și M4 vor fi expuse în premieră în luna septembrie.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | General

Record pe circuitul din Shanghai: noul BMW M5 își trece în cont prima reușită

Noul BMW M5 a devenit cel mai rapid sedan de serie de pe circuitul din Shanghai. Cel mai rapid tur de pistă a fost cronometrat cu 2 minute și 28.82 de secunde.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Modele noi

BMW M5 va primi pachetul Competition Package: mai mulți cai putere și îmbunătățiri tehnice

BMW a sugerat că va lansa în viitorul apropiat un pachet Competition Package pentru M5 care va aduce un spor minor de performanță și îmbunătățiri la nivelul anumitor componente.
Luni, 30 Octombrie 2017 | Modele noi

Noul BMW M5 ajunge în MotoGP: sedanul de performanță îmbracă haine de safety car

Noua generație BMW M5 devine mașină de siguranță în cadrul MotoGP. Debutul oficial va avea loc în cadrul cursei din Valencia, eveniment programat în intervalul 10 - 12 noiembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Un plus de personalitate: BMW M5 primește anul viitor un pachet de competiție

BMW a anunțat lansarea unui pachet de competiție pentru modelul M5 începând de anul viitor.
Luni, 21 August 2017 | Modele noi

Noua generație BMW M5: 600 CP, tracțiune integrală și 3.4 secunde pentru accelerația 0-100 km/h

BMW a prezentat noua generație M5. Sedanul de performanță se bucură de 600 de cai putere și de un sistem de tracțiune integrală M xDrive. Totodată, noul M5 permite rularea într-un mod 2WD.
Marti, 15 August 2017 | Modele noi

Așteptarea va lua sfârșit: în 21 august vom face cunoștință cu noua generație BMW M5 (Teaser video)

Noua generație BMW M5 va fi prezentată în 21 august. Debutul internațional va avea loc în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

BMW M5 aniversează 30 de ani de la debut cu o ediţie specială

BMW sărbătoreşte 30 de ani de la lansarea primului M5 cu o ediţie specială a actualei generaţii. Aceasta primeşte 40 CP în plus şi este construită într-o serie limitată la numai 300 de unităţi.
Duminica, 19 Mai 2013 | Intern

BMW Seria 5 facelift: Imagini, informaţii şi preţuri pentru România

Gama Seria 5 de la BMW a primit un facelift discret. Odată cu primele imagini şi informaţii oficiale, avem şi preţurile pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 518d Sedan, pleacă de la 43.400 euro cu TVA inclus.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Siguranta

SUA: BMW înştiinţează proprietarii de M5 şi M6 de o problemă gravă la motor

Divizia americană a mărcii BMW a avertizat posesorii de BMW M5, M6 Coupe şi M6 Cabrio generaţie 2013 cu privire la o problemă gravă la nivelul pompei de ulei, care ar putea distruge motorul.
Vineri, 22 Iunie 2012 | Tuning

BMW M5 primeşte un pachet de 660 CP de la Kelleners Sport

Cel mai rapid BMW M5 creat vreodată a fost piesa de rezistenţă a celui mai iute model realizat de tunerii de la Kelleners Sport.
Vineri, 18 Mai 2012 | Feature

FEATURE: BMW M - 40 de ani de istorie

BMW Motorsport GmbH. Sau, simplu, BMW M. Cea mai puternică literă din alfabet. Iată povestea celor 40 de ani de istorie BMW M GmbH.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, GM, vanzari, General Motors, Salon Auto, Jaguar, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru