Masini electrice Ford

Vineri, 24 Martie 2023 | Economic

Ford: divizia de mașini electrice va suferi pierderi de 3 miliarde de euro în 2023

Ford preconizează că divizia sa de mașini electrice, Model E, va suferi pierderi în valoare de 3 miliarde de euro pe parcursul acestui an. Constructorul american se așteaptă ca această divizie să devină profitabilă abia în 2026.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Modele noi

Ford testează SUV-ul electric Mustang Mach-E pe zăpadă: noul model va fi disponibil în România din 2021

Ford a efectuat recent o sesiune de teste pe zăpadă cu o versiune de pre-producție a SUV-ului electric Mustang Mach-E, care va fi disponibil pe piața din România la începutul anului 2021.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații neoficiale despre Ford Mustang Mach-E: producția va fi limitată la 50.000 de unități în primul an, dintre care 60% vor ajunge în Europa

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi produs în 50.000 de unități în primul an ca urmare a cantității limitate de baterii, iar 60% dintre acestea vor ajunge în Europa pentru respectarea normelor de emisii.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Stoc epuizat: toate unitățile versiunii de lansare pentru SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E au fost pre-comandate

Americanii au pre-comandat deja toate unitățile disponibile pentru versiunea de lansare First Edition a SUV-ului electric Ford Mustang Mach-E.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Modele noi

Datele tehnice ale lui Ford Mustang Mach-E, "scăpate" pe internet: SUV-ul electric va avea până la 333 de cai putere, tracțiune integrală și versiune GT

Datele tehnice ale lui Ford Mustang Mach-E au fost publicate accidental pe site-ul constructorului și dezvăluie că SUV-ul electric va avea până la 333 de cai putere, tracțiune integrală și versiune GT.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu SUV-ul electric Ford: versiunea de pre-producție, testată sub camuflaj pe zăpadă înainte de prezentarea din noiembrie

Ford a publicat câteva imagini și două clipuri video de la o sesiune de teste sub camuflaj cu viitorul SUV electric pe care îl va prezenta în luna noiembrie.
Miercuri, 21 August 2019 | Modele noi

SUV-ul electric pregătit de Ford va fi prezentat în luna noiembrie: modelul va avea o autonomie de 480 de kilometri

Ford va prezenta în luna noiembrie SUV-ul electric cunoscut în prezent sub numele Mach-E, potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului american.
Marti, 09 Iulie 2019 | Industrie

Presă: Ford a ajuns la un acord pentru a dezvolta modele electrice pe platforma Grupului Volkswagen

Ford a ajuns la un acord pentru a dezvolta modele electrice pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, potrivit unor informații neoficiale. Un anunț oficial ar putea fi făcut în 11 iulie.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre gama de modele electrice Ford pentru Europa: SUV-ul electric va fi importat din SUA, celelalte modele vor fi lansate în doi ani

Ford a dezvăluit că SUV-ul electric pe care îl va prezenta anul viitor va fi importat din Statele Unite, însă celelalte modele electrice planificate vor fi produse în Europa și vor fi lansate în aproximativ doi ani.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford adoptă strategia Toyota pentru hibrizi: "Nu avem nevoie de multe modele electrice pentru a respecta normele de emisii din 2021"

Ford a confirmat că nu intenționează să aibă o gamă bogată de modele electrice, întrucât numeroasele versiuni hibride anunțate recent îi vor permite să respecte normele de emisii care vor intra în vigoare în 2021.
Miercuri, 04 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford ar putea construi mașini electrice în Germania după 2023: "Decizia va fi luată doar dacă vânzările vor crește"

Ford analizează posibilitatea de a construi mașini electrice la uzina de la Koln după 2023, însă decizia finală va depinde de volumul vânzărilor înregistrate.
Vineri, 16 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford dezvăluie câteva noutăți pentru gama de electrice: "Încărcarea va fi simplificată, iar mașinile vor primi update-uri prin internet"

Ford susține că mașinile sale electrice vor beneficia de o experiență simplificată de încărcare acasă și pe drum și că acestea vor primi update-uri software prin internet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric cu autonomie de 480 de kilometri este doar începutul: Ford anunță dezvoltarea unei game complete de mașini electrice

Ford a creat o echipă internă care se va ocupa doar cu dezvoltarea unei game complete de mașini electrice, pe lângă lansarea SUV-ului electric cu autonomie de 480 de kilometri programată pentru 2020.
Luni, 13 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Autonomie mai mare pentru Ford Focus Electric: compacta primește și în Europa bateria cu autonomie de 225 km

Ford Focus Electric este disponibil și în Europa cu noul acumulator cu autonomie de 225 de kilometri, însă performanța este în continuare sub cele oferite de modele rivale.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Modele noi

Ford dezvăluie planurile pentru 2020: SUV electric cu autonomie de peste 500 de kilometri şi versiuni hibride pentru Mustang şi F-150

Ford va lansa un SUV electric de mici dimensiuni cu autonomie de peste 500 de kilometri şi versiuni hibride pentru Mustang şi pick-up-ul F-150 până în 2020, pe lângă maşina autonomă deja anunţată pentru 2021.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Ford s-a răzgândit şi dezvoltă Model E, o maşină electrică cu autonomie de 300 de kilometri care să rivalizeze cu Tesla Model 3

Ford a confirmat că dezvoltă o maşină electrică cu o autonomie de 300 de kilometri care va avea drept rivali direcţi Tesla Model 3 şi Chevrolet Bolt. Numele modelului ar putea fi Ford Model E.

Tag-uri similare

Ford, masini electrice, masini electrice Ford, Ford Model E
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru