Masini autonome Mercedes

Marti, 29 Ianuarie 2019 | Concepte

Mercedes-Benz va lansa un nou concept în 2019: germanii vor propune tehnologii cu care mașinile vor evita accidentele rutiere

Mercedes-Benz va prezenta la jumătatea anului un concept echipat cu tehnologii care vor permite mașinilor viitorului să evite accidentele rutiere produse din erori umane.
Luni, 03 Aprilie 2017 | Masini autonome

Mercedes anticipează că va lansa primul model complet autonom fără volan în 2027

Mercedes consideră că până în 2027 va lansa un model complet autonom care să nu aibă nevoie de un volan. Rivalii de la Ford au anunțat anterior că vor reuși să facă acest lucru cu 6 ani mai devreme.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Masini autonome

Mercedes a rezolvat "problema morală": maşinile autonome vor salva vieţile pasagerilor în detrimentul pietonilor

Mercedes susţine că maşinile sale autonome vor prefera să salveze vieţile pasagerilor în detrimentul pietonilor, însă insistă că astfel de situaţii vor fi rar întâlnite pe şosele.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Masini autonome

Maşinile vor fi asistenţi personali: Mercedes vrea să-ţi ducă copiii la şcoală şi să-ţi monitorizeze starea de sănătate

Mercedes anticipează că maşinile autonome îţi vor transporta copiii la şcoală fără niciun fel de intervenţie din partea ta şi că îţi vor monitoriza starea de sănătate.
Marti, 09 Iunie 2015 | Modele noi

Următoarea generație Mercedes-Benz E-Klasse va primi capacitatea de conducere autonomă pe autostradă

Mercedes-Benz va introduce sistemul de conducere autonomă în lista de dotări opționale a noii generații E-Klasse, programată să debuteze în 2016.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, masini autonome, E-Klasse, conducere autonoma, masini autonome Mercedes, E-Klasse 2016, Mercedes-Benz E-Klasse 2016
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru