Martin Winterkorn

Vineri, 23 Iulie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va primi despăgubiri de 11.2 milioane de euro de la fostul CEO

Acționarii Volkswagen au aprobat planul prin care compania va primi compensații de 288 de milioane de euro pentru Dieselgate. O parte din sumă va fi plătită de patru foști directori.
Joi, 10 Iunie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va primi despăgubiri de 11.2 milioane de euro de la fostul CEO

Volkswagen anunță că a ajuns la un acord cu fostul CEO Martin Winterkorn privind plata unor despăgubiri de 11.2 milioane de euro în cazul Dieselgate. Fostul CEO Audi va plăti și el 4.1 milioane de euro către VW.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Economic

Dieselgate: Fostul CEO Volkswagen, nevoit să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro către companie

Fostul CEO al grupului VW, Martin Winterkorn, ar fi acceptat să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro către compania germană în cazul Dieselgate, potrivit unor informații apărute în presa internațională.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Industrie

Dieselgate: Martin Winterkorn, fostul CEO al grupului VW, va fi judecat pentru fraudă și constituire de grup infracțional

Fostul CEO al grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, a fost trimis în judecată pentru fraudă și constituire de grup infracțional în scandalul Dieselgate, după ce judecătorii au admis acuzațiile, potrivit presei din Germania.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Industrie

Dieselgate revine în prim-plan: șefii Volkswagen sunt acuzați oficial de manipularea piețelor în scandalul emisiilor diesel

Scandalul Dieselgate este din nou în prim-plan, după ce șefii Volkswagen, printre care și CEO-ul Herbert Diess, au fost acuzați oficial de procurorii germani că au manipulat piețele în problema emisiilor diesel. Volkswagen spune că acuzațiile sunt nefondate, iar avocații companiei susțin că Diess nu riscă să-și piardă funcția.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Fostul CEO Volkswagen, acuzat oficial de fraudă în scandalul Dieselgate: Martin Winterkorn riscă până la 10 ani de închisoare în Germania

Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen, a fost acuzat oficial de fraudă de către autoritățile germane pentru implicarea în scandalul Dieselgate. Winterkorn fusese acuzat de fraudă și anul trecut în Statele Unite, însă nu poate fi arestat dacă nu părăsește Germania. Procurorii nemți spun că fostul șef de la Volkswagen riscă până la 10 de ani de închisoare pentru fraudă și încălcarea mai multor legi.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea despăgubiri de la fostul șef în scandalul Dieselgate: “Vom lua o decizie după finalizarea anchetei”

Volkswagen se gândește să ceară despăgubiri lui Martin Winterkorn (foto), cel care se afla la conducerea grupului în 2015 atunci când a izbucnit scandalul Dieselgate. Aceasta variantă este luată în calcul de actuala conducere a companiei, potrivit presei germane.
Vineri, 04 Mai 2018 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO Volkswagen, acuzat oficial de "conspirație" și "fraudă" în SUA în scandalul Dieselgate

Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen, a fost acuzat oficial în Statele Unite de "conspirație" și "fraudă" în scandalul software-ului de păcălire a testelor de emisii. Germanul nu poate fi însă arestat dacă nu părăsește țara natală.
Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO al Grupului Volkswagen, va renunța la toate pozițiile deținute în cadrul companiei

Martin Winterkorn va părăsi toate posturile pe care le deține în cadrul concernului Volkswagen, titrează Reuters citând mai multe publicații din Germania.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO al Grupului Volkswagen, este investigat penal în Germania

Scandalul Dieselgate ajunge în instanță. În Germania, fostul CEO al Volkswagen Group, Martin Winterkorn, este investigat penal. Compania germană a cerut sprijinul guvernamental pentru derularea unei anchete interne.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Industrie

Criza Volkswagen: tot ce trebuie să știi despre scandalul "Dieselgate"

Automarket vă oferă un rezumat al tuturor informațiilor vitale din desfășurarea Cazului Volkswagen, prin care constructorul german a manipulat emisiile mașinilor sale diesel la testele oficiale de consum.
Joi, 24 Septembrie 2015 | Industrie

Comitetul Executiv Volkswagen: ”Martin Winterkorn nu știa despre manipularea testelor de emisii”

Într-un comunicat oficial, Comitetul Executiv Volkswagen susține că Martin Winterkorn nu știa despre manipularea testelor de emisii. Înlocuitorul președintelui demisionar va fi ales la finalul acestei săptămâni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn demisionează din fruntea Volkswagen: ”Sunt șocat de acest scandal. VW a fost și va rămâne viața mea”

Martin Winterkorn și-a anunțat oficial retragerea din funcția de președinte al Grupului Volkswagen. Oficialul s-a arătat șocat de scandalul iscat în ultimele zile, dar a privit încrezător clarificarea poblemei.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Șeful Volkswagen: ”Mașinile noastre vor deveni telefoane inteligente pe roți”

Până în anul 2020, Volkswagen plănuiește ca toate mașinile sale să fie adevărate telefoane inteligente pe roți, capabile să comunice între ele.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Dacia va avea un rival începând cu 2018. Volkswagen a anunțat oficial primul său brand low-cost

Într-un interviu acordat recent, Martin Winterkorn, șeful Volkswagen, a confirmat intențiile de a lansa un brand low-cost, capabil să rivalizeze cu Dacia. Primul model se va lansa în 2018 și va avea un preț de 8000 de euro.
Sambata, 25 Aprilie 2015 | Industrie

Plecare neașteptată la cel mai înalt nivel al Grupului Volkswagen: Ferdinand Piech a demisionat

Președintele Grupului Volkswagen, Ferdinand Piech a demisionat astăzi de la conducerea concernului german. Piech a renunțat la funcția de președinte după ce a pierdut disputa sa cu Martin Winterkorn, CEO-ul grupului VW.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Martin Winterkorn nu va mai conduce marca Volkswagen de la 1 octombrie 2015

Concernul Volkswagen l-a angajat pe Herbert Diess, fostul şef al departamentului de dezvoltare de la BMW, să conducă destinele mărcii Volkswagen începând cu 1 octombrie 2015.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Economic

Vânzările record din 2014 vor ajuta Grupul Volkswagen să depășească pragul de 10 milioane de mașini produse anul acesta

Grupul Volkswagen se îndreaptă către un final de an memorabil. Evoluția vânzărilor din ultimele nouă luni ajută grupul german să depășească pragul de 10 milioane de mașini produse în 2014.
Marti, 01 Iulie 2014 | Industrie

Porsche îşi măreşte forţa de muncă globală cu 25% în următorii cinci ani

Grupul Volkswagen plănuieşte să angajeze 5.000 de persoane care să lucreze pentru Porsche. Ultima extindere a forţei de muncă de la Porsche a început în 2010 şi a implicat 8.400 de noi angajaţi.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Economic

Volkswagen Group a înregistrat o creştere de 22% a profitului în primul sfert al anului

Profitul operaţioanal al Volkswagen Group a crescut cu 22% în primul sfert al anului curent, arată declaraţia oficială a concernului german. Rezultatele sunt datorate în special mărcilor Audi şi Porsche.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Porsche, Nissan, Alfa Romeo, Suzuki, Porsche 911, electric, Porsche Cayenne, profit
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru