Maserati Alfieri

Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru un nou model Maserati: lansarea va avea loc în mai 2020

Maserati a publicat un teaser ce anunță lansarea unui nou model în luna mai a anului viitor. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a lui Alfieri, concept prezentat în 2014.
Joi, 01 August 2019 | General

Planurile Maserati pentru următorii ani: italienii lansează o sportivă nouă în 2020 și un frate mai mic pentru SUV-ul Levante în 2021

Planurile Masrati includ lansarea unui model sport către finalul anului viitor. Conform surselor, acesta va avea la bază conceptul Alfieri expus în 2014. În 2021, italienii vor veni pe piață cu un SUV nou mai mic decât Levante.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Maserati confirmă lansarea unui nou model, cu producție ce va începe anul viitor: italienii pregătesc, cel mai probabil, versiunea de serie Alfieri

Maserati a confirmat că va lansa în curând un nou model, iar producția va începe din 2020. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a conceptului Alfieri și va avea un sistem de propulsie hibrid.
Marti, 25 Iulie 2017 | Modele noi

Italienii și deadline-urile: lansarea noii generații Maserati GranTurismo a fost amânată pentru anul 2019

Deși trebuia să apară la finalul anului 2018, noul Maserati GranTurismo a fost amânat. Italienii susțin că au nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta o platformă nouă.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Modele noi

După numeroase amânări, Maserati Alfieri va veni în forţă: sportiva va avea o versiune electrică în 2020

Maserati Alfieri va fi lansat în producţie de serie în 2019 cu un motor biturbo V6, iar un an mai târziu va primi o versiune integral electrică.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Italienii și al lor ”dolce far niente” amână cu doi ani lansarea lui Maserati Alfieri

Maserati va fi nevoit să amâne lansarea unuia dintre cele mai așteptate modele ale sale. Alfieri, coupe-ul expus în 2014, ar urma să ajungă pe piață tocmai în 2020.
Vineri, 11 Martie 2016 | Economic

Socotelile se strică pentru Maserati: Ținta de vânzări scade la 50.000 de mașini pe an, iar Alfieri este amânat

Maserati privește cu grijă către evoluția vânzărilor sale până la finalul acestui deceniu, chiar dacă abia a lansat SUV-ul Levante, mașina care ar trebui să impulsioneze cifrele Tridentului.
Miercuri, 27 August 2014 | Autoipoteze

Alfa Romeo 6C: ipoteza unui rival al lui Porsche 911, bazat pe Maserati Alfieri

Alfa Romeo va profita de pe urma platformei noi, introduse de Maserati Alfieri. Colegii de concern plănuiesc un Alfa Romeo 6C, rival pentru Jaguar F-Type şi chiar Porsche 911.
Vineri, 18 Iulie 2014 | Industrie

Maserati îşi conservă exclusivitatea: italienii nu vor vinde mai mult de 75.000 de maşini pe an

Deşi Maserati vrea să îşi crească vânzările peste pragul de 50.000 de unităţi pe an până în 2018, italienii nu vor să piardă exclusivitatea mărcii, aşa că vor limita numărul de maşini vândute la 75.000 de unităţi pe an.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri va fi produs în serie şi va avea o variantă cabrio

Sergio Marchionne a confirmat oficial lansarea unei versiuni de producţie a conceptului Alfieri. Înaintea sa vom face însă cunoştinţă cu SUV-ul Levante.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Maserati ia în considerare lansarea unui nou model după ce comenzile s-au triplat în primele trei luni ale anului curent

Italienii de la Maserati iau în considerare lansarea unui nou model sport, titrează Bloomberg. Vestea vine după ce comenzile mărcii s-au triplat în primele trei luni ale anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2013.
Luni, 10 Martie 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri anunţă un coupe mai mic decât actualul GranTurismo

Maserati Alfieri nu pregăteşte terenul pentru viitoarea generaţie GranTurismo. Italienii au alte planuri pentru concept, destinat a anunţat un coupe mai mic, rival pentru Jaguar F-Type.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.

Tag-uri similare

Maserati, Jeep, Audi TT, Renault Twingo, Honda Civic Type R, Salonul Auto de la Geneva, Jeep Grand Cherokee, Lamborghini Huracan, Toyota Aygo, Citroen C1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru