Mai

Luni, 27 Iunie 2022 | Intern

Ministerul Afacerilor Interne: A fost eliberat primul număr de înmatriculare verde, dedicat mașinilor electrice

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că a fost eliberat primul număr de înmatriculare verde, destinat mașinilor cu zero emisii. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial la finalul lunii aprilie.
Joi, 15 Aprilie 2021 | Intern

MAI vrea să limiteze viteza pentru bicicliști și să amendeze pietonii care folosesc telefonul atunci când traversează strada

Ministerul de Interne vrea să modifice Codul Rutier astfel încât să limiteze viteza cu care circulă bicicliștii și să amendeze pietonii care folosesc telefonul mobil în timp ce traversează strada.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Intern

Ministerul de Interne: “Valoarea punctului de amendă va rămâne la 145 de lei, chiar dacă se mărește salariul minim brut”

Valoarea punctului amenzii rutiere va fi plafonată la 145 de lei, pentru a nu genera creşteri excesive, în condiţiile în care salariul minim brut se majorează de la 1 ianuarie 2018, în funcţie de care se calculează punctul de amendă, a anunţat purtătorul de cuvânt al MAI. Măsura va fi prevăzută într-o ordonanță de urgență a Guvernului.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Intern

Poliţia îşi reînnoieşte flota. Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat 450 de unităţi Dacia Duster 4x4

MAI a anunţat achiziţia a 450 de Dacia Duster cu tracţiune integrală pentru structurile sale. Noile maşini vor reduce vârsta medie a flotei actuale, aceasta fiind compusă în proporţie de aproape 80% de vehicule mai vechi de 10 ani.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Transportatorii români: Propunerea de modificare a noului Cod Rutier este abuzivă

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România consideră că sancţiunile propuse în proiectul noului Cod Rutier sunt abuzive şi cere modificarea acestora, informează Ziarul Financiar.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Intern

Ministrul de Interne: "Vom reevalua proiectul schimbării Codului Rutier, amenzile sunt prea mari"

Anumite sancţiuni propuse în Proiectul de schimbare a Codului Rutier sunt prea mari şi unele nu pot fi probate în instanţă, motiv pentru care MAI va reevalua modificările propuse, informează colegii de la Hotnews.
Miercuri, 11 Septembrie 2013 | Intern

Ministerul de Interne pregăteşte un nou set de schimbări pentru Codul Rutier

Un nou proiect al MAI spune că şoferii care nu-şi plătesc amenzile în termen de 30 de zile de la primirea procesului verbal ar putea să-şi piardă permisul de conducere, titrează Mediafax.
Joi, 27 Iunie 2013 | Intern

Ministrul de Interne: "Pregătim sancţiuni mai severe pentru şoferi"

Radu Stroe, Ministrul de Interne, a declarat că intenţionează să mărească sancţiunile pentru şoferii care încalcă legea. Ministrul a vorbit despre mărirea perioadei maxime de suspendare a dreptului de a conduce vehicule până la patru ani.
Luni, 18 Martie 2013 | Intern

Proiect de lege al MAI: Examenul moto ar putea avea loc şi în circulaţie deschisă

Poliţiştii au propus un proiect de lege care vizează schimbarea metodologiei de examinare în vederea obţinerii permisului de conducere pentru mopede şi motociclete. Noul examen prevede un test practic în trafic pentru categoriile A1, A2 şi A.
Duminica, 02 Decembrie 2012 | Intern

Dacia a participat la parada militară de 1 Decembrie

Noile modele Dacia Logan, Sandero și Dokker au participat la parada militară din Capitală. Aceste autospeciale fac parte din dotarea Ministerului Administrației și Internelor.
Joi, 15 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: mai şi iunie

Este timpul pentru partea a treia a retrospectivei anului auto 2011. Încheiem prima jumătate a anului cu foarte multe modele noi prezentate în lunile mai şi iunie.
Marti, 16 Iunie 2009 | Industrie

Dacia, performerul vanzarilor europene in luna mai

Dacia a reusit sa isi dubleze vanzarile la nivel european in luna mai, ajungand la o cota de piata de 2% si egaland Nissan la acest capitol.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Dacia, Opel, Hyundai, Volvo, VW, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru