Masini electrice Porsche

Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Industrie

Porsche amână livrările lui Taycan: sportiva electrică va ajunge la clienți cu două luni mai târziu

Porsche și-a anunțat clienții că livrările sportivei electrice Taycan vor avea o întârziere de peste două luni din cauza "complexității enorme" a procesului de producție.
Marti, 02 Iulie 2019 | Modele noi

Noi imagini camuflate cu Porsche Taycan: primul model electric al mărcii va fi prezentat în septembrie

Porsche a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Taycan, primul său model electric, pe care îl va prezenta oficial în luna septembrie.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Gama de electrice Porsche se va extinde radical până în 2022: un SUV, o sportivă și versiune Targa pentru Taycan

Porsche intenționează să lanseze un SUV electric, o sportivă electrică și o versiune electrică Targa pentru supercarul Taycan cel târziu în 2022.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan, testat în Africa de Sud: sportiva electrică se lansează în 2019

Porsche a testat 60 de prototipuri ale sportivei electrice Taycan in Africa de Sud, la temperaturi de circa 40 de grade Celsius, inainte de lansarea oficiala programata in 2019.
Sambata, 09 Iunie 2018 | Modele noi

Conceptul Mission E a primit un nume pentru versiunea de serie: Porsche Taycan va deveni în 2019 primul model electric al mărcii

Porsche a anunțat că Mission E va primi numele Taycan la lansarea pe piață în cursul anului viitor, când va deveni primul model electric de serie al constructorului german.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice: "Prioritatea este să diferențiem clar modelele în funcție de siglă"

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice bazate pe platforma Premium Platform Electric (PPE) pe care o dezvoltă în comun, însă acestea vor fi puternic diferențiate între ele.
Luni, 12 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche, tentată să mărească producția lui Mission E: "Suntem foarte optimiști în privința cererii pentru modelul electric"

Porsche intenționează să mărească producția stabilită inițial la 20.000 de unități pe an a modelului electric Mission E, ca urmare a cererilor venite din partea clienților.
Vineri, 21 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Porsche vrea să extindă gama de modele electrice: "Tehnologia permite un stil de condus sportiv"

Porsche intenționează să mărească gama de modele electrice ca urmare a regulilor dure pentru emisii din China, însă susține că tehnologia permite și un condus sportiv.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Misiune imposibilă? Porsche vrea să vândă 20.000 de unităţi pe an ale electricei Mission E

Porsche şi-a stabilit un obiectiv ambiţios: să vândă 20.000 de maşini electrice pe an în momentul în care va lansa Mission E în 2019.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Masini autonome

Plăcerea de a conduce nu va mai fi aceeaşi? Porsche va introduce sisteme autonome pentru blocajele din trafic sau căutarea unui loc de parcare

Porsche a admis că va introduce diverse sisteme autonome pentru maşinile din gamă, însă insistă că şoferii vor rămâne întotdeauna cu plăcerea de a conduce.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, masini autonome, Porsche Mission E, masini electrice Porsche, masini autonome Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru