Masini electrice Kia

Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Hyundai și Kia: tehnologie care extinde autonomia mașinilor electrice

Grupul Hyundai a dezvoltat o tehnologie nouă pentru mașinile electrice, menită să mărească autonomia și performanțele acestora. Este vorba despre aerodinamica activă, care va mări autonomia cu 6 kilometri.
Luni, 19 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia va extinde gama sa de modele electrice cu o mașină de oraș și un crossover compact

Kia a anunțat că va extinde gama sa de modele electrice cu mai multe modele importante în următorii 4 ani. Printre modele se vor afla și o mașină de oraș nouă, precum și un crossover compact.
Vineri, 19 Iunie 2020 | General

Kia a lansat o aplicație mobilă pentru promovarea mașinilor electrice: "Go Electric" explică tehnologiile și cum se încarcă bateriile

Kia a lansat o aplicație de smartphone care explică tehnologiile disponibile pe mașini electrice și modul în care se încarcă bateriile.
Joi, 27 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Kia are probleme cu furnizorii de baterii pentru mașini electrice: "Prioritatea este să vindem în Europa"

Kia are un stoc limitat de baterii pentru mașini electrice, astfel că prioritatea constructorului va fi piața europeană, unde trebuie să respecte norme dure de poluare, în defavoarea pieței americane.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Kia va avea 11 modele electrice în 2025: primul model electric de sine-stătător apare în 2021 și se va baza pe conceptul Imagine by Kia

Kia a anunțat că va avea o gamă alcătuită din 11 modele electrice în 2025, iar primul dintre ele urmează să fie lansat în 2021 și să aibă la bază conceptul Imagine by Kia.
Sambata, 03 August 2019 | Masini electrice si hibride

Cereri peste așteptări pentru modelele electrice Kia Soul EV și e-Niro: "Vom crește producția bateriilor în 2020"

Kia a dezvăluit că cererea pentru modelele electrice Soul EV și e-Niro depășește capacitatea actuală de producție a constructorului, însă anunță o majorare a producției de baterii în 2020.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Kia și Hyundai pregătesc o platformă dedicată mașinilor electrice: primele modele sunt așteptate în 2021

Kia și Hyundai vor dezvolta o platformă pentru mașini electrice subcompacte și compacte, iar primele modele vor apărea pe piață peste circa doi ani.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Soul: schimbări de design și motoare de până la 200 CP. Versiunea electrică împrumută bateria lui e-Niro

Kia Soul a primit o nouă generație cu modificări majore la designul părții frontale și motoare pe benzină de 147 CP și 201 CP. Între timp, versiunea electrică are un motor de 201 CP și împrumută bateria de 64 kWh de la e-Niro.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua generație Kia Soul EV va fi prezentată anul viitor: testele cu primele prototipuri indică o autonomie de circa 450 de kilometri

Kia Soul EV va primi anul viitor o nouă generație prin care autonomia modelului electric va ajunge la circa 450 kilometri, potrivit datelor obținute în urma unor teste cu prototipuri.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Kia are o soluție pentru scăderea vânzărilor de mașini diesel: va lansa mai multe modele electrice

Kia va răspunde la scăderea vânzărilor de mașini diesel prin lansarea mai multor modele electrice, deși clienții se îndreaptă mai degrabă spre mașinile cu motoare pe benzină.
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cerere peste așteptări: Hyundai și Kia vor mări producția pentru versiunile electrice ale lui Kona și Niro

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va avea o producție de 18.600 de unități în 2018, în timp ce varianta electrică a lui Kia Niro va beneficia de 21.000 de unități, în creștere puternică comparativ cu planurile inițiale.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Gama de electrice Kia s-ar putea extinde: SUV-ul Stonic ar putea primi o versiune electrică

După Kia Soul EV și viitorul Kia Niro EV, sud-coreenii ar putea dezvolta o versiune electrică și pentru noul SUV Stonic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Februarie 2015 | Concepte

Kia va prezenta conceptul unui crossover decapotabil bazat pe Soul

Kia a prezentat un teaser al conceptului Trail'ster, pe care îl va expune la Salonul Auto de la Chicago. Acesta este un crossover decapotabil bazat pe Soul şi are un sistem de propulsie hibrid care asigură şi tracţiune integrală.

Tag-uri similare

Kia, modele noi Kia, Kia Soul, Soul, concept Kia, masini electrice Kia, concepte Kia, hibrizi Kia, Kia Trailster, Trail'ster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru