Marchionne

Miercuri, 25 Iulie 2018 | General

Doliu în industria auto: Sergio Marchionne a încetat din viață la 66 de ani

Sergio Marchionne, fostul CEO al Alianței Fiat-Chrysler, a încetat din viață la 66 de ani în urma unor complicații apărute după o operație suferită recent la umăr.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Marchionne, internat în spital în stare gravă după o operație la umăr: italianul, înlocuit din funcția de CEO al Fiat-Chrysler de șeful Jeep

Mike Manley este noul CEO al Alianței Fiat-Chrysler și îl înlocuiește pe Sergio Marchionne, despre care se vehiculează că este în comă în urma unor complicații apărute după o operație la umăr.
Joi, 09 Iunie 2016 | Industrie

Marchionne: "Putem replica ușor orice face Tesla. Dar noi trebuie să ne plătim facturile"

CEO-ul alianței Fiat-Chrysler susține că orice constructor auto poate replica modelele electrice produse de Tesla. De ce nu se întâmplă asta? "Nu sunt sigur că se pot recupera costurile dezvoltării modelelor prin electrificare. Poate ar trebui să ne uităm la alte metode".
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.
Vineri, 29 Mai 2015 | Industrie

Sergio Marchionne prevede o nouă fuziune în industria auto: "Până în 2018 va apărea o nouă alianţă"

Nevoia limitării costurilor de dezvoltare şi a volumelor mari va duce la apariţia unei noi mari alianţe între actualii constructori auto, spune Sergio Marchionne, cel care conduce destinele Fiat Chrysler Automobiles.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne ar putea pregăti o fuziune importantă până în 2020

Surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles anunţă că Sergio Marchionne pregăteşte o nouă fuziune sau achiziţie importantă până în 2020, titrează Automotive News.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, s-ar putea retrage de la conducere în 2018

Sergio Marchionne ar putea părăsi conducerea concernului FCA în 2018, spun cei de la Bloomberg. Directorul consorţiului italo-american a făcut o remarcă într-un interviu în care se referea la intenţia sa de a se pensiona după ce duce la capăt planul strategic pe cinci ani al grupului.
Vineri, 23 Mai 2014 | Industrie

Şeful Fiat, dezarmant de sincer: "Pierdem 14.000 de dolari la fiecare Fiat 500 electric vândut"

Sergio Marchionne este primul mare şef de companie auto care declară public că nu-şi doreşte ca una dintre maşinile vândute de compania pe care o reprezintă să se vândă. Motivul: pierderile enorme per exemplar în cazul lui Fiat 500e.
Joi, 02 Ianuarie 2014 | Industrie

Oficial: Fiat achiziționează 100% din Chrysler Group. Urmează fuziunea într-o singură companie

Fiat a ajuns la un acord cu sindicatul american UAW pentru achiziția restului de 41.47% dintre acțiunile Chrysler pe care nu la avea încă sub control. Cele două companii vor fuziona după 20 ianuarie, noul constructor urmând să devină a șaptea putere auto mondială.
Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

Marchionne: "Fiat are tot ce-i trebuie pentru a relansa Alfa Romeo"

Alfa Romeo este gata de marea relansare. Cu şapte modele noi aşteptate până în 2016 şi cu facelifturile lui Giulietta şi MiTo în vizor, şeful Fiat susţine că planul e pregătit.
Joi, 23 Mai 2013 | Industrie

Italia: Guvernul pune presiune pe Marchionne pentru a nu externaliza producţia

Ministrul Industriei din Italia a anunţat public intenţia de a discuta cu Sergio Marchionne despre viitorul concernului Fiat în Italia, în încercarea de a evita mutarea Fiat în alt stat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Mai 2013 | General

Şeful Fiat şi-a cerut scuze pentru o remarcă rasistă făcută în SUA

Sergio Marchionne a folosit un termen considerat rasist în SUA pentru a denumi Italia şi italienii. Acesta a fost nevoit să-şi ceară scuze după ce o organizaţie anti-rasism s-a autosesizat.
Luni, 11 Iunie 2012 | Industrie

Sergio Marchionne: "Nu cred că se vor vinde 10 milioane de maşini în Europa în 2012"

Sergio Marchionne consideră că situaţia din zona Euro va duce la scăderea numărului de automobile noi vândute în Europa sub pragul de zece milioane de unităţi.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Fiat: "Vrem să ne concentrăm pe combustibilii alternativi, nu pe vehicule electrice"

Italienii de la Fiat au decis să amâne investiţiile în vehiculele electrice în favoarea dezvoltării soluţiilor GPL şi CNG pentru modelele din gama lor.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Modele noi

Chrysler va folosi platforma lui Dodge Dart pentru viitorul Avenger

Chrysler nu vrea să mai repete experienţa neplăcută avută cu actualul Avenger. Tocmai de aceea va folosi platforma noului Dart pentru a obţine un model competitiv şi o reducere a costurilor.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Industrie

Marchionne: Fiat şi Chrysler vor vinde şase milioane de unităţi în 2014

Sergio Marchionne, şeful Fiat şi Chrysler, a declarat că ambele companii vor comercializa şase milioane de unităţi la nivel global în decursul anului 2014.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Ferrari nu va scoate un SUV propriu. "E treaba Maserati să se bată cu Porsche", spune Sergio Marchionne

Preşedintele Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a dezvăluit tacticile pe care le vor adopta Ferrari şi Maserati în următorii ani pe piaţă: Ferrari nu vrea să vândă mult, ci bine. la Maserati, ţinta este înzecirea cifrelor de vânzări.
Luni, 03 Octombrie 2011 | Economic

Fiat: "Suntem gata să profităm de pe urma crizei"

Un oficial Fiat a declarat că perioada economică dificilă prin care trece în acest moment Europa este o ocazie de care grupul italian poate profita.
Joi, 04 August 2011 | Industrie

Marchionne a anunţat că se va retrage de la şefia Chrysler în 2015

Sergio Marchionne, "motorul schimbării" în Chrysler Group, a declarat că se va retrage de la şefia acestei corporaţii în 2015 sau 2016.

Tag-uri similare

Opel, Fiat, GM, Alfa Romeo, Salon Auto, Chrysler, Salonul Auto, Italia, Lancia, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru